WROCŁAW (KLECINA)- pilnie potrzebny DT dla kotki z małymi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 10, 2010 17:12 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

ulvhedinn pisze:Cholera, myslałam, że sytuacja już dawno opanowana :evil:

Blisko nie mieszkam, ale chwilami mogę pomóc (np cały przyszły tydzień mam czas). Jessi, Figaro- żebyśmy się nie mijały i nie dublowały- mój tel. 609 325 217. W pon ide po talony, mogę wziąć i dla nich. Ale wolałabym coś ustalić z osobami, które sprawę mają już obadaną, żeby nie tracić czasu i nie powielać działań.
Maluchy jak rozumiem DT mają już zapewniony?

dzięki za odzew! :ok: zapisuję telefon! sprawę mamy obadaną "tyle o ile", bo nie wiem na ile poważnie traktować np wypowiedzi pana z warszatu :roll: mówił, że gdyby była klatka łapka mógłby pomóc w złapaniu kotek, bo one jego się najmniej boją
myślę że możnaby zacząć cokolwiek robić za tydzień, jak już będzie można zabrać maluchy, kocica ma zapewniony swobodny dostęp do warsztatu aby wchodzić i wychodzić nawet pod nieobecność właściciela, istnieje obawa, ze jak zacznie się coś dziać wokół, to kotka wyniesie maluchy w nieznane
nie wiem też na ile nie pokrzyżuje nam planów i na ile będzie chciała z nami współpracować dziewczyna która zamieściła ogłoszenie - robi to "na własną rękę " bez żadnych uzgodnień z panem, który się opiekuje kotkami, napisałam do niej maila z prośbą aby usunęła ogłoszenie

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob kwi 10, 2010 17:20 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

czy byłby ktoś chętny przetrzymać kicię po sterylce?
dt dla maluszków wstępnie u Figaro52 :ok:

jessi74

Post » Sob kwi 10, 2010 20:08 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

HOP!

jessi74

Post » Sob kwi 10, 2010 20:14 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

Mogę pomóc w transportach, niestety nie jestem w stanie wziąć żadnej z kotek na poststerylkowe DT :(
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Sob kwi 10, 2010 20:19 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

Kruszyna pisze:Mogę pomóc w transportach, niestety nie jestem w stanie wziąć żadnej z kotek na poststerylkowe DT :(

Kruszyna, super!
będziemy się zdzwaniać, wstępnie za tydzień trzeba zabrać się za ten temat!
no to jeszcze szukamy chętnych do przetrzymania kici po sterylce! ja niestety też nie mogę :oops:

jessi74

Post » Sob kwi 10, 2010 20:51 Re: WROCŁAW (KLECINA)- powtórka z rozrywki? :(

jessi74 pisze:XagaX - zmień moze tytuł wątku? ....potrzebna pomoc w łapankach............

zmieniłam, mam nadzieję że może tak być :)

i trzymam kciuki za akcję :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob kwi 10, 2010 21:41 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Kurcze.... kolejne maluszki :(
Niestety chwilowo nie mam gdzie przetrzymać kotki po sterylce :(
2 klatki zajęte i w tygodniu planujemy jeszcze jedną kotkę złapać :(

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie kwi 11, 2010 7:53 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Agness78 pisze:Kurcze.... kolejne maluszki :(
Niestety chwilowo nie mam gdzie przetrzymać kotki po sterylce :(
2 klatki zajęte i w tygodniu planujemy jeszcze jedną kotkę złapać :(

wiem Aga , kawał dobrej roboty zrobiłaś :ok: :ok: :ok: Ty i mawin i Twój TŻ :1luvu:
maluszków będzie mniej ............
Agness, czy tak po 20 kwietnia możemy klatkę zarezerwować :wink:

jessi74

Post » Nie kwi 11, 2010 20:07 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Wima pisze:Dwa chore kociaki (burasek ze zdjęcia i buro biała) kocina z tego stada zostały złapane i są na leczeniu.
Dostały antybiotyk i zostały odrobaczone.
Reszta stada jest w dobrej kondycji, są dokarmiane przez życzliwą osobę.
Sterylizacja nastąpi.

podniosę, może z fundacji Kocie Życie ktoś wypatrzy!
dzisiaj przejeżdżając wstąpiłam do kotków ponownie, zostawiłam panu z warsztatu transporterek, aby dawał w nim jedzenie dla kocicy co ma małe, aby w transporterze był zapach i czuła się w nim pewniej - łatwiej będzie ją złapać
kicia jest płocha , ale w miarę "proludzka"
co najgorsze jest tam druga kotka - wysoko w ciąży - musi być złapana w najbliższych dniach, podchodzi tak blisko i daje się głaskać, że może nawet nie trzeba klatki łapki , ale jak wróciłam się i przyszłam z transporterem po nią to kotka już gdzieś pobiegła 8)
Ostatnio edytowano Nie kwi 11, 2010 20:33 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Post » Nie kwi 11, 2010 20:26 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

ta dziewczyna co porobiła ogłoszenia przestała mi odpisywac na maile :roll:

jessi74

Post » Nie kwi 11, 2010 20:27 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

Wima pisze:Dwa chore kociaki (burasek ze zdjęcia i buro biała) kocina z tego stada zostały złapane i są na leczeniu.
Sterylizacja nastąpi.

i jak? Co się udało wyłapać na sterylki przez tych parę tygodni?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie kwi 11, 2010 20:39 Re: WROCŁAW (KLECINA)- kolejna prośba o pomoc w sterylce...

dagmara-olga pisze:
Sterylizacja nastąpi.

i jak? Co się udało wyłapać na sterylki przez tych parę tygodni?

to już trzy miesiące :oops: napisałam do Fundacji KŻ , czekam na odpowiedź

jessi74

Post » Nie kwi 11, 2010 23:48 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

jessi74 pisze:ta dziewczyna co porobiła ogłoszenia przestała mi odpisywac na maile :roll:

standard :roll: w razie czego możemy gremialnie pozgłaszać jej ogłoszenia jako nieaktualne...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon kwi 12, 2010 2:08 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Jessi padła mi komórka, jutro sie odezwę :wink:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pon kwi 12, 2010 5:51 Re: WROCŁAW (KLECINA)-potrzebna pomoc w łapankach i DT posteryl.

Mieszkam na Klecinie, mogę przechować kicię po sterylce parę dni, z tym, że nie mam doświadczenia z opieką na kocicą w takim stanie. W domu jest pies i dwa koty, ale z odizolowaniem kici nie byłoby problemu. Jakby co, to kontakt na kom . 503 625 923.

Mruczka

Od: Pt lut 13, 2004 11:22

[poprzednia][następna]