Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 12:24 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Widziałam zdjęcia z Palucha. Pokazywał mi je moderator z dogo. Psy z nogami poobgryzanymi do kości, z otwartymi ranami. Nie da się tego opisać. Przygotowywali na nia pismo do prokuratury. Nic z tego się nie udało. Tam kwitnie też handel "rasowymi" psami.

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Pon mar 15, 2010 12:25 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Avian pisze:Może by TVN nasłać z opisem całej sytuacji?

interwencja nam się marzy
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pon mar 15, 2010 12:26 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

iwop pisze:Widziałam zdjęcia z Palucha. Pokazywał mi je moderator z dogo. Psy z nogami poobgryzanymi do kości, z otwartymi ranami. Nie da się tego opisać. Przygotowywali na nia pismo do prokuratury. Nic z tego się nie udało. Tam kwitnie też handel "rasowymi" psami.

a ten handel da się udowodnić , kto ma te zdjęcia ? czy wyśle je do TVN-u ??
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pon mar 15, 2010 12:28 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Sawanka, musiałabym pogadac z modem, który się tym zajmował. Ja po zajmowaniu się "obozem koncentracyjnym" w Ligocie (kilka lat temu) nie byłam w stanie.
Z tego co wiem nic się nie udało jej udowodnić. NIC.

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Pon mar 15, 2010 12:29 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Banerki podlinkowane do tego wątku :

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hg9mf][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/5e33d26c97.png[/img][/url]

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hg9mf][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/e435c4073f.png[/img][/url]

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon mar 15, 2010 12:34 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

iwop pisze:Sawanka, musiałabym pogadac z modem, który się tym zajmował. Ja po zajmowaniu się "obozem koncentracyjnym" w Ligocie (kilka lat temu) nie byłam w stanie.

no właśnie - wszyscy wiedzą a baba nie do ruszenia :evil: :evil: :evil:
dlatego wiatraki mi przyszły na myśl
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pon mar 15, 2010 12:36 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

banerki piękne są :1luvu:

Paluch :evil:

ale tu trzeba ostrożnie, z rozmysłem i nie na forum !!!!!!!!!!!!!!!!

rozpie.przyć to trzeba, ale mądrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czyli : do dzieła :ok:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Pon mar 15, 2010 12:37 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

sawanka1 pisze:
iwop pisze:Sawanka, musiałabym pogadac z modem, który się tym zajmował. Ja po zajmowaniu się "obozem koncentracyjnym" w Ligocie (kilka lat temu) nie byłam w stanie.

no właśnie - wszyscy wiedzą a baba nie do ruszenia :evil: :evil: :evil:
dlatego wiatraki mi przyszły na myśl

nie ma ludzi nie do ruszenia!!! po kilku latach trzecie rzeszy była norymberga :evil:
tylko trzeba pomysleć, jak do norymbergi doprowadzić
Obrazek

Ruach

Post » Pon mar 15, 2010 12:39 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

my to na odległość niewiele możemy pomóc , ale jakby trzeba było do kogoś jakiś meil czy cuś to dajcie znać

Amysiu - dziękuję bardzo za aktualny banerek :1luvu:
widzę , że ręke trzymasz na pulsie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pon mar 15, 2010 12:40 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Filip Lobodziński?

Olga Tokarczuk?

może Ktoś jeszcze?

zrobić nasiadówę z madrymi, wrażliwymi, piszącymi, niebojącymi się..............
Obrazek

Ruach

Post » Pon mar 15, 2010 12:52 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Witam się na nowym wątku :D Już myślałam, że się pogubiłam :roll:

Odnośnie schroniska na Paluchu , czy tam dyrekcja jest nie do ruszenia?? Przecież każdego pracownika, który nie wypełnia swoich zadań można zwolnić .Tak samo i derektorkę. "Paluch" nie jest przecież placówką prywatną.

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Pon mar 15, 2010 13:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

mięta pisze:Witam się na nowym wątku :D Już myślałam, że się pogubiłam :roll:

Odnośnie schroniska na Paluchu , czy tam dyrekcja jest nie do ruszenia?? Przecież każdego pracownika, który nie wypełnia swoich zadań można zwolnić .Tak samo i derektorkę. "Paluch" nie jest przecież placówką prywatną.

i ja!!

też chętnie pomogę choć z daleka....
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon mar 15, 2010 14:10 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

pewnych rzeczy nie możemy pisac na forum .
na pewno potrzebna petycja do kompetentnej osoby.

telewizja zawsze działa cuda ,ale musiała by to być dobra stacja TVN ?

o nieudolności dyrekcji nie ma co się rozpisywać..to widać gołym okiem ,a jednak trwa. :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon mar 15, 2010 14:17 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Może na podforum zamknietym?

TVN ostatnio w miarę często robi dobre reportaże o akcjach prozwierzęcych, więc może poszliby za ciosem i zrobili coś jeszcze?
Poza tym TV lubi drastyczne sceny ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon mar 15, 2010 14:18 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

A może tu .... wprawdzie to radio, ale a nuż ...

http://www.rmf24.pl/goraca-linia/wasze-fakty

Biedne zwierzaki :|
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]