Mysle ze czas napic sie wina

Wobec tego zapraszam wszystkie zaangazowane osoby w kazdy nawet najmniejszy sposob na kolacje i winko do mnie w ta sobote:)))))
Kto sie pisze?
Nalezy nam sie troche luzu...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Małgorzata Pękała pisze:No i jak Wojtek sobie radzi w kolnierzyku,przyzwyczaił się już ?
W lecznicy prowadził istną batalię aby mu nic nie zakładać na szyjkę.
Małgorzata Pękała pisze:No szkoda bo skoro wetka go zakładała to chyba wiedziała po co to robi.Gdyby patrzeć na każdego kota kryteriami depresji to nie jednej wysterylizowanej kotce kubraczek posterylkowy byłby nie potrzebny.
Czasami warto chwilę przecierpieć aby potem było lepiej.
Jeszcze żaden kot z powodu kołnierza nie popełnił samobójstwa a Wojtek jest dzielny i na pewno dałby sobie radę.
No ale skoro tak zadecydowałyście to już wasza sprawa.Życzę Wojtkowi oraz jego domkowi miłości,miłości i jeszcze raz miłości
marinella pisze:kto zostawil tego kociaka w klinice ?
Dzyśka pisze:Informacja dla osób, które zmartwiła decyzja o zdjęciu Wojtkowi kołnierza: posmarowałam mu dzisiaj łapkę (bronił się zębami i pazurami - dosłownie) i w ogóle nie zainteresował się tą nogą. nie lizał, nawet nie oglądał. Myślę więc, że poradzimy sobie bez kołnierza, bo pacjent zachowuje się odpowiedzialnie
![]()
Etka pisze:
Eksmitki,które szukają DT bo są tylko w zastepczym i też nie mają za dobrych warunkow:
Kocięta ok. 4-miesięczne (miot pierwszy)
dziewczynka
dziewczynka
dziewczynka
mama
(miot drugi)
dziewczynka
dziewczynka
chłopak
chłopak
chłopak
mama
puss pisze:marinella pisze:kto zostawil tego kociaka w klinice ?
kociaka w lecznicy na jedną dobę zostawiła Westi. zawsze przetrzymywałam kociaki z podejrzeniem kk w lecznicy i płaciłam 25 zł. Westi nie mogła go zabrać, ja też nie. no i było mowy o tym, że kociak jest w jakikolwiek sposób związany z eksmitkami. jestem w szoku, że przez to że został 6-tygodniowy kociak na jedną dobę, lecznica nie będzie już przetrzymywać kotów. ja tam trzymałam koty nawet przez tydzień czasem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], irissibirica i 544 gości