witam was dziewczyny, przepraszam że dopiero dzisiaj ale niestety mam ostatnio pewne problemy z internetem który nie bardzo chce działać tak, jak powinien
u Tofika wszystko dobrze, chłopak zadomowił się już prawie na całego nie chowa się już tak często ...
upodobał sobie miejsce na łóżku i tam zazwyczaj śpi w ciągu dnia
w nocy przychodzi do mnie i albo śpi na parapecie/ w legowisku albo ze mną mrcząc mi do ucha przez dobre 30 min i domagając się miziania
Jest kochanym miziakiem i jestem pewna, że będzie jeszcze lepiej!
Tofik chodzi między nogami i mruczy domagając się pieszczot jak na prawdziwego kota przystało
Suchą karmę ma gdzieś gdyż je jej bardzo mało za to nadrabia mięskiem
Do zabawy upodobał sobie myszkę na sznurku na którą też poluje gdy ta leży na fotelu przez co kociak nie raz w rozpędzie zamiast na fotelu spada i ląduje za fotelem co z punktu widzenia obserwatora jest rzeczą dość zabawną
Niestety na forum weszłam dopiero dzisiaj gdyż poza problemami z internetem mam też sporo nauki przez którą prawie nie korzystałam w ciągu ostatniego tygodnia z komputera
nie miała też czasu wrzucić zdjęć na serwer ale obiecuje zrobić to w najbliższym czasie
staram się poświęcać kociakowi tak dużo jak tylko mogę i czasem zamiast robić to co w danej chwili powinnam siedzę sobie i gadam z tofikiem oglądając film
W kocich uszkach wykrylyśmy też świerzba co skończyło się wczorajszą wizytą u weta gdyż tofik strasznie siędrapał.Dostałyśmy Panolog i za tydzien mamy stawić się na ponowną kontrolę
Przy okazji wizyky podcięliśmy także pazurki bo moje ręce powoli zaczęly wyglądać jakbym się cięła