Iwetko bardzo dziękujemy za dary dla naszych kociastych, wszystko dotarło już na kociarnię. Podziękuj bratu serdecznie za dostawę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
blekitna pisze:
Sisi na nowym tymczasie
Podróż super - pełne opanowanie i prawie całą drogę grzecznie leżała w torbie.
Teraz poznaje mieszkanie, ale najlepiej się czuje leżąc blisko człowieka. Pięknie mruczy. Pełnia szczęscia- masaż brzuszka
blekitna pisze:
Sisi na nowym tymczasie
Podróż super - pełne opanowanie i prawie całą drogę grzecznie leżała w torbie.
Teraz poznaje mieszkanie, ale najlepiej się czuje leżąc blisko człowieka. Pięknie mruczy. Pełnia szczęscia- masaż brzuszka
terenia1 pisze:Marcysia już u mniebędą jakiś czas rzazem z Norkiem więc Norkowi bedzie weselej bo to strasznie ruchliwy i zywy kociak
Dziś wypuściłam go na trawkę oczywiście pod bacznym okeim, ale maluch się cieszył, latał biegał gonił wszystkie latajece pyłki, skubał trawkę - wylegiwał się na słoneczku
sama radość, apetycik nadal taki sobie, ale to wulkan energii.
Iwetko bardzo dziękujemy za dary dla naszych kociastych, wszystko dotarło już na kociarnię. Podziękuj bratu serdecznie za dostawęi oczywiście Tobie też bardzo, bardzo dziękujemy - dotrały 3 wory żwirku i cała wielka zgrzewka puszek jedzonka - nie liczyłam dokłądnie , ale chyba ze 30 puszek
Dziękujemy bardzo
Nesca38 pisze:No już się normalnie nie mogę doczekać. Nóżkami przebieram![]()
Trenie do czwrtku prosze tam myziać dokładnie Marcysie moją![]()
Martuś a co z szaraczkami![]()
terenia1 pisze:KĄCIK ADOPCYJNY kącik adopcyjny już częściowo nieaktualny ale tu czekam na Martę wszystko uaktualni![]()
KUBUSIA koteczka około 1,5 roczna(DT IWETA)[/b]
[b]Lalunia-(DT DOROTA)kotka 6 letnie sterylizowana.Wzieta 6 lat temu ze schroniska.Obecnie w domu mieszka alergiczne dziecko uczulone na sierść koteczki:(Szukamy dla niej stałego nowego lokum!!!!!
[b]FLIP -dwa 8 mies kocurki wyłowione ze studzienki na osiedlu domków na wprost byłych zakładów "Wanda"DT KLEO
ROZALKA+dwa maluchy.TRafiła do nas 04.03 ze schroniska.Dt kasia79
ADELA-koteczka przyjechała z razem z ROzalką.Kotka mloda około 1 roczna .Spokojna ale narazie wystraszona DT EWA I PIOTR
ETIEN-koteczka około 6-7 miesieczna.Bardzo spokojna ,przytulaśna i ufna wobec człowieka.DT HIDI
SISI-koteczka ktra trafiła do nas z jakiegos zakladu pracy.Kotka w ciązy ,na ostatnich łapach.KOCIARNIA
MALUSZKI.-mają ok 3 dni jeszcze ślepe.Podrzucone pod komisariat w Sosnowcu.Do schroniska trafiły 28.03.2009.Obecnie DT MAJA
LIROY-kocurek około 1 roczny.Duzy ciałem ,mlody duchem.Choc Liroy jest postrachem kociarni do duzy gabarytowo ,to w głowie nadal Fruu Bździu.KOCIARNIA
FELIKS-kocurek przyjechał ze schroniska razem z Liroyem.Kocur około 1-1,5 roczny.Bardzo przytulasty .Toleruje inne koty KOCIARNIA![]()
![]()
TUNIS-znajda.Kocurek okolo 1 roczny.Ktoś go wyrzucił ,albo komuś zginął.Widac z zachowania że był domowym kocurkiem.Bardzo szuka kontaktu z czlowiekiem .Innych kotów boi się.KOCIARNIA
KONDZIU-kocurek około 8 mies.Czarniutki i przyjacielski do ludzi i innych kotów.KOCIARNIA
MAMUŚKA NR1-trafila do nas z ulicy razem z maleństwami
MAMUŚKA NR2-kotka mieszka i okociła się na terenia szpitala góniczego.Kotka dośc plochliwa.
MARCYSIA-koteczka około 3 mies.Znajdka z ulicy.Mała wesoła rozrabiaka.KOCIARNIA
BATERYJKA-koteczka okolo 4 tyg.DT mar_tika
NOREK-kocurek znaleziony na działkach .Wiek około 8 tyg.DT terenia1
GANG MIKUSIA-3 czarne kocurki+czarna koteczka +bialo czarny kocurek +Gwiazdeczka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 234 gości