POMOCY!!! Psiarze z Wawy! Na paluchu jej nie ma! Zwiała SM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 18:32 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Tylko napisze co mi własnie pzryszło do głowy tzn.co sobie przypomniałam :oops:
To tak gwoli zasiania dobrego ducha nadziei i pocieszenia.
moje szefowa z pracy ma sunie ...własnie z Palucha! Sunia podobna do tej (też owczarek) zgarnieta w podobnych okolicznościach. miała byc psem podwórkowym, a jest ...kanapowym.Spasłym,kochanym i rozpuszczonym :lol:
Więc trzymam kciuki za znalezienie takiego domu.Chocby z Palucha.I szybko niech sie znajdzie,by sie tam nie nasiedziała! tam tez przychodza ludzie o złotym sercu!
Wazne by ktos miał tam na nia baczenie. Bo jak jest mało przychylna do ludzi to i oni ją omijac będą!
Suniu trzymaj sie!
Ktoś zadał pytanie o małe? nie było ich tam?Czy wogle miała?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pon sty 04, 2010 19:46 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

:( :cry:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pon sty 04, 2010 19:52 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

ASK@ pisze:Tylko napisze co mi własnie pzryszło do głowy tzn.co sobie przypomniałam :oops:
To tak gwoli zasiania dobrego ducha nadziei i pocieszenia.
moje szefowa z pracy ma sunie ...własnie z Palucha! Sunia podobna do tej (też owczarek) zgarnieta w podobnych okolicznościach. miała byc psem podwórkowym, a jest ...kanapowym.Spasłym,kochanym i rozpuszczonym :lol:
Więc trzymam kciuki za znalezienie takiego domu.Chocby z Palucha.I szybko niech sie znajdzie,by sie tam nie nasiedziała! tam tez przychodza ludzie o złotym sercu!
Wazne by ktos miał tam na nia baczenie. Bo jak jest mało przychylna do ludzi to i oni ją omijac będą!
Suniu trzymaj sie!
Ktoś zadał pytanie o małe? nie było ich tam?Czy wogle miała?

Nie wyglądała jak karmiąca.

Problem polega na tym, że jest dość agresywna i niekontaktowa do człowieka. Musiałby się znaleźć ktoś nie tylko o wielkim sercu, ale i znający się na psach, bo przed nią byłaby prawdopodobnie długa socjalizacja.
Dlatego w tytule apel do psiarzy.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon sty 04, 2010 19:54 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

ulvhedinn pisze:http://www.dogomania.pl/threads/176889-PrzeraA-ona-suczka-juA-na-Paluchu-potrzebny-wolontariusz?p=13816798#post13816798

Powysyłam jeszcze PW do ludzi, którzy mogą mieć kontakty na Paluchu, przepraszam za zwłokę, ale mamy sajgon "u nas"..... .

Bardzo dziękuję. :)
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 04, 2010 22:59 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Zgubił mi się ten wątek :oops:
Już wprowadziłam się na wątek na dogo.
Gdzie się dało też napisałam ale jest dość późna godzina - pierwsza odpowiedź już jest.
Nie dowiedzieliśmy się o Nikim Innym.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon sty 04, 2010 23:09 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

kussad, dzięki :)
Obrazek

hanelka

Post » Pon sty 04, 2010 23:26 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Wpisałam sobie do naszego wątka linki do obydwu wątków bo mi się gubią :oops:
Choco czyli nasza sunia jest też z Palucha :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon sty 04, 2010 23:29 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Piękna i wystraszona sunia w typie ON szuka domku!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mam takiego niby-ONka, 14 letni, ze schronu, i ma dom...Mój dom :oops: :mrgreen: :mrgreen:Ale znalazł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto sty 05, 2010 3:14 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Z tą agresją może być różnie, może potrzebować długiej socjalizacji, a może jak jej minie pierwszy strach okazać się superprzylepą...
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Wto sty 05, 2010 10:20 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Może dzisiaj dowiemy się o suczce czegoś więcej :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto sty 05, 2010 10:44 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

mam nadzieję.
Dzięki Dziewczyny za odzew.
Na dogo też ludzie zaglądają do wątku suni. Może nie przepadnie. :)
Obrazek

hanelka

Post » Wto sty 05, 2010 11:17 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Ktoś zaglądał - jest 8 wpisów na 82 wizyty :)
Wpisują się oprócz Osób, które wcześniej zauważyły wątek właściwie tylko Osoby, które spotkałam przy okazji poznawania Naszego Kicia... Nikt Nowy właściwie nie jest nawet wymieniany...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto sty 05, 2010 17:36 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

I ja jestem!
Nie miałam kompa w pracy a do domku dopiero wróciłam.Mam chore dziecko i kota :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto sty 05, 2010 20:45 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Mamy kolejny wpis Naszej Koleżanki - DT Mikusia, który znacie z naszego wątka.
Czy coś przekopiować na dogo? Nie wiem czy znajdzie czas żeby tutaj zaglądnąć i coś napisać. Jakie mamy początkowe prośby?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Wto sty 05, 2010 22:48 Re: POMOCY!!! Psiarze z Wawy i ktoś z dogo! Suka już na Paluchu!

Na stronie schroniska, w zakładce "na kwarantannie" od wczoraj przybyło kilkanaście zdjęć zwierząt, ale suni nie było wśród nich. Nie udało mi się dziś dodzwonić do schroniska.

Zajrzałam na dogo do jej wątku, a tam morisowa pisze:

dziś zapomniałam o niej, jutro ją sprawdzę
póki co mogę ją jedynie zlokalizować, ale za 2 tygodnie postaram się ją przechwycić pod opiekę

Nic nie mówię, nic nie myślę, nie oddycham.
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]