koteczka Sylwia - za TM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 20, 2010 15:39 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

i do góry

Marcelina31

Od: Czw paź 01, 2009 17:02

Post » Śro sty 20, 2010 16:14 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

:( tak właśnie często postępują tzw. "polskie wyrostki", zwykli zwyrodnialcy:( Są okrutni, brakuje im uczuć wyższych i zwykłej, ludzkiej wrażliwości:(. Niewiele mówi się na ten temat w szkole, w kościele, w domu rodzinnym... :twisted: :twisted: :twisted:

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Śro sty 20, 2010 19:03 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

Hopsa po pomoc!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 20, 2010 19:15 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

Przesyłam coś na koteczkę. A w takich sytuacjach przypominają się starozytne prawa: oko za oko, ząb za ząb. Ktos, kto katuje innego człowieka czy bezbronne zwierzę - powinien to samo odczuc na własnej skórze...
Obrazek, Obrazek, Obrazek,
Maciusiu, malutka, pamiętamy Cię!

Kaliana

Od: Pon wrz 14, 2009 20:32

Post » Śro sty 20, 2010 19:20 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

Moja Felka też takich spotkała w swoim krótkim kocim życiu... miałą wtedy ok. 5-6 tygodni... rzucali nią o ścianę... wrzucali na daszek od klatki... ona spadała... i tak wiele, wiele razy... była nieprzytomna jak syn ją przynióśł do domu... i poszedł zwołać silnych kumpli, żeby spotkać tamtych "bezmózgów" (jak mawia mój syn)...
....myślałam, że nie przeżyje tej nocy... przeżyła :)
ale wiecie co jest najgorsze... ona to pamięta :strach:... jestem tego pewna... nie lubi ludzi, nikogo obcego nie toleruje, jak ktoś cche ją pogłaskać wali łapą bez ostrzeżenia, gryzie i to nie na żarty, ona gryzie naprawdę, do krwi... ludzie ją skrzywdzili i ona nie lubi ludzi .... a takich zakapturzonych nastolatków kiwających się na boki - panicznie się boi... robi kitę i dostaje jakiegoś szału... u ludzi to się nazywa trauma pourazowa, tak?

... ale to tylko zwykły kot, który nie ma duszy i nic nie czuje jak mówi ksiądz na religii u syna :evil: :evil: :evil: :twisted:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Śro sty 20, 2010 19:39 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

Jestem spłukana, więc tylko grosik dla malutkiej mogłam przesłać :(

A tym gówniarzom co to zrobili życzę wszystkiego najgorszego, w tym i kolejnych wcieleniach :evil:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro sty 20, 2010 20:03 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

biedna malutka, jak można tak postąpić z bezbronnym kociakiem :?: sk@#$ny jedne :evil: :evil:
mam nadzieję, że kiedyś od kogoś dostaną za swoje :evil: :evil:
Obrazek Obrazek

Gośkas

Od: Nie sty 04, 2009 18:22

Post » Śro sty 20, 2010 21:26 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

Zwyrodnialcy, krew się w żyłach gotuje :evil: :evil: :evil:

Maleńkiej potrzeba teraz dużo, dużo miłości... Taka bidulka na tych fotkach :cry:
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Śro sty 20, 2010 21:46 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

co za ku.....o o po prostu brak słów :(
Wirka
Obrazek
moje stforki -wytforki hi hi http://wylegarnia.com/artysci/1863,Afrus

Ewa Lutomska

Od: Pon wrz 21, 2009 9:54

Post » Śro sty 20, 2010 23:00 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

... ale to tylko zwykły kot, który nie ma duszy i nic nie czuje jak mówi ksiądz na religii u syna :evil: :evil: :evil: :twisted:[/quote]

Jesli takie podejscie dozwierzat ma religia i kosciol to nic dziwnego ze tyle jest okrucienstwa w stosunku do nich
jak czytam takie wiadomosci to mi sie nie chce zyc, im dluzej sledze to forum w tym wiekszy wpadam w dolek,

paniregina

Od: Śro paź 14, 2009 14:15

Post » Śro sty 20, 2010 23:00 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

... ale to tylko zwykły kot, który nie ma duszy i nic nie czuje jak mówi ksiądz na religii u syna :evil: :evil: :evil: :twisted:[/quote]

Jesli takie podejscie dozwierzat ma religia i kosciol to nic dziwnego ze tyle jest okrucienstwa w stosunku do nich
jak czytam takie wiadomosci to mi sie nie chce zyc, im dluzej sledze to forum w tym wiekszy wpadam w dolek,

paniregina

paniregina

Post » Czw sty 21, 2010 6:59 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

Wierzę, że malutka sobie poradzi, ale tych gówniarzy to nie chciałabym spotkać przypadkowo w ciemnej ulicy. Nogi z tyłka bym powyrywała.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Czw sty 21, 2010 9:04 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

Podrzucę maleńką i trzymam kciuki, żeby los przynosił jej teraz tylko dobre dni! :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw sty 21, 2010 10:17 Re: pobita koteczka z wyłupanym okiem prosi o wsparcie.

Do góry Skarbie! :1luvu: :kotek: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]