Ratunku! Znalazłam kota! Biało-bury WARSZAWA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 17:33 Re: Ratunku! Znalazłam kota! Biało-bury WARSZAWA!

O rany, ja też miałam okazję poznać tego kocura. Gdzieś w okolicach marca szukałam w tamtych rejonach rzekomo zagubionej wyadoptowanej przeze mnie kotki (kotka nawiasem mówiąc po dwóch tygodniach znalazła się u właścicieli w domu - dłuuugo by opowiadać).
Żal mi było kocura okrutnie ale też nawiązałam kontakt z mieszkańcami i zapewniali mnie że kot ma tam dobrze i żeby go nie zabierać. Czyli nadal ma się dobrze, cieszę się :) Pewnie fajnie byłoby znaleźć mu jakiś bezpieczniejszy domek wychodzący, co by nie mówić to centrum Warszwy...
A tak przy okazji: na terenie tego pogotowania przy Poznańskiej też mieszka kotka (biało-ruda, tri?) , karmiona przez pracowników. Wtedy nie była sterylizowana, czy ktoś mógłby wybadać czy została ciachnięta (opiekunowie obiecali się tym zająć jak kotka odchowa małe) - to było jakoś latem. Miała pilotować ten temat moja znajoma, przy okazji tego wątku przypomniałam sobie o tej kici :oops:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

[poprzednia]