agakow82 pisze:marcin dzisiaj bedzie w tarnowskich gorach to sie spyta tego pana czy moze zabrac rudzielca
jak bede wiedziec ze go mozna zabrac to wtedy dasz mi namiary ok?
ok, gdybym nie odpisywała na forum to napisz mi sms
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:marcin dzisiaj bedzie w tarnowskich gorach to sie spyta tego pana czy moze zabrac rudzielca
jak bede wiedziec ze go mozna zabrac to wtedy dasz mi namiary ok?
agakow82 pisze:mam odpowiedz od Agi w sprawiem Mruczysława i Doderka.Niestety ale nie da sie namówić męża na kociaka![]()
czyli zaczynam od nowa poszukiwanie domku
agakow82 pisze:Marysiu Rudaska już nie ma na budowie.Pan od jedzenia zlitował sie nad rudaskiem i jak spadl snieg to go zabrał do domu![]()
to tylko moj Doderek ma takiego pecha ze musi byc w piwnicy
A jak Uszatek?oczywiście![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Marysiu dużo kciuków dla Uszatka![]()
![]()
![]()
A jaką Uszatek je karmę? Jak chcesz to mam próbki różnych RC suchego to mogę Ci podesłać - spróbujesz czy Uszatemu będzie jakaś bardziej smakowała.
mar9 pisze:Gibutkowa pisze:Marysiu dużo kciuków dla Uszatka![]()
![]()
![]()
A jaką Uszatek je karmę? Jak chcesz to mam próbki różnych RC suchego to mogę Ci podesłać - spróbujesz czy Uszatemu będzie jakaś bardziej smakowała.
Kupuję w hurtowych cenach taką mieszankę Royala, wiesz, jak się torby rozsypią to już na sklep nie idą.
Kupuję to po 10 zł za kilogram. Ostatnio przywiózł mi 10 kg to mamy zapas na jakiś czas.
mar9 pisze:Na koniec nie mogę nie wspomnieć, że dzisiejsza wizyta została opłacona dzięki hojności forumowiczki znanej wszystkim pod nickiem casica. Kasiu bardzo, bardzo Ci dziękujemy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot], misiulka i 650 gości