żale i pytania - SUK

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 10, 2009 6:50 Re: żale i pytania - SUK

Długo się nie odzywałem. Ale bieganina szukanie pracy i takie tam.Czarny czuje się nieźle dokucza mu tylko samotność (mnie nie ma często) i monotonia przy misce(ciągle ten hills s/d). Niestety mokrego hilsa s/d nie trawi obchodzi z daleka, prosiłem weta o jedną puszkę zamówił mi 6 DLATEGO MAM 4 PUSZKI HILLSA S/D NA ZBYCIU :( . Niedługo zrobię mu badania kontrolne (na pasku ph moczu wyszło na coś ok 6,5, a jakie jest prawidłowe?) Pozdrowienia koty górą.

jacekzet

Od: Wto paź 20, 2009 12:06

Post » Czw gru 10, 2009 8:45 Re: żale i pytania - SUK

jacekzet pisze:Długo się nie odzywałem. Ale bieganina szukanie pracy i takie tam.Czarny czuje się nieźle dokucza mu tylko samotność (mnie nie ma często) i monotonia przy misce(ciągle ten hills s/d). Niestety mokrego hilsa s/d nie trawi obchodzi z daleka, prosiłem weta o jedną puszkę zamówił mi 6 DLATEGO MAM 4 PUSZKI HILLSA S/D NA ZBYCIU :( . Niedługo zrobię mu badania kontrolne (na pasku ph moczu wyszło na coś ok 6,5, a jakie jest prawidłowe?) Pozdrowienia koty górą.

6,5 jest jak najbardziej OK, jak pozostałe parametry: białko, krwinki itp.
Moje koty też nie trawiły mokrego hillsa, nawet odkurzac Drabik.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 10, 2009 21:15 Re: żale i pytania - SUK

co to jest nawet odkurzac Drabik ?

jacekzet

Post » Czw gru 10, 2009 21:44 Re: żale i pytania - SUK

jacekzet pisze:co to jest nawet odkurzac Drabik ?

Odkurzacz Drabik - to mój najstarszy kot (w podpisie), który jak odkurzacz łyka wszystko, co znajdzie na swojej drodze. :ryk:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon gru 14, 2009 6:53 Re: żale i pytania - SUK

Cóż niestety Kruszynek vel Czarny to nie odkurzacz ale trochę jakby stał się bardziej liberalny w sprawie żywienia może to przez monotonną dietę :D

jacekzet

[poprzednia]