K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 16, 2009 21:21 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mjs pisze:
milu pisze:
mjs pisze:edit_f - z ochotą upiekę cantucci, ale proszę o cierpliwość. Na razie do domu docieram późnym wieczorem i nie mam siły zjeść ciasteczka, a co dopiero go piec :wink: W przyszłym tygodniu powinno być lepiej, odezwę się. A ile zestawów chciałabyś, bo muszę zaplanować zakupy.

Ja nieśmiało dołączam się do zamówienia :oops: Ze mnie taki piekarz, że khmmm. Zestaw to ile ciastek?

Fajnie :D 20 sztuk.

ja tez poproszę mimo, że ten chytrus czyli Lutra "Wiem Najlepiej" nadal mnie nie poczęstowała więc kupuje kota w worku :wink:

Solangelica - czy dla kocimszczaków też znalazł się pniaczek, bo trochę zbłądziłam i nie wiem czy dziewczyny wzięły :oops:

Anna09 - księgowość mnie goni po krzakach za tę fakturę, bo już historyczna więc bardzo proszę o jej znalezienie w możliwie szybkim tempie.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro wrz 16, 2009 21:37 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety pisze:ja tez poproszę mimo, że ten chytrus czyli Lutra "Wiem Najlepiej" nadal mnie nie poczęstowała więc kupuje kota w worku :wink:

Solangelica - czy dla kocimszczaków też znalazł się pniaczek, bo trochę zbłądziłam i nie wiem czy dziewczyny wzięły :oops:

Anna09 - księgowość mnie goni po krzakach za tę fakturę, bo już historyczna więc bardzo proszę o jej znalezienie w możliwie szybkim tempie.

Dobry wieczor :)
Melduje sie i ja na nowym watku.
Tweety, pniaczek dla Kocimskiej jest i czeka, musze go tylko podrzucic :) Kocyk dla kotow sobie schnie po praniu.

Jakbym mogla prosic o jakies info w sprawie imprezy bo sie deklarowalam lutrze (Tej-Ktora-Wszystko-Wie), ze jak zdrowotnie i czasowo wydole to z checia pomoge.

A ja z takim glupim pewnie pytaniem bo nie jestem w temacie - o co chodzi z tym ciastkami?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro wrz 16, 2009 21:42 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

solangelica pisze:
Tweety pisze:ja tez poproszę mimo, że ten chytrus czyli Lutra "Wiem Najlepiej" nadal mnie nie poczęstowała więc kupuje kota w worku :wink:

Dobry wieczor :)
Melduje sie i ja na nowym watku.
Tweety, pniaczek dla Kocimskiej jest i czeka, musze go tylko podrzucic :) Kocyk dla kotow sobie schnie po praniu.

Jakbym mogla prosic o jakies info w sprawie imprezy bo sie deklarowalam lutrze (Tej-Ktora-Wszystko-Wie), ze jak zdrowotnie i czasowo wydole to z checia pomoge.

A ja z takim glupim pewnie pytaniem bo nie jestem w temacie - o co chodzi z tym ciastkami?

to jest jakaś straszliwa tajemnica :wink: ponoć są super, piecze je Mjs, ja ich na oczy nie widziałam, o próbowaniu nie wspominając.

Tweety

Post » Śro wrz 16, 2009 21:44 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Tweety pisze:
to jest jakaś straszliwa tajemnica :wink: ponoć są super, piecze je Mjs, ja ich na oczy nie widziałam, o próbowaniu nie wspominając.

Ahhaaaa....rozumiem :)

mjs, moze dodajesz kocimiętki do środka i dlatego cały AFN szaleje na punkcie Twoich ciasteczek :?: :ryk:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw wrz 17, 2009 8:13 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Ciasteczka mają korzenie we Włoszech, nazywają się cantucci, na bazarku zarobiłam kuuupe pieniędzy na koty dzięki nim :D Są twarde, suche, migdałowe i wyśmienicie smakują z kawą. Bonifikaty dla AFNowców nie przewiduję, ponieważ pieniądze idą na Wielopolan, czyli moje oczka w głowie :D
Zamówienia przyjęte:
Tweety - raz
milu - raz
lutra - raz
edit_f - 6 razy
ogocha - 4 razy
Cammi - obiecany gratis :)

Weekend już jutro, a dyżury na Wielopolu jeszcze nie obstawione!!! Proszę o mobilizację!
Ostatnio edytowano Pt wrz 18, 2009 14:45 przez mjs, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw wrz 17, 2009 8:16 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Czy Olivka, Oleńka i Olivier poszli do domu? Bo pan mi wpłacił za nie przez Allegro 5 zł 8O .

Ile Krakvet policzył za Pninę?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw wrz 17, 2009 8:18 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

proszę ciasteczka i wpis na sobotę wieczór.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 17, 2009 8:21 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Narazie miot O, część żeńska siedzi w łazience, w piątek decyzja.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw wrz 17, 2009 8:59 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Wbrew temu, co w poście Nr 1 - Miot O jest już zaszczepiony tricatem.

U mnie problem - Spaślaczek chyba ma cukrzycę...
Dzis szczegółowe badania.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw wrz 17, 2009 9:03 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mnie niestety 26 nie bedzie poniewaz wyjzdzam na 4 dni do londynu :(
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw wrz 17, 2009 9:18 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

ja też poproszę o paczuszkę ciasteczek :-)

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Czw wrz 17, 2009 9:32 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Cammi pisze:ja też poproszę o paczuszkę ciasteczek :-)

a ile takie cisateczka:>
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw wrz 17, 2009 10:00 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Miuti pisze:Wbrew temu, co w poście Nr 1 - Miot O jest już zaszczepiony tricatem.

U mnie problem - Spaślaczek chyba ma cukrzycę...
Dzis szczegółowe badania.

poprawione

Tweety

Post » Czw wrz 17, 2009 10:03 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

Obawiam się, że Olivier będzie moim rezydentem.
Nikt przy zdrowych zmysłach z czymś takim nie wytrzyma. :cry:
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw wrz 17, 2009 10:04 Re: K-ów, wirtualne adopcje naszych kotów - bezcenne!

mjs pisze:Ciasteczka mają korzenie we Włoszech, nazywają się cantucci, na bazarku zarobiłam kuuupe pieniędzy na koty dzięki nim :D Są twarde, suche, migdałowe i wyśmienicie smakują z kawą. Bonifikaty dla AFNowców nie przewiduję, ponieważ pieniądze idą na Wielopolan, czyli moje oczka w głowie :D
Zamówienia przyjęte:
Tweety - raz
milu - raz
lutra - raz
edit_f - jeszcze nie wiem ile razy :)

Weekend już jutro, a dyżury na Wielopolu jeszcze nie obstawione!!! Proszę o mobilizację!

rozesłałam wici.. postaram się do jutra zadeklarować ilość :)
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

[poprzednia][następna]