LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 23, 2009 12:34 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Fajnie tyle ,ze ciotka agiis odwolala na dzisiaj kocia sesje zdjeciowa ze wzgledu na pilna prace a wlasciwie na zrobienie tego, czego nie zrobila w terminie przez koty :oops:
W sumie to moze i dobrze bo pogoda brzydka i foty nie bylyby zbyt ladne.
Na spotkanie budkowe przyjade o tej,o ktorej ciotka mnie zabierze;)

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pt paź 23, 2009 14:52 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Syn dzwonił, że targa siatę żarcia od młodzieży z LO nr 7 :mrgreen: Jak dotrę do domu, to zestawię, ile skąd już mamy... :mrgreen:
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pt paź 23, 2009 16:05 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Patrzac na Wasze tempo dzialania nabieram przekonania, że i w zimię "DAMY RADĘ" :lol: Jak dobrze,że Was poznałyśmy :) A zdjęcia na pewno wkrótce uda się porobić .
P.S. A kotki to zawsze były wesołe, tylko czasami poprostu nie miały siły się śmiać, więc tylko puszczały do nas oczko. :mrgreen:
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Pt paź 23, 2009 16:14 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

już jestem w domu - zrobiłam wszystko co trzeba żeby ksiądz nam lokalu nie wypowiedział ;) a tak na serio to nadrabiam moją sklerozę.
Ja mam propozycję - spotkajmy się gdzieś w centrum o godz. 17.00
w związku z tym że miga mi benzynowa rezerwa nie mogę jeździć zbyt wiele bo będziecie pchali Śnieżynkę :twisted:

jeśli byście dojechały do KFC przy bramie portowej na 17.00 to by było super
Kyę zabierzemy po drodze ;)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt paź 23, 2009 16:23 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

DorotaEm pisze:Syn dzwonił, że targa siatę żarcia od młodzieży z LO nr 7 :mrgreen: Jak dotrę do domu, to zestawię, ile skąd już mamy... :mrgreen:

Super! podziękuj synowi :)

moje maluchy też nazbierały trochę karmy, to już trzecia porcja ... mam nadzieję że kotom na zdrowie

agiis-s

Post » Pt paź 23, 2009 20:21 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

P.S. A kotki to zawsze były wesołe, tylko czasami poprostu nie miały siły się śmiać, więc tylko puszczały do nas oczko.

Agiis-s, dopiero doczytałam zaległości forumowe i pojęłam sens hasła o wesołych kotach

Wiem, wiem tylko się śmiejecie, nie wyśmiewacie....
chętnie poczytam wzorcowy wątek pod względem rozliczeń, bo pomijając wszystko "prośba" o rozliczenie co do złotówki po takim czasie była mocno poniżej pasa i bez względu na to czy ze strony nauczyciela czy sprzątaczki....
Mam jeszcze pytanie do reddie (pomimo całej mojej sympatii do jej osoby) jak długo zna Izę i ile czasu z nią spędziła?
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Pt paź 23, 2009 21:23 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Aniu wszystko co miałam do powiedzenia na temat tej pani już powiedziałam (może mało elegancko ale nerwy już po kilku latach współpracy nie te)
ze Stargardu daleko nie jest - na pewno możesz poznać sprawę osobiście niewielkim nakładem sił i środków.
jeśli popracujesz w tym środowisku powiedzmy pół roku i nie zmienisz zdania publicznie przeproszę wszystkich urażonych
a na dzień dzisiejszy kończę wypowiedzi na tym wątku na ten temat - zapraszam na pw

agiis-s

Post » Pt paź 23, 2009 22:04 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Właśnie wróciłam do domu. Uczciwie mówiąc - ledwo żywa... :)
W ramach zbiorów mamy po dwóch dniach od wywieszenia plakatów:
Sp.69
400 g Kitekata
300 g Whiskasa

LO VII
2 kg Darlinga
i 3 puszki Dante po 415g

Raczej nie dam rady jutro przyjechać robić budki, bo nie udało mi się przełożyć jutrzejszej popołudniowej pracy, ale chciałabym podrzucić żarcie, żeby już było zjadane. Mogę wyskoczyć na trochę po 14, tylko muszę wiedzieć, dokąd... :)
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pt paź 23, 2009 22:23 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

To ja jednak mimo wszystko się wypowiem, nie oczekując odpowiedzi, a nawiązując do postu ani c i zamykającej odpowiedzi agiis-s. To nie było mało eleganckie. Powiem wprost: to było podłe. Zaszkodziłyście bardzo kotom na swoim terenie. I zaszkodziłyście sobie. Tego się nie robi ludziom. Tego się nie robi nikomu. Wiem ;) co tam takie moje gadanie... co ja wiem. Nie ma mnie na miejscu, nie znam kontekstu. Właśnie dlatego skoro wzywasz ewentualnych adwersarzy do komunikowania się na pw trzeba bylo zrobić to samo, szanując innych użytkowników forum, którzy są zainteresowami kotami, którymi wirtualnie się opiekują. Ucierpiały na tym tylko koty.

A sumienie miał czyste... nieużywane.

Jeszcze jedno dodam: nie oczekuję wyjaśnień, ponieważ ich nie dostałam gdy wcześniej pytałam. Nie odezwę się tu już więcej szanując prawo założycielek wątku do ich własnej godności. Życzę im wszystkiego dobrego w tym, co robią dla kotów. Bo każdy kto pomaga zwierzętom robi rzeczy wielkie.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt paź 23, 2009 22:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Afatima pisze:To ja jednak mimo wszystko się wypowiem, nie oczekując odpowiedzi, a nawiązując do postu ani c i zamykającej odpowiedzi agiis-s. To nie było mało eleganckie. Powiem wprost: to było podłe. Zaszkodziłyście bardzo kotom na swoim terenie. I zaszkodziłyście sobie. Tego się nie robi ludziom. Tego się nie robi nikomu. Wiem ;) co tam takie moje gadanie... co ja wiem. Nie ma mnie na miejscu, nie znam kontekstu. Właśnie dlatego skoro wzywasz ewentualnych adwersarzy do komunikowania się na pw trzeba bylo zrobić to samo, szanując innych użytkowników forum, którzy są zainteresowami kotami, którymi wirtualnie się opiekują. Ucierpiały na tym tylko koty.

Jeszcze jedno dodam: nie oczekuję wyjaśnień, ponieważ ich nie dostałam gdy wcześniej pytałam. Nie odezwę się tu już więcej szanując prawo założycielek wątku do ich własnej godności. Życzę im wszystkiego dobrego w tym, co robią dla kotów. Bo każdy kto pomaga zwierzętom robi rzeczy wielkie.

Ja równiez podpisuje sie pod słowami Afatimy, tego sie nie robi. Szacunek dla drugiego człowieka to podstawa, a w Waszych wypowiedziach nie ma go za grosz.
I jeszcze jedno, z tego co przeczytałam to Iza jest na forum od półtora roku, więc skąd te kilka lat współpracy z Izą ?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt paź 23, 2009 22:52 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

DorotaEm pisze:Właśnie wróciłam do domu. Uczciwie mówiąc - ledwo żywa... :)
W ramach zbiorów mamy po dwóch dniach od wywieszenia plakatów:
Sp.69
400 g Kitekata
300 g Whiskasa

LO VII
2 kg Darlinga
i 3 puszki Dante po 415g

Raczej nie dam rady jutro przyjechać robić budki, bo nie udało mi się przełożyć jutrzejszej popołudniowej pracy, ale chciałabym podrzucić żarcie, żeby już było zjadane. Mogę wyskoczyć na trochę po 14, tylko muszę wiedzieć, dokąd... :)

Spokojnie,moze jeszcze doniosa...
Ha ,kobieto! Ty po prostu lubisz gadac pod gwiazdami telepiac sie z zimna :ryk: Szkoda ,ze Cie nie bedzie ,moze nastepnym razem?:)

kya

Post » Pt paź 23, 2009 22:58 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Iweta pisze:
Afatima pisze:To ja jednak mimo wszystko się wypowiem, nie oczekując odpowiedzi, a nawiązując do postu ani c i zamykającej odpowiedzi agiis-s. To nie było mało eleganckie. Powiem wprost: to było podłe. Zaszkodziłyście bardzo kotom na swoim terenie. I zaszkodziłyście sobie. Tego się nie robi ludziom. Tego się nie robi nikomu. Wiem ;) co tam takie moje gadanie... co ja wiem. Nie ma mnie na miejscu, nie znam kontekstu. Właśnie dlatego skoro wzywasz ewentualnych adwersarzy do komunikowania się na pw trzeba bylo zrobić to samo, szanując innych użytkowników forum, którzy są zainteresowami kotami, którymi wirtualnie się opiekują. Ucierpiały na tym tylko koty.

Ja równiez podpisuje sie pod słowami Afatimy, tego sie nie robi. Szacunek dla drugiego człowieka to podstawa, a w Waszych wypowiedziach nie ma go za grosz.
I jeszcze jedno, z tego co przeczytałam to Iza jest na forum od półtora roku, więc skąd te kilka lat współpracy z Izą ?

"A łyżka mówi:niemozliwe ! "

kya

Post » Sob paź 24, 2009 8:01 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

taaak kya... niemożliwe
czego nie ma na forum to nie istnieje ....

agiis-s

Post » Sob paź 24, 2009 8:07 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Doroto jestem umówiona na dowóz budek dzisiaj ok 16.00
mogę do ciebie podjechać i odebrać jedzonko
możesz też zbierać je gdzieś i umówić się kiedyś z Kasią lub Wiolką

stan na dzisiaj brygady pracującej:

_kya
_agiis-s
_Istna
być może e-dita

kurcze mało trochę.... ostatnio nam sie dobrze pracowało w brygadach dwuosobowych :?

może ktoś jeszcze???

agiis-s

Post » Sob paź 24, 2009 8:27 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

nasze działania mają na celu pomoc kotom - pisząc cokolwiek kotom nie pomożecie, ani im nie zaszkodzicie. Koty postami z forum się nie najedzą, nie ogrzeją
Nie zależy mi na tworzeniu legend ani na opinii nieznanych mi ludzi o własnej osobie

na dziś jest konkret - robimy budki

czarne - bez zaznaczania czy mają na działkę po prawej stronie czy po lewej, dla smutnych czy wesołych kotów. Nie dla karmicielek tylko dla zwierząt.

agiis-s

[poprzednia][następna]