Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2010 8:15 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

IKA 6 pisze:Redaf mam nadzieję że nie podpadniesz nigdy na forum, a jego uczestnicy Cie nie oplują.
PearlRain jeżeli uważasz, że nie wszystkie wpłaty zostałt pokazane masz prawo do wklejenia skanu ( na dowód swoich słów) Twoich wpłat na konto BZW. Dotyczy to również innych osób. Czekam 2 dni potem jako założycielka watku zamykam go. Nie usłyszałam żadnego merytorycznego pytania dot. rozliczenia a na przepychanki nie mam ochoty. Chcecie się bawić załóżcie sobie watek swój własny.

oj IKA też raz dałam się namówić BZW na przepychankę na jednym wątku :) dziś tego żałuję, oczekiwałam odpowiedzi od Bożeny nie od Ciebie
z pozdrowieniami

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt sty 15, 2010 8:25 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

PearlRain pisze:
IKA 6 pisze:Redaf mam nadzieję że nie podpadniesz nigdy na forum, a jego uczestnicy Cie nie oplują.
PearlRain jeżeli uważasz, że nie wszystkie wpłaty zostałt pokazane masz prawo do wklejenia skanu ( na dowód swoich słów) Twoich wpłat na konto BZW. Dotyczy to również innych osób. Czekam 2 dni potem jako założycielka watku zamykam go. Nie usłyszałam żadnego merytorycznego pytania dot. rozliczenia a na przepychanki nie mam ochoty. Chcecie się bawić załóżcie sobie watek swój własny.

oj IKA też raz dałam się namówić BZW na przepychankę na jednym wątku :) dziś tego żałuję, oczekiwałam odpowiedzi od Bożeny nie od Ciebie
z pozdrowieniami

48XXXX
Nadawca MAŁGORZATA XXXXXXXXX
PATRYCJA XXXXXXXXXX
Odbiorca Bożena
ul.08-112 Wiśniew
Rachunek odbiorcy 72XXXXXXXXXXXXX53
Tytuł wpłaty na leczenie kociaków
Małgosia X??XXXXX?XX
Kanał INTERNET
Tytułem Przelew z rachunku
Data i godzina księgowania 2009-10-15 12:37:07
Kwota -50.00 PLN
Saldo po operacji XXXXXXX PLN

czy wystarczy to wklejenie? to wydruk z mojego konta, nie chce mi się drukować, potem skanować wklejając łatwiej wykasować pewne dane

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt sty 15, 2010 9:16 Re: Watek rozliczeniowy w przygotowaniu prosze nie pisac

PearlRain pisze:
redaf pisze:Bo tylko cajus i PR byli na tyle brutalni, zeby chrzanić samą satysfakcję z pomagania biednym kotkom.
Zapytali, na co kasa którą zapłacili została wydana.
IKA6, AnielkaG jesteście pewne, że to jest to właśnie, to za co powinnyście ręczyć własnym autorytetem?

masz rację redaf chrzanię satysfakcję, póki łykałam wszystko co mówi Bożena byłam ok, własnie wywaliła mnie ze znajomych na NK, pewno dlatego że przestałam płacić :ryk:
coś Bożena niedokładnie podała wpłaty brakuje mojej z 15 października przelew na 50 złotych, brakuje wpłat od moich znajomych ze Śląska - taka drobna kwota od Karoliny W. i Janka N. pewno umknęła cóż...no i mówiłam 140 złotych z wysłanych przeze mnie pieniędzy było przeznaczone na Lepka, ale nie zaznaczyłam ja wredna baba tego w przelewie :mrgreen: to było powiedziane w czasie rozmowy, Lepek miał być zaszczepiony i obejrzany lub doleczony przez specjalistę :)
tak na marginesie i brutalnie mówiąc wkurzyło mnie nieziemsko aż para poszła uszami jak Bożena przelicytowała mnie na bazarku, chwile po zwyczajowej rozmowie o finansach i jej problemachw spłacie nieszczęsnego długu, nie interesowały mnie inne jej zakupy bo ma prawo kupić sobie to na co ma ochotę, ale do diabła trzeba też być rozsądnym mając dług. Po tym zaczęłam przeglądac wątki i co zauwazyłam, wszędzie jaka ona jest biedna sama z długiem została... :evil: miałam prawo zapytać co zrobiła z moimi 440 złp? Cajus JB miał prawo zapytać na co poszło wpłacone przez niego 600 złotych? Aquosa nie znam i wole się nie wypowiadać, nie był delikatny i walnął wprost jego też trzeba skazać na ostracyzm? bo zauważył nieścisłości i wywalił prosto z mostu co miał na sercu.
Bożena jedno pytanie dlaczego mnie zganiłaś jak zapytałam na wątku Lolka czy nie trzeba im pomocy? bałaś się że dla ciebie nie wystarczy? jak powiedziałam że w miare możliwości będę coś podsyłać dla Lepka to słowa bym dotrzymała, ponieważ zostałam skreślona wycofuję się z obietnicy i moja pomoc pójdzie do Lolka i innej osoby, która nie zaleje mnie stałymi rozmowami ile za co trzeba zapłacić i ile wynosi dług :lol: Bożena podkreslasz stale swoją religijność, swój wspaniały dom dla dzieci i zwierząt, lecz czy to jest naprawdę tak jak tu piszesz? zresztą piszesz raz tak, raz inaczej nieważne :ryk:
sprawdź dokładnie raz jeszcze wpływy na konto bo chyba sporo z tego co podałaś umknęło 8O
Obrazek

Jesli brakuje wpłaty na kwote 50zł, to jej nie zauwazyłam-poprosiłam IKA6 o wklepanie jej do "pomocy'-
Wpłaty dotycza wszystkich darczyńców nawet mojej rodzonej siostry, wiec nie robie tu zadnego "podwójnego rozliczania' Mogłam przeoczyc kwote 50zł od Pearl Rain,ze sto razy przeliczałam i wklepywałam z wyciagu dane... Najprawdopodobniej wpisałam date wpływu na moje konto...w nastepnym terminie-Kwote na Lepka nie odliczyłam i nie chce odliczyc-bo nie chce , aby mój kot miał TAKA opiekunke wirtualna.Nie uwazam kontynuowania znajomosci z osoba jaka najpierw udaje przejeta i nie zyczy sobie rozliczenia"bo wie co ile kosztuje"i jest na biezaco z sytuacja moich kotów, by potem publicznie dac upust swojego "aktu wiary' Dyskusji nie prowadze, bo taka podjełam decyzje...Przykro mi ,ze Twoje plany przyjazdu do mnie juz nie sa aktualne , i moje do Ciebie tez...
Do kosztów jakie poniosłam prosze wliczyc tez kwote 400zł za leczenie dziury w oku kocura Peja...bo takie sa....(70zł koszt wyjazdu do Warszawy-80zł wizyta 1+wykup kilkukrotny leków)Kotu oko i wzrok uratowalismy
Dziwi mnie bardzo postawa Pearl Rain, bo z opisu jaki dostała od kolegi którego tu do mnie podesłała wtedy wygladało,ze jestem w porzadku, i nawet otrzymałam deklaracji jeszcze jednego zakupu suchej karmy...Pan Jacek był zadowolony,ze jedzenie pójdzie na dobry dom i koty(takze bezdomne)Ciekawe co sie zmieniło od tego czasu..Wpłate od Twoich znajomych na pewno umiesciłam, jesli nie to to sprostuje i przeprosze, bo jestem UCZCIWYM człowiekiem ...
...

Niestety nie mam w wydruku komputerowym kwoty jaka podałas i daty ...maz mi zrobił cały bilans jako komputerowiec i nie sadze ,ze sie pomylił-wieczoram po jego powrocie poprosze o jeszcze sprawdzenie tego nieporozumienia...i jesli sie okaze ,ze sie pomyliłam (nieswiadomie 0przeprosze oczywiscie, ,ale nie mam takiej wpłaty ...
Jesli sie nie myle to Twoi znajomi zostali uwzglednieni w rozliczeniu, byc moze jako anonim..bo jak piszesz była to drobna dla Ciebie kwota, a ja wpisałam według wyciagu z konta i wklepałam tez przekazy pocztowe...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 15, 2010 9:33 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Jeszcze dodam ,ze Lepek nie został u mnie odjajczony, a zaszczepiony-19 listopada, i był w lecznicy na okres 2 dni na czyszczenie oczodołu-wtedy to miał zrobione testy Fiv i Felv(16.12.2009r), oraz morfologie9na której jest lekki stan zapalny0Oczy nie zostały zeszyte, bo po podaniu odpowiednich leków oczodoły sie oczysciły.Nie chcielismy bez potrzeby wprowadzac kota w narkoze.Koszt testu -70zł, koszt morfologi i leku(zanizony)30zł-kOszt szczepienia zł-płaciłam gotówką 40-45ZŁ...Wiarygodnosc moja zostanie ptwierdzona przez KM Łódź, do której to wysle(mój maz)skan wydruku i wpisu Lepka.wraz z notatka,ze kot jest zdrowy i w b.dobrej formie(no gałek ocznych nie ma,ale na jego stan jest kotem zdrowym i bardzo zywym)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 15, 2010 9:59 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

IKA6 myślę że rozliczenie zakończone, poproś o zamknięcie wątku,
a redaf - najlepiej porzucaj sobie zgniłymi jajajmi we własnej łazience- może Ci ulzy we frustracjach :evil: )
AnielkaG

Post » Pt sty 15, 2010 10:20 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

AnielkaG pisze:IKA6 myślę że rozliczenie zakończone, poproś o zamknięcie wątku,

Może ja do końca nie zrozumiałam idee wątku, ale wydawało mi się że miał on slużyć rozliczeniu i wyjaśnieniu niejasności.
Zamknięcie go, niejasności nijak nie wyjasni, a przecież parę konkretnych pytań dotyczących rozliczenia w tym wątku padło. I pytający mają chyba prawo oczekiwać odpowiedzi.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pt sty 15, 2010 10:34 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Przyzwyczaiłam sie do "obrzucania 'mnie błotem bo wychowuje dzieci zabrane z różnych rodzin, wiec 'dostawało mi sie i dostaje"za kazdyym raem jak sobie rodzina o dzieciach przypomni :wink: Uwazm ,ze nalezy poczekac do wklejenia nastepnych faktur potwierdzajacych moja uczciwosc do darczyńców.Niestety padł tam system komputerowy, dopiero naprawia go po niedzieli w połowie tygodnia.Bedą tez faktury za zakup tylko i wyłacznie karmy dla zdechlinek jaka musze kupowac teraz w mniejszej ilosci, Za wszystko zapłaciłam gotówką

Dodam jeszcze do wiadomosci wszystkim , którzy tak chetnie "wyroki wydaja',ze moje koty zywie z własnej pensji i nie potrzebuje do tego zbiórek ..Zbiórka została zorganizowana na pomoc w leczeniu Kajusi i kotów białaczkowych , oraz nowotworowej Kitki i pozostałych przyjetych tylko z wrocławskiego schroniska.Dodatkowo poniosłam koszty "przywleczenia'białaczki do domu do moich 8 rezydentów i 2 przychodzacych i wychodzacych.I nie zycze nikomu znalezienia sie w podobnej sytuacji,gdzie koszt leczenia Kaji to wydatek conajmniej 2 tys złotych, od chwili wykrycia(23 października0...Niestety teraz bede sie zastanawiac czy warto takiego kota leczyc, czy najlepiej od razu o uspic...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 15, 2010 11:12 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

BOZENAZWISNIEWA pisze:Niestety teraz bede sie zastanawiac czy warto takiego kota leczyc, czy najlepiej od razu o uspic...

finanse i to co mysli o Tobie forum pomoga Ci podjac w tej sprawie decyzje?

ja tez przywleklam :wink: koty z bialaczka
a koszt leczenia jednego z nich znacznie juz przekroczyl 2 tys zlotych
nie jest wiec to, moim zdaniem, sytuacja nie do ogarniecia w sposob nie budzacy zastrzezen
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pt sty 15, 2010 11:17 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Czy koszty obejmują wykonanie testów rezydentom? Uważam ten koszt za koszt dodatkowy leczenia kotów chorych z Wrocławskiego schroniska (testy te nie zostały wykonane u nas i wiele osób nie zdecydowałoby się na wzięcie kotów i narażenie swoich rezydentów gdyby takie testy były).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sty 15, 2010 11:32 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

dlaczego 2 dni, czemu nie pół godziny albo "macie czas do północy".

Sama Bożena napisała że dopiero "po niedzieli w połowie tygodnia" przedstawi 3 fakturę "bo system padł.

Rozumiem że chodzi o to że gdyby Bożena sama załozyła watek trudniej by jej było napisać "zamykam watek a jak się Wam cos nie podoba to sobie załóżcie nowy".

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt sty 15, 2010 12:02 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Już odpowiem dlaczego dwa dni. Piccolo nie powinnaś zabierac glosu na watku rozliczeniowym bo nie byłaś darczyńcą. Na tym watku powinny wypowiedziec sie tylko osoby które obdarowały BZW jakakolwiek kwota. Reszta osób to przepraszam za wyrazenie zbedny balast. Chcecie sie wyzywać zróbcie to gdzie indziej. Tu oczekuje informacji od osób które darowały pieniądze na BZW i nikogo wiecej. 48 godzin od tej chwili. Zaraz pisze do moderatora o zamkniecie watku. Własnie ze względu na osoby, które nie sa zaangazowane w pomoc dla BZW a sie "aktywnie udzielaja"
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt sty 15, 2010 12:04 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Jednoczesnie przypominam, że nawet bez faktury na kwote 920,-, którą BZW ma otrzymac w przyszłym tygodniu dochody jej zostały całkowicie rozliczone. Prosze przeczytać poczatek watku
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt sty 15, 2010 12:31 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Maryla pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Niestety teraz bede sie zastanawiac czy warto takiego kota leczyc, czy najlepiej od razu o uspic...

finanse i to co mysli o Tobie forum pomoga Ci podjac w tej sprawie decyzje?

ja tez przywleklam :wink: koty z bialaczka
a koszt leczenia jednego z nich znacznie juz przekroczyl 2 tys zlotych
nie jest wiec to, moim zdaniem, sytuacja nie do ogarniecia w sposob nie budzacy zastrzezen

Nie znam Cie, ale znam siebie-i mogłam uspic Kajusie-kiedy dowiedziałam sie o kosztach od razu podjełam decyzje o leczeniu...i dopóki bedzie szansa przedłuzenia zycia Peji to zyjemy sobie-on ma wszystko co najlepsze, najzdrowsze i jest pod lupa -jesli zobacze ,ze moje wysiłki nie pomagaja kotu ,a leczenie nie daje rezultatów dopiero wtedy rozwaze decyzje o eutanazji...jesli szansy na życie nie będzie.w przypadku Kajusi nie mogłam podac Interferonu ludzkiego,jaki jest tani,ale zrobiłam wszystko co mogłam ,zebysmy te walke wygrały...Wierze jednak ,ze Kaja i inne kociaki jakie odeszły u mnie z Wrocławskiego schroniska miały najlepsze zycie jakie niejednkrotnie ludzie nie maja.Odeszły w miłości i we własnym domu.

Piccolo proszę o nie zabieranie głosu w mojej sprawie-zajecie sie własnym "rachunkiem sumienia',bo tez przyjmowałaś pomoc na Zezika(na która wpłacałam moze mało ,ale coś na Fundusz slepaczkowy, bazarki na ten cel zrobione), nie interesowało mnie,ze pojechałas na wczasy, biorac kota na tymczas, wiec prosze Cie o przyjrzenie sie sobie-Jesli wpłaciłas tu pieniadze napisz, jesli nie to nie"podlewaj'
Ja sie z pomocy rozliczyłam juz z Pearl Rain ,z Pania "Kotkowska"-zona Aguosa i Cajusem. jacy zarzucili mi nieuczciwosc. i jacy w "bardzo kulturalny sposób poprosili o rozliczenie" w dniu pochówku kolejnego kota jaki zszedł Linka do watku wkleiłam tez na NK ,zeby wszyscy darczyńcy mogli zobaczyc rozliczenie i co spotyka uczciwych ludzi....

Ponadto informuje,ze czekam na przeprosiny do czasu zamkniecia watku od osoby jaka nazwała mnie 'wyłudzaczka',oszustka, naciagaczka, itp.. okresliła,ze zyje z wyłudzania na koty...majac stała pensje i szacunek wielu osób w tym sądu-.na wszystkich watkach na jakich mnie "wypromowała'.
O konsekwencjach publicznego piętnowania jakiejkolwiek osoby napisała juz Rakea, bo ja ten paragraf dobrze znam...a do obsmarowywania i nabijania sie zawsze słuzy watek Cajusa jaki otworzył, bo tam jak widac nie ma rozmów o strukturze DT tylko ,ale jest publiczna nagonka na moja osobe.Mnie Twoje zaczepki i wymadrzanie sie Piccolo mało interesują...a moja pensje i zarobki meza bede wydawała na nasze sprawy i licytowała bazarki jesli taka bede miała ochote i pieniadze...bo rzeczy jakie kupuje słuza tez moim dzieciom (ksiazki, kubeczki, słodycze)I wiem ,ze maja w tym swój wkład, bo pomagaja mi w codziennej opiece nad kotami, sprzatajac gówna kiedy Peja ma tygodniówke i kuwety,pomagaja tez podac leki jesli taka jest potrzeba.I nikt nie ma prawa mnie pouczac na co wydałam moje zarobione ciezko pieniadze, bo jak to oceniono i zacytuje chyba Mruczeńki meza"zona pracuje na koty, a maz na zone'i tak zakończe kolejna moja wypowiedź
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sty 15, 2010 12:38 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

IKA 6 pisze:Już odpowiem dlaczego dwa dni. Piccolo nie powinnaś zabierac glosu na watku rozliczeniowym bo nie byłaś darczyńcą. Na tym watku powinny wypowiedziec sie tylko osoby które obdarowały BZW jakakolwiek kwota. Reszta osób to przepraszam za wyrazenie zbedny balast. Chcecie sie wyzywać zróbcie to gdzie indziej. Tu oczekuje informacji od osób które darowały pieniądze na BZW i nikogo wiecej. 48 godzin od tej chwili. Zaraz pisze do moderatora o zamkniecie watku. Własnie ze względu na osoby, które nie sa zaangazowane w pomoc dla BZW a sie "aktywnie udzielaja"

no pięknie :? :roll:

to gdzie mogę porozmawiać z Bożeną, powtarzam z Bożeną, i gdzie odpowie ona na pytania które już stawiałam, ja i inni : czy jej dom to ds czy dt dlaczego mimo wirusówek w domu i dużej śmiertelności ciągle przygarnia nowe koty, nie izoluje ich i naraża ich zdrowie?

W tym wątku mowa o finansach - wiec czemu mimo długu są wciąz starania o nowe koty, koty specjalnej troski które też beda wymagać nakładów finansowych???

Często gęsto nie są to koty które, gdyby nie Bożena, nie miały się gdzie podziać. Prześledziłam wiele wątków na których DT majacy kotka do wydania (są to zawsze koty specjalnej troski, kalekie - ślepe, bez łapek itp) i nie decydujący sie na wydanie kotka Bożenie - ze wzgledu na duże zakocenie jej domu i dom wychodzący - dostaje po głowie bo jak to cudowny dom stały się zgłosił po kotka a ten wredny DT nie chce go dać!!!!
Jest często stosowany szantaż emocjonalny - dzieci już kotka pokochały, wyją mi tu za kotkiem, już cała rodzina i znajomi czekają.
Zdaża się również że kotek nim jeszcze zdecydowano czy do niej pojedzie był umieszczany na Bożeny profilu na NK jako jej kotek (czy za tym szły prośby o pieniądze tego nie mogę napisać bo nie wiem).

Jak dla mnie nie liczy się tu na 1 miejscy dobro kotów ale zachcianka Bożeny.
Widac odnajduje se dobrze w roli "kociego Anioła" teraz w dodatku okrutnie skrzywdzonego przez złych ludzi którzy proszą o jakies wyjasnienia i rozliczenie.

Ten "koci Anioł" zresztą tego samego dnia gdy umarł kolejny kotek i na jego wątku Bożena przyjmuje wyrazy współczucia z tego powodu, jednoczesnie na Kocim bazarku radośnie licytuje słoik grzybków

Czy jako osoba która nie wspomogła jej finansowo nie mam prawa zadawać pytań i wypowiadać sie w tej sprawie ????????????

Szczególnie że jest to forum kocie gdzie dobro zwierzęcia powinno być najważniesze a w mojej ocenie w tym przypadku tak nie jest!!!!

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Pt sty 15, 2010 12:51 Re: Watek rozliczeniowy BOŻENYZWIŚNIEWA

Dziwi mnie domaganie się rozliczenia osób, które na to nie wyraziły zgody. Bo jak wysyłam komuś MOJE pieniądze to są to moje pieniądze i ch... kogo obchodzi co z nimi robię. Mogłabym wysłać do Bożeny kasę, a w tytule napisać nawet "na fajki" - BO MOGĘ! I jeśli ktoś nie chce być ujęty w rozliczeniu to nikt nie ma prawa się tego domagać.
Już nawet nie będę pisać o wielkości wydatków, bo jakoś ciężko to dociera (już napisałam że badania wszystkich kotów w kierunku białaczki powinny być wliczone w koszty leczenia Kaji).
A w sprawie pomówień to już się Rakea się właściwie "wypowiedział".

Ja - i myślę, że mogę napisać Wrocław i wolontariusze - znam opinie osób bezpośrednio zaangażowanych w sprawę naszych kotów na DT u Bożeny - nie mamy żadnych pytań i obiekcji jeśli chodzi o kwestie finansowe dotyczące leczenia kotów z Wrocławia.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]