Agus, koteczke musze jeszcze troche zostawic w schronie, bo na razie nie mam kasy. Chca za nia 150 Euro i to jest niestety troche duzo dla mnie. W tym tygodniu pojade znowu ja odwiedzic i chociaz troche poglaskac. Moze uzbieram sobie troche nadgodzin, to by bylo dobrze.
A jak tam maluchy i reszta futerek? Byli starsi juz u Was? No i jak sie maluszkom podobala glowa Slawka?
Nie było mnie dwa dni. Wyjechałam w kocich sprawach, a przy okazji sama złapałam trochę oddechu. Secret dzięki za przesyłkę A maluszki w tym tygodniu zaliczą drugie szczepienie!! Lea - tricolorka od wczoraj jest Saszą. No to mamy Saszę i Lenkę. Po słowiańsku
Aga , pakuje akurat karton a Emil probuje do niego wejsc. Moze pare odciskow zabkow zostawi. Jak tam Blanka? No i od reszty tez nic nie slychac. Nie ma nowosci?
Blanusia rozdrapała sobie uszko i ma umazaną głowę we krwi. Zaraz muszę ją umyć i ranki żelem posmarować. Małe dziewczyny wczoraj skończyły harce dopiero 15 minut przed północą Nie musze dodawać, że to już było dawno po dobranocce?
A z kartonu śmiać się nie będę. Tylko sprawdź, czy Emil sie tam nie ukrył