Niechciane, chore, po przejściach. Kolejne zwroty z adopcji

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 17, 2025 20:44 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Kontrast trzeba wypłukać z organizmu koniecznie pijąc dużą ilość płynów. Mąż mojej przyjaciółki o mało nie umarł bo lekarz mu o tym nie przypomniał. Trzymam kciuki za dobre wyniki :ok: Szkoda mi Karmelka, taki ładny kotek i taki chory.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Sob paź 18, 2025 11:52 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Anna61 pisze:Założyłam zbiórkę dla kociej rodzinki.
https://pomagam.pl/4pnmyd/

Wydatki mnie przerosły a już powinny mieć drugie szczepienie.
Obrazek Obrazek

Do tego dzisiaj Karmelek, kotek ma raka (płaskonabłonkowego) miał biopsję i czekamy na wynik który ma być na cito.W zależności od wyniku ale wygląda to nieciekawie, brane jest pod uwagę usunięcie oczka. :cry: :cry: :cry:
Rachunek 272zł.
Obrazek

To u weta już po uspaniu
Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

To ponad roku temu
Obrazek

i dzisiejsza.
Obrazek

Miluś też był u weta dzisiaj i maść do ucha prawego mam dawać do niedzieli. Jest lepiej ale i tak je drapie. Smarkał jak smarka i co mam zrobić? :cry:

W środę mam tomografię serca z kontrastem, i dzisiaj byłam na badaniu kreatyniny. Boję się i to bardzo, bo dosyć, że jestem alergikiem z dusznością to jeszcze męża siostra umarła parę dni po kontraście.

aga66 pisze:Kontrast trzeba wypłukać z organizmu koniecznie pijąc dużą ilość płynów. Mąż mojej przyjaciółki o mało nie umarł bo lekarz mu o tym nie przypomniał. Trzymam kciuki za dobre wyniki :ok: Szkoda mi Karmelka, taki ładny kotek i taki chory.

Wiem Agnieszka wiem, ale mimo wszystko się boję.Ja wiem, że takie placówki są przygotowane na alergię i wstrząs, ale wiadomo, myślenie w głowie jest.

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob paź 18, 2025 20:47 Re: Niechciane, chore, po przejściach.Miluś guzy, maluszki.

Ja nie wiem, można złorzeczyć na los, można zaklinać rzeczywistość, ale przychodzi czas gdy chyba trzeba się poddać.
To już zbyt dużo jak na moje wszelakie możliwości. Dzień po dniu się wykańczam przez ludzi, jak nie przez ich podłość to przez ich podejście bez odpowiedzialności za coś, co im powierzamy i ufamy. :cry: :cry: :cry:

Dzisiaj przywiozłam z powrotem do mnie po półrocznej adopcji Kropkę i Boni.
Trafiły do mnie w październiku 2024 roku a które ktoś wyrzucił viewtopic.php?f=1&t=193582&start=2610#p12879903
viewtopic.php?f=1&t=193582&start=2610#p12880612

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob paź 18, 2025 21:31 Re: Niechciane, chore, po przejściach. Kolejne zwroty z adop

Okropność :cry:.

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

[poprzednia]