Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miodalik pisze:W imieniu Bambo/Misiaczka (bo tak go nazywaja wszyscy moi domownicy-uwazamy ze jest slodki jak maly misiaczek) witam na jego watku
![]()
Zajmuje sie kociem od ponad dwoch tygodni - wprawdzie mialam 5-dniowa przerwe z uwagi na koniecznosc wyjazdu sluzbowego, ale wtedy "paleczke" przejal moj maz - i zdecydowanie stwierdzam, ze Bambo/Misiaczek nie przepada za innymi kotami. Trudno powiedziec, ze sie ich boi, ale zdecydowanie ich unika... Moje 4 koty sa raczej przyjazne, poza tym mam na tymczasie 2 male kociaki, kotke 5-6 m-czna i taka 2-letnia - Bambo nie zakolegowal sie z nikim. Stara sie przebywac w innym pomieszczeniu niz pozostale, nawet jesli mialaby to byc lazienka...
Je najchetniej w nocy, nie bawi sie i generalnie jest racze spokojny a nawet plochliwy. Jednak dwa-trzy razy dziennie mamy seans "glaskaniowy" i wtedy siedzac na kolanach ociera sie, mruczy, przytula i wydaje szczesliwy![]()
Czasami mam watpliwosci czy on kiedys nie mial domu - daje sobie robic wszystkie zabiegi, w tym smarowanie oczka, zakladanie masci itd. zawsze kiedy jest na naszych rekach ma schowane pazurki, jak nie chce tabletki to odwraca glowe ale nie wyrywa sie... To zaskakujace jak na dziekiego kota...
Sprobuje zrobic zdjecia - i wrzucic...
GENERALNIE - szukajmy dla Bambo/Misiaczka malo zakoconego domku: z 1-dym, maksymalnie 2-ma kotami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości