Fajnie, że napisałeś, byliśmy wszyscy ciekawi, co słychać u Felka. Teraz Mister Miau będzie mógł odebrać swoją nagrodę w konkursie!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotekFelek03 pisze:Dzień dobry, jestem nowym opiekunem Felka po p. Marii.
Chciałem podziękować, za zgłoszenie go do konkursu i za nagrodę.
Felek ma się bardzo dobrze, jest kotkiem pełnym życia i najchętniej to by się tulił do ludzi całą dobę. Opiekuje się nim od grudnia. Szczęście w nieszczęściu, że gdy Pani Maria trafiła do szpitala to, Feluś tylko jeden dzień był sam u niej w domu, a później zabrałem go odrazu do siebie, gdzie również jest jedynakiem. Także udało się uniknąć stresu związanego z kocińcem. Od pierwszego dnia jest bardzo szczęśliwy i zmiana otoczenia nie pogorszyła jego stanu. Jest bardzo mruczącym kotkiem kochającym ludzi.
Jeszcze raz, w jego imieniu, bardzo dziękuję za zgłoszenie go do konkursu i wszystkie oddane głosy.
Pozdrawiam serdecznie, Wiktor
MAU pisze:Słodziaki kochane ależ macie koci raj na tej tonącej w prześlicznych roślinach werandzie![]()
![]()
Głaski dla Was![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i buziaki dla Dużej
Silverblue pisze:Ojej, jak pięknie zielono u Ciebie na werandzie, cudownie
U nas niestety ani werandy, ani balkonu, dlatego zazdroszczę takiej oazy pięknej
alessandra pisze:Dobry na dzień![]()
Jak tam u Was wiosna ? Koty futra już wietrzą? Czy,jak u mnie , piecuchy za szybą wiosną się upajają![]()
[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Russeldon i 60 gości