Z obu wątków wybrałam zdjęcia do ogłoszeń.
Zrobiłam w dwóch formatach i podpisywałam fotki, tak by czytającym ogłoszenia było łatwiej dopasować opis do zdjęcia.
Zdjęcia są do pobrania w moich albumach na Fotosiku.
1) Zdjęcia w rozmiarze 400x300 są tu: http://amika6.fotosik.pl/albumy/698223.html
2) Zdjęcia w rozmiarze 600x400 są tu: http://amika6.fotosik.pl/albumy/698222.html (tu trzeba otworzyć lupą nad zdjęciem dopiero pokaże się w formacie 600x400)
Poniżej zamieszczam treść ogłoszenia zamieszczonego przez elzii na allegro
Zostało bardzo mało czasu - szukam domków (DS najchętniej, albo chociaż DT) dla 4 cudownych i przekochanych koteczek.
Dziewczynki maja przeszło 5 miesięcy, są odrobaczone, kuwetkowe, wychodzące - ale wołałabym domki niewychodzace ze względów bezpieczeństwa. To sierotki, które w czerwcu podrzuciła nam do budynku gospodarczego matka - kotka sąsiadów, która niedługo potem uległa wypadkowi i nie była w stanie ich wykarmić. Odratowałam je, odchowałam, pokochałam całym sercem, a teraz jestem zmuszona je jak najszybciej oddać

CZEKAMY NA CIEPŁE, KOCHANE DOMKU!! TO NAPRAWDE PILNE!
Kilka słów o każdej z nich:
1. Siwa - jest kotkiem bardzo wrażliwym, pamiętliwym, delikatnym. Nie lubi krzyków, gwałtownych ruchów i dźwięków, jest nieufna w stosunku do obcych, ale gdy już zdobędzie się jej zaufanie - pokazuje jak bardzo kocha człowieka.
2. Kuleczka - to totalnie pozytywna kotka, wystarczy kilka jej minek i kolana miękną wszystkim! Mruczy przeogromnie głośno, jest rozkosznie bezpośrednia, otwarta i ciekawska, pcha się wszystkim na kolana.
3. Łaciatek ma w sobie dwa żywioły, przez polowe dnia jest domatorka i leniwym kanapowcem strojącym rozbrajające minki, po popołudniowej drzemce zamienia się w kocia wariatkę biegając i zaczepiając wszystkich dookoła, jest przekochana, uwielbia się przytulać!
4. Marudka to bardzo odważna dziewczynka, chodzi własnymi ścieżkami, jest zdecydowana i pewna siebie, świat niezmiernie ja ciekawi i chce go poznawać nieustannie. Gdy jest śpiąca zamienia się w wielkiego miziaka, lgnie do rak i nastawia uszka do drapania.
tel.: xxxxxxxxxxxx
Email: xxxxxxxxxxx
Zainteresowanych proszę o kontakt w celu poznania szczegółów adopcji, w tym umowy adopcyjnej. Zastrzegam sobie prawo do wybrania najlepszego domu dla kotek