Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 17, 2009 21:12

Marcysia już u mnie :lol: będą jakiś czas rzazem z Norkiem więc Norkowi bedzie weselej bo to strasznie ruchliwy i zywy kociak :lol: Dziś wypuściłam go na trawkę oczywiście pod bacznym okeim, ale maluch się cieszył, latał biegał gonił wszystkie latajece pyłki, skubał trawkę - wylegiwał się na słoneczku :) sama radość, apetycik nadal taki sobie, ale to wulkan energii.
Iwetko bardzo dziękujemy za dary dla naszych kociastych, wszystko dotarło już na kociarnię. Podziękuj bratu serdecznie za dostawę :lol: i oczywiście Tobie też bardzo, bardzo dziękujemy - dotrały 3 wory żwirku i cała wielka zgrzewka puszek jedzonka - nie liczyłam dokłądnie , ale chyba ze 30 puszek :lol: Dziękujemy bardzo

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie maja 17, 2009 21:13

blekitna pisze:Obrazek

Sisi na nowym tymczasie :)
Podróż super - pełne opanowanie i prawie całą drogę grzecznie leżała w torbie.
Teraz poznaje mieszkanie, ale najlepiej się czuje leżąc blisko człowieka. Pięknie mruczy. Pełnia szczęscia- masaż brzuszka :)

Widzę że księżniczka Sisi leży na godnym jej książęcej pupulki posłanku :D Pozdrawiam serdecznie i powodzonka!
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Nie maja 17, 2009 21:24

Znacie może dobrego Weta w Rudzie lub Katowicach?
Wolę się dowiedzieć wcześniej, niż jakby coś się działo trafić do osoby bez powołania...

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Nie maja 17, 2009 21:25

mar_tika pisze:Ci którzy śledzą nasz watek znają zapewne Kasię ,adoptowaną na jesieni przez Tymonka .
Tymonek na początku maja adoptował od nas drugą koteczkę Betę.
I prosze jak koteczki się pokochały :love:
Obrazek

WSPANIALE :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Beta - kochanie Ty moje trzymaj się :wink: Z Kasią będzie Ci rażniej. Ale urosła.... 8O A taki okruszek była... Z resztą co tu dużo gadać :twisted:
Alfa i Omega czyli jej rodzeństwo tez już urosły :P
MIKUŚ

Post » Nie maja 17, 2009 21:36

blekitna pisze:Obrazek

Sisi na nowym tymczasie :)
Podróż super - pełne opanowanie i prawie całą drogę grzecznie leżała w torbie.
Teraz poznaje mieszkanie, ale najlepiej się czuje leżąc blisko człowieka. Pięknie mruczy. Pełnia szczęscia- masaż brzuszka :)

Bardzo się cieszę że Siska jest u Was :lol: ta kicia przeszła tyle strasznych rzeczy, że zasługuje na wszystko co najlepsze bardzo dziękujemy za danie jej szansy :) Sisi ze wszystkich kociaków u nas teraz przebywających była najdłużej - teraz już będzie tylko dobrze :lol:

terenia1

Post » Nie maja 17, 2009 21:40

terenia1 pisze:GANG MIKUSIA-3 czarne kocurki+czarna koteczka +bialo czarny kocurek +Gwiazdeczka
ObrazekObrazekObrazek

A gdzie Marta zgubiłaś Gacusia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

PODPADŁAŚ :twisted:

Masz gotowe i proszę o skopiowanie i wklejenie na tytułową :wink:

DT MIKUŚ Gacuś, Gwiazdeczka, Nietoperek, Delta, Alfa, Omega, Gama.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek

A i Betę dopisz do adoptowanych :twisted:
Ostatnio edytowano Nie maja 17, 2009 21:52 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 3 razy
MIKUŚ

Post » Nie maja 17, 2009 21:40

terenia1 pisze:Marcysia już u mnie :lol: będą jakiś czas rzazem z Norkiem więc Norkowi bedzie weselej bo to strasznie ruchliwy i zywy kociak :lol: Dziś wypuściłam go na trawkę oczywiście pod bacznym okeim, ale maluch się cieszył, latał biegał gonił wszystkie latajece pyłki, skubał trawkę - wylegiwał się na słoneczku :) sama radość, apetycik nadal taki sobie, ale to wulkan energii.
Iwetko bardzo dziękujemy za dary dla naszych kociastych, wszystko dotarło już na kociarnię. Podziękuj bratu serdecznie za dostawę :lol: i oczywiście Tobie też bardzo, bardzo dziękujemy - dotrały 3 wory żwirku i cała wielka zgrzewka puszek jedzonka - nie liczyłam dokłądnie , ale chyba ze 30 puszek :lol: Dziękujemy bardzo

No to super. że dowiózł :D Wczoraj późno wyjechali ode mnie więc kazałam mu jechać do Ciebie dopiero dziś. Mam nadzieje, ze starczy na trochę puszek,a ja postaram sie znowu coś dostarczyc w niedalekim czasie i mam nadzieje, że tym razem zrobie to osobiście :wink:

...i nie dziekuj, czuje się również opiekunką tych kociaków, więc muszę o nie dbać 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie maja 17, 2009 23:54

Nesca38 pisze:No już się normalnie nie mogę doczekać. Nóżkami przebieram :D
Trenie do czwrtku prosze tam myziać dokładnie Marcysie moją :lol:
Martuś a co z szaraczkami :?: :cry:

Marcysia wymiziana :lol: śpi sobie smacznie z Norkiem :D dziewczyny jak Marcysia pojedzie do Nesci , a Norek znajdzie domek moge zabrać do siebie którąś z mamusiek z małymi.

terenia1

Post » Pon maja 18, 2009 8:36

:roll: hooop wateczku, bo nasze koteczki pilnie potrzebują domków :roll:
Obrazek

Nesca38

Post » Pon maja 18, 2009 8:39

terenia1 pisze:KĄCIK ADOPCYJNY kącik adopcyjny już częściowo nieaktualny ale tu czekam na Martę wszystko uaktualni :!:

KUBUSIA koteczka około 1,5 roczna(DT IWETA)[/b]
ObrazekObrazek
[b]Lalunia-(DT DOROTA)kotka 6 letnie sterylizowana.Wzieta 6 lat temu ze schroniska.Obecnie w domu mieszka alergiczne dziecko uczulone na sierść koteczki:(Szukamy dla niej stałego nowego lokum!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
[b]FLIP -dwa 8 mies kocurki wyłowione ze studzienki na osiedlu domków na wprost byłych zakładów "Wanda"DT KLEO

Obrazek
ROZALKA+dwa maluchy.TRafiła do nas 04.03 ze schroniska.Dt kasia79
Obrazek
ADELA-koteczka przyjechała z razem z ROzalką.Kotka mloda około 1 roczna .Spokojna ale narazie wystraszona DT EWA I PIOTR
Obrazek
ETIEN-koteczka około 6-7 miesieczna.Bardzo spokojna ,przytulaśna i ufna wobec człowieka.DT HIDI
ObrazekObrazek
SISI-koteczka ktra trafiła do nas z jakiegos zakladu pracy.Kotka w ciązy ,na ostatnich łapach.KOCIARNIA
ObrazekObrazek
MALUSZKI.-mają ok 3 dni jeszcze ślepe.Podrzucone pod komisariat w Sosnowcu.Do schroniska trafiły 28.03.2009.Obecnie DT MAJA
Obrazek
LIROY-kocurek około 1 roczny.Duzy ciałem ,mlody duchem.Choc Liroy jest postrachem kociarni do duzy gabarytowo ,to w głowie nadal Fruu Bździu.KOCIARNIA
ObrazekObrazek
FELIKS-kocurek przyjechał ze schroniska razem z Liroyem.Kocur około 1-1,5 roczny.Bardzo przytulasty .Toleruje inne koty KOCIARNIA
Obrazek 8O 8O
TUNIS-znajda.Kocurek okolo 1 roczny.Ktoś go wyrzucił ,albo komuś zginął.Widac z zachowania że był domowym kocurkiem.Bardzo szuka kontaktu z czlowiekiem .Innych kotów boi się.KOCIARNIA
ObrazekObrazek
KONDZIU-kocurek około 8 mies.Czarniutki i przyjacielski do ludzi i innych kotów.KOCIARNIA
ObrazekObrazek
MAMUŚKA NR1-trafila do nas z ulicy razem z maleństwami
ObrazekObrazek
MAMUŚKA NR2-kotka mieszka i okociła się na terenia szpitala góniczego.Kotka dośc plochliwa.
ObrazekObrazek
MARCYSIA-koteczka około 3 mies.Znajdka z ulicy.Mała wesoła rozrabiaka.KOCIARNIA
ObrazekObrazek
BATERYJKA-koteczka okolo 4 tyg.DT mar_tika
Obrazek
NOREK-kocurek znaleziony na działkach .Wiek około 8 tyg.DT terenia1
Obrazek
GANG MIKUSIA-3 czarne kocurki+czarna koteczka +bialo czarny kocurek +Gwiazdeczka
ObrazekObrazekObrazek

O Marcysi proszę już nie myśleć, bo on ci moja, moja :lol:
Obrazek

Nesca38

Post » Pon maja 18, 2009 9:01

Taaa, maluszki ! To są POTFORY , które opanowały łazienkę. A ze mnie urządziły ściankę wspinaczkową. :twisted:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 18, 2009 9:06

Hahahah pozdrawiam Cię skałko a raczej ścianko ocalenia :*
Obrazek

Nesca38

Post » Pon maja 18, 2009 10:30

:1luvu: wspaniałe wszystkie :1luvu:
a Sisi obłędnie cudowna :love:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon maja 18, 2009 10:44

hop hop koteczki po domeczki
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Pon maja 18, 2009 11:49

kociaste hop po domki
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

[poprzednia][następna]