Pakt Czarownic XII - SABAT w lutym!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 09, 2010 19:10 Re: Pakt Czarownic XII

Witaj Jasdor, zapraszamy :D
Napisz pw do Trinity36 - to nasza Siostra Skarbniczka, od niej dostaniesz nr konta. Ja co prawda dzisiaj wysłałam moją składkę, ale moje umiejętności komputerowe są nikłe i nie umiem danych przekalkować z okna bankowego na miau :oops:
A Czarowne coś wywiało. Pewnie w tę pogode pod kocykiem leżą zamiast na świat wyglądać :mrgreen:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob sty 09, 2010 19:20 Re: Pakt Czarownic XII

Się robi :pisanie:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sty 09, 2010 19:22 Re: Pakt Czarownic XII

jasdor pisze:Się robi :pisanie:

:ok:

Edit A potem możesz sobie ikonkę czarownicową wkleić do podpisu.
Na mnie nie patrz, ja jej nie mam, ale ja to taki odmieniec jestem :wink:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob sty 09, 2010 19:31 Re: Pakt Czarownic XII

No właśnie ja ze względu na tę ikonkę i banerek - bo mi się bardzo podobają :1luvu:

jasdor

Post » Sob sty 09, 2010 20:02 Re: Pakt Czarownic XII

witajjasdor ta ikonka a szczególnie banerek do podpisu są the best :mrgreen: po uiszczeniu opłat możesz ja ściągnąc z pierwszego posta.... i bardzo ważny warunek, uwielbiamy oglądać cudze kocuchy, więc dawaj szybciutko kociaste fotki :ryk:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob sty 09, 2010 20:11 Re: Pakt Czarownic XII

No proszę! Jak się Jędze obudziły, jak się jakaś nowa pojawiła, proszę, proszę :ryk:
Zaraz się fotki przykleją (jakość fotek :oops: ale coż, nie można umieć wszystkiego)

jasdor

Post » Sob sty 09, 2010 20:12 Re: Pakt Czarownic XII

Witaj Jasdor, wśród Czarownych :D :D :D :D

Zasypało i zawiało :twisted:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Sob sty 09, 2010 20:18 Re: Pakt Czarownic XII

Aleksandra59 pisze:Witaj Jasdor, wśród Czarownych :D :D :D :D

Zasypało i zawiało :twisted:

Witam, witam i zaszczyt to dla mnie wielki zasilić szanowne grono (jeszcze nie do końca, ale prawie już)
Czekam na PW bo strasznie chcem banerek i ikonkę :1luvu:

jasdor

Post » Sob sty 09, 2010 20:37 Re: Pakt Czarownic XII

A ja wzięłam i wysłałam :mrgreen:
Numer konta Siostry Skarbniczki :roll:
I tak przywitałam nową Czarowną 8)
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Sob sty 09, 2010 20:39 Re: Pakt Czarownic XII

Zaznaczam sobie i wciskam się z prywatą :mrgreen:

Rozumiem, że czarowne są miłośnicami czarnych kotów :D

Mam obecnie do wydania:

Jedną czarną 3,5 miesięczną koteczkę, tydzień po pierwszym szczepieniu. Super miziak. Śliczna!

Jedną dwuletnią matulę, wysterylizowaną, siedzi obecnie w mojej łazience, bo okazało się, że wcale nie jest dzika i nie miałam serca wypuścić jej na mróz... Również czarna. Do tego okrąglutka jak piłeczka i gadatliwa bardzo. Króciutki ogonek.

Niedługo też będziemy szukać stałego domku dla naszego upośledzonego tymczaska, Kręciołka. Cudowne stworzenie, mruczy i się łasi. Prawdopodobnie po panleukopenii (u matki) ma niedorozwój móżdżku, co objawia się niewielkim brakiem koordynacji ruchów oraz kręceniem się w kółko, gdy jest podekscytowany :D Siedział w klatce w schronie w Opolu. Teraz bawi się w Tarzana na naszej choince. Również cały czarny. Króciutki ogonek i powykręcany w ósemkę.

Macie może kogoś chętnego? Zaznaczam, że jednej czarnej siostrzyczce pierwszej kici udało się znaleźć DT, a drugiej DS :) Więc na rzecz czarnuszków w miesiącu grudniu troszkę zdziałaliśmy ;)
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Sob sty 09, 2010 20:43 Re: Pakt Czarownic XII

Mam zaszczyt przedstawić wszystkim szalonym Wiedźmom moje kocie grono :

Oto Kosia, 5-cio letnia persica, której niedouczony wet prawie pozbawił oka. Dzięki forum uratowałam to oko. Jest w kiepskim stanie, ale dobrze, że jest
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kosia to oaza spokoju, cierpliwości, poukładana, dama kanopwa, jak na persa przystało. Cierpliwie znosi leczenie (już od maja zeszłego roku) a oko wygląda tak:
Obrazek

A to Gandzia, która zmieniła imię na Malutka.
Znaleziona (wywabiona) spod samochodu po północy 6 listopada za pomocą Kosi, która służyła za wabik, bo Mała za żadne skarby nie chciała wyjść do ludzi. Miała wtedy może z 1,5 miesiąca:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Myli się ten, kto myśli, że Malutka to córka Kosi. Nie mają ze sobą nic wspólnego. Kośka to stara panna, po sterylce, ale przyjęła Malutką, jak na przybraną mamę przystało. Przestała spać w łóżku - woli towarzystwo małej, Malutka do dziś doi zastępczego cyca Kosi, chociaż nic w nim nie ma i nigdy nie było. Kosia też widać wie do czego służy cyc, bo rozkłada się potulnie, jak Mała szuka w futrze. Myje, liże, pielęgnuje.
Mała wniosła w życie Kosi tyle szczęścia, że przez 5 lat nie doświadczyła takiej radości.
Mała to całkowite przeciwieństwo Kośki. Tajfun, torpeda, burza. Można by pisać i pisać.... bo kocie historie nie mają końca.
Zdjęcia na http://www.fotosik.pl/search.php?search ... lij=szukaj - zapraszam.

jasdor

Post » Sob sty 09, 2010 20:48 Re: Pakt Czarownic XII

Acha i jeszcze jedną mam na stanie podblokowym, też czarna, ale z białym fartuszkiem. Strasznie kochana, fotki jak będą to wkleję.
No to chyba jak na czarownicę 3 czarne koty to dość! Tylko dlaczego trafiają mi się zawsze czarne :mrgreen:

jasdor

Post » Sob sty 09, 2010 21:41 Re: Pakt Czarownic XII

Witaj jasdor w czarownym gronie. Przypominam, że Babajaga jest tu tylko jedna 8)
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob sty 09, 2010 21:48 Re: Pakt Czarownic XII

babajaga pisze:(...) Przypominam, że Babajaga jest tu tylko jedna 8)

Słuszna uwaga :mrgreen:

Napisała Siostra Prezes rezydująca w stolycy...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob sty 09, 2010 21:48 Re: Pakt Czarownic XII

babajaga pisze:Witaj jasdor w czarownym gronie. Przypominam, że Babajaga jest tu tylko jedna 8)

No, to sie wie :wink: i sie swoje miejsce w szeregu zna :mrgreen:

jasdor

[poprzednia][następna]