CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (77) pilnie DT dla 13 kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 02, 2009 18:50 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

no to jesteśmy po wizycie u weterynarza :| koteczka - Kiara (o ile nie było) ma wszoły, wzdęty brzuszek, powiększone węzły chłonne i zapalenie dziąseł tzn ma 4 miesiące i chyba zamierzała zmieniać zęby ale dziąsło się jakoś tak odgięło i wlazło tam jedzenie, które zaczęło gnić i jest w paszczy mała masakra i śmierdzi z pyska jak ... i boli - dostała rozkurczowe, osłonowe i wyciszające na zęby - jutro się mamy zgłosić do kontroli brzusia i zebichów - i jak te dzisiejsze nie wycisza to będzie rwanie - tyle w skrócie :?

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Pon lis 02, 2009 19:31 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Biedna mała :(

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon lis 02, 2009 20:57 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Ładne imię - Kiara :D Biedna malutka. Moim też z japy strasznie śmierdzi, nie zaskoczyłam, że przy wymianie uzębienia może się coś dziać :( Mam nadzieję, że u nich jednak to tylko taka uroda :wink:

EwKo z kotów trza zejść a nie ze zdjęć :twisted:

Bazarek staram się zrobić. Ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koty mi pomagają, a to w większości drobiazgi :evil:
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Pon lis 02, 2009 21:07 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Cichy Kąt pisze:EwKo z kotów trza zejść a nie ze zdjęć :twisted:

8)

Dooobra :twisted:
Poproszę zatem - I NIE MA, ŻE BOLI! 8) - fotkensy BYTOMSKICH TYMCZASÓW. W ilościach hurtowych 8)
O, i jeszcze informacje o szczawiach, które z małych kluch zmieniły sie w kocie łabądki 8)
Reklama dźwignią handlu, towar trza zachwalić ;)

EwKo

Post » Pon lis 02, 2009 21:10 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

EwKo jak tylko skończę z bazarkiem................. :twisted:
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Post » Pon lis 02, 2009 21:11 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

A kończ. Czy ja Ci przeszkadzam? :twisted:

:ryk:

EwKo

Post » Pon lis 02, 2009 21:42 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Kiara, cudne imię, trzymamy z Maćkiem kciuki i pazury za Malutką :ok:
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

Post » Pon lis 02, 2009 22:09 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

EwKo, kawał dobrej roboty :ok: :1luvu: Jesteś WIELKA :piwa:
Tak bym chciała, żeby była to szczęśliwa trzynastka i zosatło nam AŻ 13 kotów 8)

a tu niestety odwrotnie :( Mamy nowe zgłoszenia o kociakach, które wyszły pokazać się światu.
Kotów dorosłych w potrzebie też widać nie brakuje :(

Najpierw kot z lecznicy a później kolejne tel o kotach dorosłych w potrzebie.

Morek swoje imię dostał na cześć naszego weta, bo dobry z niego człowiek :king:
a błądzić to rzecz ludzka 8) Głęboko wierze, że osiągnęliśmy consensus :ok: :kotek:

Mandaryn ma szanse na rewelacyjny domek, w którym mieszka już CK Pantaleon :)
Wcześniej trafiła do tej wspaniałej rodziny CK Julia, która zamieszkała u Babci i jest rozpieszczana do granic niemożliwości :wink: Proszę o kciuki za powodzenie akcji :ok:

... i jeszcze chciałam coś napisaćale zapomniałam 8)
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon lis 02, 2009 22:25 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

To i ja sobie zaznaczę teren :twisted:

No i chciałam dodać, że na blogu w notce o Samirze jest błąd :oops: ona jest już wysterylizowana ;)
A ten drugi link to do Speckotków, a tam przecież Samiry ni ma;)

Poza tym super pomysł na nowy wygląd wątku :ok:

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pon lis 02, 2009 22:32 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

No i dlatego właśnie prosiłam, coby poprzeglądać 8) , bo w ilości znaczków, które przekładają się na każdy wpis o jednym jedynym kocie można dostać... yyy... (nie będę przeklinać, nie będę przeklinać)... oczopląsu :D :ryk:

A info o braku sterylki pochodzi ze stronki ;) I to nie przytyk, sama widzę po blogu, że czasem trudno wszystko zaktualizować i łatwo coś przegapić.

edit: Drugi link Samiry przerzuca mnie do kotototka, nie do SpeCKotków... :?:
Swoja drogą, Samira zaprezentowała się na tych fotkach z obu końców :lol:
Ostatnio edytowano Wto lis 03, 2009 2:48 przez EwKo, łącznie edytowano 1 raz

EwKo

Post » Pon lis 02, 2009 23:17 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

już wiem co miałam napisać :wink: a news jest już na naszej stronie

1% działa cuda!

Kochani,

ostatnio mieliśmy do przekazania tyle przygnębiających informacji, ale wreszcie czas na dobre wiadomości: na nasze konto trafiły pieniądze z 1% podatku. Gdy zobaczyliśmy kwotę, przetarliśmy oczy ze zdumienia. Wkrótce potem jednak był czas już tylko na radość i nadzieję. Nasi koci i psi podopieczni otrzymali aż 57 561 złotych i 56 groszy!!! To ogromna suma, która zabezpieczy azyl na wiele miesięcy. A to wszystko dzięki Wam! Ogromnie dziękujemy wszystkim, którzy przekazali dla CKotów i CKpsów 1% swojego podatku, i tym, którzy powiedzieli o takiej możliwości swoim bliskim.

Wspólnie możemy zrobić tak wiele! Bez Waszej pomocy, bez Waszego zaangażowania i nieustającej gotowości do niesienia pomocy i wspierania naszych podopiecznych nie moglibyśmy roztoczyć opieki nad potrzebującymi zwierzakami. Dziękujemy!!!

Serdeczne podziękowania składamy także na ręce Fundacji Viva! Akcja dla zwierząt, która umożliwiła przekazanie 1% na azyl "Cichy Kąt

*treść skopiowana od Luelki :)
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon lis 02, 2009 23:47 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Fundusze z 1 % w tym roku to wspaniały sukces, który zawdzięczamy wieeelu wspaniałym ludziom co o nas nie zapomnieli :1luvu:

Natomiast rozrzucać się nie możemy z funduszami, bo czeka nas budowa nowego azylu jak już cudem dostaniemy ziemię :wink:

Żeby za bardzo nie naruszać środków wystawiamy bazarek, bo może komu się co przyda na Sylwestra np, a i koty przy okazji zimę w dostatku przeżyją :wink: Link do bazarku : viewtopic.php?f=20&t=102814
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Post » Wto lis 03, 2009 0:13 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Adria pisze:już wiem co miałam napisać :wink: a news jest już na naszej stronie

1% działa cuda!

Kochani,

ostatnio mieliśmy do przekazania tyle przygnębiających informacji, ale wreszcie czas na dobre wiadomości: na nasze konto trafiły pieniądze z 1% podatku. Gdy zobaczyliśmy kwotę, przetarliśmy oczy ze zdumienia. Wkrótce potem jednak był czas już tylko na radość i nadzieję. Nasi koci i psi podopieczni otrzymali aż 57 561 złotych i 56 groszy!!! To ogromna suma, która zabezpieczy azyl na wiele miesięcy. A to wszystko dzięki Wam! Ogromnie dziękujemy wszystkim, którzy przekazali dla CKotów i CKpsów 1% swojego podatku, i tym, którzy powiedzieli o takiej możliwości swoim bliskim.

Wspólnie możemy zrobić tak wiele! Bez Waszej pomocy, bez Waszego zaangażowania i nieustającej gotowości do niesienia pomocy i wspierania naszych podopiecznych nie moglibyśmy roztoczyć opieki nad potrzebującymi zwierzakami. Dziękujemy!!!

Serdeczne podziękowania składamy także na ręce Fundacji Viva! Akcja dla zwierząt, która umożliwiła przekazanie 1% na azyl "Cichy Kąt

*treść skopiowana od Luelki :)

Obrazek

:D
Obrazek
Obrazek Obrazek

mimw

Od: Sob mar 10, 2007 17:52

Post » Wto lis 03, 2009 0:32 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Wow! Robi wrażenie! :ok:
:D

EwKo

Post » Wto lis 03, 2009 8:55 Re: CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (96) - szczęśliwa trzynastka?

Pieknie :P
Obrazek Obrazek

Edyszka

Od: Pt lut 13, 2009 15:32

[poprzednia][następna]