Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 07, 2010 16:25 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Yhh musiałam dziś pół dnia spędzić na przeklętych zakupach :evil: Nie dość, że ubieram TŻ w eleganckie ciuchy (praca wymaga poświęceń), to jeszcze musiałam zakupić zapasową pościel, bo przyjeżdżają rodzice TŻ. I tu zaczynam lekko wątpić, bo moja przyszła teściowa poza ogromem zalet (całkiem fajna babka z niej) ma jedną wadę...nie lubi szlachetnych istot, czyli kotów... :crying: Jakoś nie chciałabym być niemiła, aleee..... :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 07, 2010 16:32 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

O w mordkę...
Moja teściowa już wie, że mój dom moją twierdzą :mrgreen:
Każdego chętnie przyjmę, ale musi wszystkich domowników szanować i basta!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 07, 2010 16:38 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Popieram siostro prezes ,popieram :ok:
Mój dom i ja w nim rządze a skoro jest w nim kociak to widocznie tak ma byc i już!Kociakowi też się należy :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lut 07, 2010 16:38 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

No dobra. Przeczytałam pobieznie poprzednią część i mogę powiedzieć, że:
1. piękne macie koty :1luvu:
2. zamawiamy jedzonko w tych samych sklepach 8) (coś jest tańsze w jednym, coś w drugim, ale z prawie wszystkich podanych korzystam. Chociaż krakvet ostatnio mnie wprawił w taki nastrój :evil: )
3. z mokrych używam głównie animondę carny z zooplusa (dużo tańsza niż u nas, a można jeszcze na promocję trafić)
4. nie umiem intrepretować wyników badań :(
5. dotarłam do menu sabatowego
i ....
yyyyy czy ten kulig będzie z pochodniami (bo sabat ma być w czasie pełni księżyca) 8O
nie mam pojęcia co dodać do menu :roll: ciepłe jest, zimne jest, słodkie jest... Ja jestem zwolenniczką kuchni azjatyckiej, więc proszę o sugestie, a jak ich nie będzie to sushi zrobię :wink: Muszę to przemyśleć, może coś mi się nawinie...

Moja teściowa zapytała tylko "po co wam kot?" :roll: Przy drugim z miną taką 8O "żartujecie? po co wam kot" :ryk:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie lut 07, 2010 16:39 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

mmk ja nigdy nie jadłam sushi!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 07, 2010 16:41 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

No znalazlam Was, Czarowne - ale macie tempo :)

Ja sie na razie wstrzymuje z sabatem i kuligiem bo ... powiem tylko tyle:wysylam cv takze na Slask (prosze o trzymanie kciukow)

Od marca bede poza internetem, bo mama zlikwidowala umowe i bede musiala znalezc cos mobilnego i w miare taniego (buuu)

Moja babcia zastrzelila mnie przez telefon ostatnio - dzwonilam z zyczeniami z okazji Dnia Babci. Przez przypadek w swieta podpisalam sie pod zyczeniami "Magda, Sebek, 9 kotow i 1 pies" Tekst babci - bezcenny :lol: "Maaagddduuusiuu, taaaaka fajna z ciebie dziewczynaa, taaaka zdolnaa, tyle nadziei w tobie pokladalam zawsze... na co ci tyle tych kotow?!" :mrgreen:
Odpowiedzialam, nie tracac rezonu "Wlasnie dlatego, ze jestem taaaaka fajna mam tyle kotow, ale nie martw sie nie wszystkie sa moje"
Babcia (z nadzieja) "To ile jest nie Twoich?"
Ja (rozbrajajaca szczerosc) "Tylko cztery, babciu" :mrgreen:

...zaluje ze to nie byla wideokonferencja ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 07, 2010 16:42 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Moja teściowa to naprawdę pikuś, przy BRATOWEJ mojego TŻ :mrgreen:
Rzeczona bratowa ma alergię na koty.
Do tego ma kilku miesięczne dziecko, które jak wypluje smoczek w domu (nie mówię o miejscach publicznych, bo to wiadomo) to smoczek musi być wymyty i wyparzony przed ponownym podaniem!!
I ta bratowa zapowiedziała się do nas z wizytą w wakacje :strach:
Uprzejmie ją poprosiłam o zabranie ze sobą namiotu :ryk:
CAŁKIEM SERIO :!:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 07, 2010 16:44 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

No to co Solangelica? Wciągać Cię na listę?? Chyba skołujesz sobie jakiegoś iPlusa czy innego Blueconnecta?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lut 07, 2010 16:52 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ja mam w orange :ok: Nie narzekam :!:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lut 07, 2010 16:57 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ja mam w play'u i jak wyżej :ok:

Mój TŻ jak się dowiedział, że chce jechać na Sabat Czarownic to zapytał, czy będziemy rytualnie tańczyć nago wokół ogniska, bo jak tak to on też chce jechać :twisted:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie lut 07, 2010 16:59 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

villemo5 pisze:No to co Solangelica? Wciągać Cię na listę?? Chyba skołujesz sobie jakiegoś iPlusa czy innego Blueconnecta?

Siostro Prezes, okaze sie w polowie miesiaca (po kontroli okulistycznej i zalatwieniu paru spraw)
Ja moge byc na rezerwowej ;)

solangelica

Post » Nie lut 07, 2010 17:00 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

villemo5 pisze:mmk ja nigdy nie jadłam sushi!!

zrobić? :mrgreen:
Tylko otrzegam, że nie wszystkim to smakuje :roll: Ze względu na wodorosty... Ale spróbować trzeba!

solangelica -miło spotkać imienniczkę 8)

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie lut 07, 2010 17:01 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dzyśka pisze:Ja mam w play'u i jak wyżej :ok:

Mój TŻ jak się dowiedział, że chce jechać na Sabat Czarownic to zapytał, czy będziemy rytualnie tańczyć nago wokół ogniska, bo jak tak to on też chce jechać :twisted:

Taaaa, w zimie, nago - esz chlopy, jedno im w glowie tylko...
jak chce zobaczyc naga wiedzme przy ognisku to niech w lazience przy grzejniku stanie z miotla. bez ubrania ;) zdrowiej, taniej i swojsko ;)

jedzie ktos ze Slaska na sabat ze spytam?

mmk - mnie toze milo ;) Magdy rulezzzzz

solangelica

Post » Nie lut 07, 2010 17:01 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Hmmm, to owa bratowa musi mieć syf w domu, skoro musi aż wyparzać smoczki :lol: Jak ja byłam dzieckiem,to zbierałam z ziemi rozmaite cuda i pakowałam do paszczęki i o dziwo nie umarłam :mrgreen:
Sol, my mamy neta z Play'a i jest ok. W Orange nie mieliśmy w ogóle zasięgu (centrum miasta).
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 07, 2010 17:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dzyśka pisze:

He, he... Niejeden TŻ wyrażał wolę uczestnictwa w Sabacie 8)
Ale co to, to nie :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]