Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Tak sobie myślę, że bardziej wiarygodne referencje mogą mi wystawić osoby z forum, które u mnie były:
Mirka_t, vega36, Beata, CoolCaty, aga9955, anna57, Petka-P1, fuerstrathos, bywające u mnie dość regularnie - lidyia, Fundacja KOT, kamilka_04.
Gaga pisze:Jeżeli chodzi o koteczkę, która prawdopodobnie jest w ciąży, to nie ukrywam, że jak ja ją zobaczyłam to też myślałam, że jest ciężarna i panikowałam. Opiekunka kotów jednak usilnie twierdziła, że taki jest jej urok. Zdjęcia robiłam miesiąc temu i małych kotów narazie nie było, a koteczka dalej jest grubiutka (czego nie można powiedzieć o innych kotach).
Gaga pisze:Kaju dziękuję za pomoc w ewnetualnych rozliczeniach.
Chciałabym jednak zaznaczyć, że mile jest widziana pomoc rzeczowa o której piszę w pierwszym poście. A może ktoś ma dostęp do zakupu tańszych preparatów typu "ADVOCET"?
Mysza pisze:szczerze mówiąc to powinno się tej kobiecie odebrać zwierzęta sądownie i powinna wręcz dostać wyrok za znęcanie się
Agn pisze:Gaga pisze:Kaju dziękuję za pomoc w ewnetualnych rozliczeniach.
Chciałabym jednak zaznaczyć, że mile jest widziana pomoc rzeczowa o której piszę w pierwszym poście. A może ktoś ma dostęp do zakupu tańszych preparatów typu "ADVOCET"?
Advocate.
czy nie masz zaprzyjaźnionego weta, który by Ci sprowadził większa porcje z hurtowni, bez naliczania 'swoich' kosztów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot] i 108 gości