vega29 pisze:(...) im więcej osób wie o sprawie, tym większa presja, by zmienić sytuację na lepszą.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:vega29 pisze:(...) im więcej osób wie o sprawie, tym większa presja, by zmienić sytuację na lepszą.
![]()
![]()
jaaana pisze:vega29 pisze:Schronisko planuje remonty wiatMam nadzieję, że dotrzymają planów i zacznie się zmieniać na lepsze.
Założony został zeszyt, w którym my, wolontariusze Fundacji możemy, a wręcz mamy obowiązek, wpisywać wszystko, co zauważymy, czyli: w tej i w tej wiacie brak tego i tego, ten zwierzak kicha, tamten źle się czuje, itd. itp. Zeszyt powstał po to, by na bieżąco likwidować zaistniałe sytuacje nieprawidłowe - też mam nadzieję, że się sprawdzi.
Generalnie, ostatnio (to moja wiedza dzisiejsza) schronisko wykazuje chęć naprawy i polepszenia sytuacji.
Zależy mi na tym, by jak najwięcej niezależnych od naszej Fundacji osób znało sytuację bieżącą w schronisku i mogło weryfikować, czy sytuacja się zmienia, czy nie. By się o tym mówiło, ale z trzeźwą i sprawiedliwą oceną sytuacji faktycznej, bez ubarwiania w różu i demonizowania w czerni.
Ktoś im kota pogonił? Dobrze by było.
NITKA/KARINKA pisze:Fundacja AFN z Ostródy zwyciężyła w konkursie schronisk KrakVetu w październiku 2008.
Wg regulaminu głosowania wewnętrznego Forum Miau można kandydowac ponownie po upływie 2lat , a w przypadku bardzo ciężkiej sytuacji kandydata nie wcześniej niż po roku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 83 gości