Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia dusza pisze:Dziewczyny, kolejny cud!
caroole pisze:Mogę go wziąć do DT ale na pewno nie na dłużej niż do świąt BN mogę go trzymać, bo wtedy będę wracać do domu rodzinnego pod Warszawą. Jeśli się uda załatwić mu leczenie to super, ponieważ mi rodzice na to nie dadzą. No i będę wszystkich Was prosić o szukanie DS.
Powiadomcie mnie jak coś, ale mimo wszystko jeśli znajdzie się domek we Wrocławiu to tym lepiej dla Beksy. Ja będę dla niego ostatnią deską ratunku.
caroole pisze:A na co ten kotek jest chory?
caroole pisze:Wiesz co, ja 16.10 przygarnęłam 4 kociaki, które wydobyłam ze studzienki. Rodzice (z trudem) to zaakceptowali ale nie pozwolili mi już więcej brać na "tymczas" więcej niż 1 kotka.
Mimo że szybciutko znalazłam maluszkom domki, to nie mam pozwolenia na większą ilość kotów niż 1.
Bardzo mi przykro, bo naprawdę chciałabym jak najbardziej pomóc i odmowa w takich przypadkach przychodzi mi z trudem ale muszę to zrobić...
caroole pisze:"A na co ten kotek jest chory?" to miałam na myśli Beksę.
Jeśli przyjechałby ten drugi kotek to kiedy byś go odebrała? Bo ja nie chciałabym zostać zamordowana przez własnych rodziców i babcię (z którą mieszkam w mieszkaniu).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości