gaota pisze:Poproszę dane do przelewu.
W tym miesiącu skromnie, ale przez najbliższe kilka mogę przelewać po 20 zł lub więcej jeśli pensja pozwoli.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gaota pisze:Poproszę dane do przelewu.
W tym miesiącu skromnie, ale przez najbliższe kilka mogę przelewać po 20 zł lub więcej jeśli pensja pozwoli.
magda b. pisze:to ja też chcęczekam na dane do przelewu
(BTW ... a może się z tego jakaś fundacja urodzi, która będzie mogła sprzedawać cegiełki...)
Kułko pisze:I ja też poproszę
Mruczeńka czy ty jesteś w .....skoro nie możesz to ja
![]()
![]()
magda b. pisze:a tak na marginesie jeszcze - P. Zosia ostatnio całkiem przypadkowo podsunęła świetny pomysł... powiedziała, że jej się marzy, żeby było takie prawo, dzięki któremu mieszkańcy bloku czy osiedla, na którym są koty, byliby zobligowani do przekazywania co miesiąc 1 puszeczki jedzenia dla kotów... szacując, że w przeciętnym bloku jest około 70 mieszkań mamy 70 puszek, a to już bardzo, bardzo dużo!!! Pomyślałam, że skoro prawa takiego nie mamy, to może warto spróbować prośbą, licząc na to, że przed świętami ludziom zwykle miękną serca... myślę nad koncepcją ogłoszenia, które mogłoby się pojawić na tablicy przy wejściu...
Mruczeńka1981 pisze:Kułko pisze:I ja też poproszę
Mruczeńka czy ty jesteś w .....skoro nie możesz to ja
![]()
![]()
tak, czekam na małego Bębenka, dlatego nie chodzę do schronu ani do pracy ani nie wychodzę z domu i umieram z nudów. Teraz będę kasę zbierać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 58 gości