Znaleziony kot-KONSTANCIN, okol. Prusa - szukamy właścicieli

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 15, 2009 8:54 Re: Znaleziony kot-KONSTANCIN, okol. Prusa - szukamy właścicieli

hehe, geometryczna... No, księciuno byłby prawie bryła doskonałą (= kulą) :P

Ulżyło mi, juz je jak normalny kot: trochę bozity, trochę orijena. Ulzyło mi, bo jutro wyjeżdżam na kilka dni i zostanie pod opieką mamy Kuby. A ona nie bedzie miała czasu i ochoty widziwiać i podsuwać pod pyszczek róznorakie kąski.

Księciunio (alias Prinz Eunuch) jest kotem bardzo proludzkim, widac, że samotne siedzenie w pokoju mu doskwiera. Niestety musze go izolowac od moich dziewczynek bo To-to dopiero na dniach będzie miała drugie szczepienie, a czort jeden wie co taki futrzak na sobie nosi :roll:

Nie wiem czy to przypadek, ale wczoraj jak go wypuściliśmy zeby trochę zwiedził domu, był bardzo oniesmielony i siedział bez ruchu w przedpokoju, nie reagując na wołanie z kuchni. Dopiero jak go zawołałam w pseudoniemieckim, nagle się przy mnie zmaterializował :lol: Więc może i cos jest na rzeczy z tą Austrią? :roll: Chociaż właścicielka najstarszej hodowli syberyjczyków mówi że kompletnie go nie kojarzy (z innej hodowli tez dostałam taką zwrotkę) a w całym kraju jest tylko ok 70 kotów tej rasy i większośc z nich zna/znała.

Nie doczekałam się jeszcze odpowiedzi z klubu nevkowego, nikt nie dzwonił, nie pytał :? Biedny kocio.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt gru 18, 2009 22:05 Re: Znaleziony kot-KONSTANCIN, okol. Prusa - szukamy właścicieli

slapcio pisze:No bo rada weta, żeby kota wypuścić w miejscu znalezienia jakoś mnie nie zadowoliła - nawet teraz tam spory ruch panuje :evil:

Glupia rada. Natomiast wywiesic ogloszenia w miejscu znalezienia i w najblizszej okolicy ze jest znaleziony kot - to tak, trzeba.

Jak rasowy to moze byl u damy, i uciekl. Albo byl w podrózy do damy albo na wystawe - i uciekl.
Dwa warianty które dosc czesto sie zdarzaja.

Jamusjkin

Od: Nie maja 01, 2005 9:38

Post » Sob gru 19, 2009 9:51 Re: Znaleziony kot-KONSTANCIN, okol. Prusa - szukamy właścicieli

Czy rasowy- nie wiem, czy ma papiery, jak nie ma to tylko "w typie" rasy.

Do dziewczyny nie jechał, bo beznabiałowy on ci jest :wink:

a w okolicy juz pierwszgo i drugiego dnia wywiesiliśmy kilkadziesiąt ogłoszeń.

Póki co - cisza :?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

[poprzednia]