K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 03, 2009 10:30 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

warsztaty budkowe..
proponowane terminy:
- 7 listopad (sobota), ok. 20ej
- 8 listopad (niedziela), do południa: na ten termin wpisuje się noemik
- 10 listopad (wtorek), ok. 19ej - na ten termin wpisuję się edit_f
- 11 listopad (środa), ok. południa
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto lis 03, 2009 10:31 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

Patka, myślę, że Ivanka b. potrzebuje. Trzeba ją zaszczepić, można?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lis 03, 2009 10:39 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

lutra pisze:Patka, myślę, że Ivanka b. potrzebuje. Trzeba ją zaszczepić, można?

Ivanka jest cudowna :1luvu: wczoraj siedziała tak grzeczniutko na moich kolankach i udeptywała szczęśliwa i drapana.. była grzeczna nawet jak kosma czyściła uszy.. super kicia!
Obrazek

edit_f

Post » Wto lis 03, 2009 10:40 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

warsztaty budkowe..
proponowane terminy:
- 7 listopad (sobota), ok. 20ej, na ten termin wpisuje się anna09 (lub w ostateczności na 10.11)
- 10 listopad (wtorek), ok. 19ej: na ten termin wpisuję się edit_f
Obrazek

edit_f

Post » Wto lis 03, 2009 10:41 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

Szczegółowe informacje o tym, co się u mnie dzieje.

1) Czarne diabły rosną. Klatka już im nie wystarczy. Może by je ktoś przejął? Są przekochane. Ja sama boję się je wypuszczać na chałupę, bo moje koty, choć zdrowe, noga być nosicielami czegoś paskudnego.
2) Szymek zaczął jeść i pić! Nadal dostaje szału na widok kota czy człowieka, ale wczoraj nażarł się, napił - i rąbnął potężną kupę.
3) Psinka Babetka ma ciepłe, gustowne wdzianko w kolorze szaroróżowym, sporządzone ze starych, sfilcowanych gaci. Babetka je jak bernardym, sra po domu, a jak jej się coś nie podoba - to żre, Kocha spacery, wczoraj walczyła ze mną w moim własnym łóżku - oczywiście w zabawie.

Chyba nie jest najgorzej.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto lis 03, 2009 10:42 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

wczoraj dotargałałm na kocimską pozostałe 6 pudełek styropianowych, a więc wszystkie 13 dla Tweety i 1 dla Akimy już tam dostarczyłam.. zabrałam jeszcze trzy reklamówki ścinek polarowych..

lutra: dziś z anna09 postaramy się zlapać mamusię Boniaka na sterylkę (i jakby co do Arwetu)..
Obrazek

edit_f

Post » Wto lis 03, 2009 10:43 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

edit_f pisze:warsztaty budkowe..
proponowane terminy:
- 7 listopad (sobota), ok. 20ej, na ten termin wpisuje się anna09 (lub w ostateczności na 10.11)

Edyta, ja ewentualnie przybędę w sobotę wieczorem, jeśli będzie więcej chętnych.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto lis 03, 2009 10:44 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

Co z tym Milkiem?
Może pogadmy?

Miuti

Post » Wto lis 03, 2009 10:48 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

Ja już raz wyciągnęłam spod łopaty kota ze zlamanym kręgosłupem.

Miuti

Post » Wto lis 03, 2009 10:49 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

warsztaty budkowe..
proponowane terminy:
- 7 listopad (sobota), ok. 20ej, na ten termin wpisuje się anna09 (lub w ostateczności na 10.11), w ostateczności może też noemik
Obrazek

edit_f

Post » Wto lis 03, 2009 11:05 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

dla mnie wtorek lub ewentualnie sobota, wazne zeby bylo wieczorem
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Wto lis 03, 2009 11:06 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

proponowane terminy:
- 7 listopad (sobota), ok. 20ej, na ten termin wpisuje się anna09 (lub w ostateczności na 10.11), w ostateczności może też noemik

ja tez się dopiszę na sobotę, bo i tak przychodzę sprzątać.
wislackikot pojechał po rtg miko, aparat wzięłam z domu, bo ponoć mam dobry tylko nie umiem tej dobroci wykorzystać :oops: i całość dostarczymy cincianowi pewnie gdzieś do dwóch godzin

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Wto lis 03, 2009 11:18 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

Ja jeżeli dam radę, to tylko w sobotę.
lutra, to trzymam kciuki za szczęśliwą amputację Rysiardowych jajek, może trzeba to opić? ;)
Miuti, biduś pewnie w szoku, to dobrze, że coś ruszyło.

Mikuś jest piękny, oby się udało.

Czy ktoś będzie dziś w Arwecie i mógłby wziąć 'moją' łapkę po trikolorce z Prokocimia? Ja nawet autobusem nie będę miała kiedy dziś podjechać.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto lis 03, 2009 11:19 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

wislackikot pisze:
proponowane terminy:

ja tez się dopiszę na sobotę, bo i tak przychodzę sprzątać.
wislackikot pojechał po rtg miko, aparat wzięłam z domu, bo ponoć mam dobry tylko nie umiem tej dobroci wykorzystać :oops: i całość dostarczymy cincianowi pewnie gdzieś do dwóch godzin

oczywiście to pisałam ja, tweety, tylko "ktoś" się nie wylogował a inny ktoś nie dopatrzył :wink:

Szukam dobrej duszy, która dzisiaj odstawi Miko do Theriosa, dr Ingarden jest tez chirurgiem ortopedą wiec i on rzuci okiem a poza tym gdzieś malucha musimy trzymać, poproszę też o konsultacje z dr Niedzielskim, bo on współpracuje z Theriosem oraz wyślę zdjęcie do dr Aleksiewicza. Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, gdzie to można posłać?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 03, 2009 11:29 Re: K-ów,malutki Miko - uśpić albo nie uspić,oto jest pytanie ..

większość opowiedziała się jednak za sobotą, więc ogłaszam, że:
warsztaty budkowe odbędą się w sobotę tj. 7.XI o godz. 20ej..
powinna być: anna09, noemik, j3nny, queen_ink, Tweety

lutra: czy uczestnicy warsztatów powinni coś przynieść?

queen_ink: my będziemy dziś łapać kotkę, nie wiem, co z tego wyjdzie, ale gdyby się zdarzyło, że będę dziś z nią w Arwecie, to ją dla ciebie zabiorę, tę klatkę znaczy się..
Obrazek

edit_f

[poprzednia][następna]