Fiord prawie Norweg - wraca do adpocji - jest już w nowym DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 13, 2010 11:58 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

to ja potrzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Sob mar 13, 2010 12:53 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

trzymajcie :) Wizyta adopcyjna jutro rano. Żal mi będzie łobuza oddawać...
ObrazekObrazekObrazek

titu titu

Od: Czw lip 28, 2005 8:16

Post » Sob mar 13, 2010 14:34 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

Pamietam Fiorda u Redaf, wielka szkoda..trzymam kciuki za te wizyte a by okazala sie pozytywna :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob mar 13, 2010 17:27 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

Trzymam kicuki za jutro, bardzo mocne.
Czy w tym domku poza kociczką jest i pies?
I oby domek trafił, a potem chciał wyjechać, może mu się spodobać tak jak mi... ;)
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.

sibia

Od: Śro gru 07, 2005 17:15

Post » Sob mar 13, 2010 21:59 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

:) tak, w jutrzejszym potencjalnym domku jest też psiak, sznaucer miniaturka żyjący w wielkiej komitywie z kotką. Myślę, że mogą stworzyć fajne trio.
ObrazekObrazekObrazek

titu titu

Post » Nie mar 14, 2010 20:36 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

I coooo?
Dopiero wróciłam do domu, rzuciłam sie do kompa, a tu cisza :(.

sibia

Post » Pon mar 15, 2010 9:10 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

Fiord pojechał, nawet nie spodziewałam się, że będzie mi tak przykro i uronię łzę za tym gangsterem. My też dostaliśmy bardzo późno informacje od jego nowej rodziny, już nawet byliśmy pełni złych przeczuć, że Fiordorodzina zatrzymała się po drodze by sprzątnąć transporter ( :roll: ), kot dał dyla i teraz nie wiedzą, jak nam o tym powiedzieć i dlatego się nie odzywają. A my już snuliśmy scenariusz, jak w środku nocy będziemy jechać na jakiś parking między Łodzią a Warszawą wołać kota. Całe szczęście nic takiego się nie wydarzyło. W nowym domu kot siedzi pod łóżkiem i nic nie je, ale jest chętny do głaskania i dobrze reaguje na nowych właścicieli. Myślę, że za dwa dni będzie się czuł jak u siebie.
Jeszcze u nas, gdy przyjechali na oględziny Fiord pokazał się pięknie. Łasił się, przeciągał, chętnie bawił a potem siedział mrucząc u mnie na kolanach. To nawet nam się tak nie reklamował u redaf. Jestem dobrej myśli i czekam na relacje z postępów w aklimatyzacji. Domek pisze do mnie przez PW forum, więc może się ujawni w wątku.
ObrazekObrazekObrazek

titu titu

Post » Pon mar 15, 2010 9:17 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

Oby teraz się udało. Trzymaj się Fiordzie! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Pon mar 15, 2010 10:24 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adopcji, nie udało nam się :(

titu titu pisze:Fiord pojechał, nawet nie spodziewałam się, że będzie mi tak przykro i uronię łzę za tym gangsterem.

Drań z niego, bo drań - ale urokliwy 8)
No to z ostrożnym optymizmem napiszę...
Niech się Fiordaluszowi na nowej drodze kociego życia w nowym stadzie poukłada! :mrgreen:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pon mar 15, 2010 11:57 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adpocji - jest już w nowym DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
czyli jest już Łodzianinem! :P :P :P :P
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon mar 15, 2010 12:30 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adpocji - jest już w nowym DS

Domku, odezwij się.
Bardzo czekam na info, jak się Fiord dogaduje z resztą stada.
Ale tego kota rzuca po świecie, mam nadzieję, że to już jest dom na stałe i na długo.
I oby się wszyscy ze wszystkimi pokochali.

sibia

Post » Pon mar 15, 2010 19:25 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adpocji - jest już w nowym DS

Witam wszystkich.
To ja i moja rodzina adoptowaliśmy Fiorda. Gdy przyjechaliśmy w niedzielę po Fiorda byliśmy nim zachwyceni! Zdjęcia są niczym w porównaniu do widoku na żywo. Jak już wcześniej napisała titu titu Fiord prezentował się rewelacyjnie. Ponieważ mój brat nie lubi podróżować zabrałam ze sobą przyjaciółkę, która również była zachwycona zarówno Fiordem jak i Kapslem. Podróż minęła tak jak mówiła nam była właścicielka Fiorda. Czyli kot przez całą drogę miauczał i załatwił się. Na szczęście gdy to zrobił byliśmy prawie pod samym domem więc nie musieliśmy się zatrzymywać.

Fiord tak jak napisała titu titu na razie siedzi pod łóżkiem. Ku mojemu zaskoczeniu około 4 rano wskoczył mi na łóżko. Poleżał po czym zeskoczył i poszedł pooglądać mój pokój i salon. Teraz już coraz chętniej wychodzi(;

Miejmy nadzieje, że się zaaklimatyzuje. Puk, puk, puk.... (żeby nie zaprzeczyć)
Lolek Obrazek Fiordzik ♥ Obrazek Lilly Obrazek

AguuUunia

Od: Sob mar 06, 2010 23:53

Post » Pon mar 15, 2010 19:48 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adpocji - jest już w nowym DS

AguuUunia pisze:...przez całą drogę miauczał i załatwił się.

Cały Fiordalusz!
Nawet na najkrótszej trasie zawsze w aucie do transportera nabrzydzić musiał. 8)

Niech wam się wszystko dobrze ułoży!
A jakbyście chcieli poczytać o tym, co biedne kocisko u mnie na tymczasie kiedyś wycierpieć musiało służę linkiem :wink:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pon mar 15, 2010 21:12 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adpocji - jest już w nowym DS

Poproszę o link. Chciałabym wiedzieć przez co przeszedł.
Lolek Obrazek Fiordzik ♥ Obrazek Lilly Obrazek

AguuUunia

Od: Sob mar 06, 2010 23:53

Post » Pon mar 15, 2010 22:29 Re: Fiord prawie Norweg - wraca do adpocji - jest już w nowym DS

Witam :)
Tu ja, znalazczyni.
Zaczęło się w moim wątku, jak mi baby imputowały, że komuś reproduktora znalazłam i wykastrowałam, a potem kołtuny nożyczkami do manicuru wycinałam.
Potem się redaf ulitowała.
Idę szukać mojego wątku, żeby można było chronologię prześledzić ;)

Jak zareagowały inna zwierzaki na nowego?
Piszcie o nim, proszę, bardzo drania polubiłam.

znalazłam, tutaj, w połowie strony, znalazłam Fiorda. Miewał rózne imiona, leczyliśmy pęcherz, wykastrowaliśmy, a potem to już się działo ;)
viewtopic.php?f=1&t=89240&hilit=waler+i+konik&start=30

sibia

[poprzednia][następna]