Moderator: Estraven
kaja_mc pisze:Poker71- nie wybaczyłabym sobie, gdybym nie wysłała matki do alergologa, to jest w tej chwili moja ostatnia deska ratunkuPewnie zrobię tak, jak piszesz, zdjęcia, ulotki, opisy, ale to wszystko dopiero za jakiś czas, teraz nie jestem w stanie wziąć aparatu i robić im zdjęć ze świadomością, że zdjęcia robię po to żeby koteczki oddać
poza tym widzisz - obiektywnie patrząc, moje koty nie są miłe. Ja musiałam się dość długo uczyć, jak uniknąć zasikanej poduszki albo pazurów wbitych w twarz (w zabawie). Jeśli napiszę w ogłoszeniach całą prawdę - nikt kotów nie weźmie. Jeśli pominę pewne sprawy - ryzykuję, że ktoś, kto ewentualnie przygarnąłby je, po bliższym poznaniu odda je do schroniska albo do mnie z powrotem
AnielkaG pisze:Kaja , a nie możesz się wyprowadzić?? Rozumiem ze jesteś pełnoletnia
Tutaj nie ma wogóle mowy o zadnej alergii, myślę że matka ma cieżkie POCHP , jak oddasz koty i dalej będzie się dusić (a będzie) stanie się uczulona na Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], LikeWhisper, Paula05 i 79 gości