Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 13, 2010 22:53 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

2 tygodnie.
Niestety nie udało mam się w zeszłym roku złapać wszystkich kotów. M.in. była jakaś ciężarówka, której nie udało się złapać i rodzeństwo Milusia, zeszłoroczniaki (wg. relacji P.Kaczora trzy-cztery sztuki). Niestety współpraca z P. Kaczorem stała się pewnym momencie niemożliwa. Chalecka mu jakiś głupot naopowiadała, że koty zostaną gdzieś wywiezione 8O Stwierdził, że nasza pomoc nie jest mu już potrzebna. Nie to nie. Ja naprawdę mam co robić w Ursusie.
Ponieważ w owym czasie jopop dostała od Chaleckiej pieniądze i miała jej kastrować 20 kotek w ciąży (co skończyło się złapaniem 4-miesięcznych kotów do kastracji :roll: i awanturą) kompletenie odpuściłam sobie wtedy ten rejon.

Masz jakiś pozytywny kontakt z P. Kaczorem? będzie współpracował?
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto kwi 13, 2010 22:58 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

genowefa pisze:Masz jakiś pozytywny kontakt z P. Kaczorem? będzie współpracował?

Sama "nazwa" już brzmi groźnie :P
http://prawnewsparcie.pl/
W razie problemów pomogę, zapraszam serdecznie "kocią brać"...

Semmitar

Od: Sob sty 23, 2010 23:14

Post » Wto lis 02, 2010 12:51 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

W zeszlym tygodniu straz miejska zabrala 3 malenstasy z piwniczki kociej - Mila 25. Malentasy z KK. Nie trudno sie domyslic, ze malenstasy zostaly uspione. Podobno stan ich byl b.ciezki. Dopiero przyjechalam i rozgladam sie, jak i co. Jest czworka stalych lokatorow, w tym chyba jedna ciezarowka. Trza lapac!! :(

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Wto lis 02, 2010 22:34 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

Zadzwoń do Koterii i umów terminy. Teraz przestali umawiać na trzy miesiące w przód i można się sensownie umówić na termin.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pon wrz 12, 2011 14:49 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

Czy zaglada na ten watek Pani Nina z ul. Milej 25? Jesli tak, prosze o kontakt na PW.
Nowe koty prawdopodobnie sa na ul. Milej 25. Oczywiscie lokatorzy sa zaniepokojeni, bo smrod itd. Pan Kaczor poinformowal nasza nowa administratorke, ze JA (???) jestem odpowiedzialna za los kotow na Milej i otrzymuje fundusze i srodki na sterylizacje kotow. Jesli Pan Kaczor z Milej 25 to czyta, to prosze przyjac do wiadoosci, ze ZADNYCH SRODKOW nie otrzymuje: ani na steylizacje, ani na karme , ani na zwirek. Karme, ktora przywozilam m.in. dla kotow z ul. Milej otrzymywalam tylko i wylacznie dzieki hojnosci i uprzejmosci darczyncow, o ktorych zabiegalam sama. Bardzo prosze, by Pan trzymal sie prawdy i nie przesadzal z wlasna interpretacja faktow. :evil: Bede bardzo wdzieczna!!

alysia

Post » Wto lis 01, 2011 15:23 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z326753523 tel. 797405309

ZAGINĄŁ BIAŁY ,BARDZO ZADBANY W KILKA CZARNYCH ŁATEK KOTEK. MA OKOŁO 8MIESIĘCY. CÓRECZKA BARDZO PŁACZĘ I TĘSKNI ZA NIM. BARDZO PROSZĘ O KONTAKT
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lis 07, 2011 9:11 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

rezultat mojej samodzielnej lapanki wczoraj: ZLAPANE 2 kotki (chyba dziewczynki). :piwa: Juz sa w lecznicy. (niestety nie zagladalam pod ogonki - grozilo odgryzieniem reki!!, ale chyba dziewczynki) . Czaje sie jszcze na pelnojajecznego kawalera: sprawcy wielu ciaz ... 8) 8)
Mam nadzieje, ze sie uda...

alysia

Post » Pon lis 07, 2011 12:12 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

:piwa:

:ok: :ok: :ok:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon lis 07, 2011 13:44 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

alysia pisze:rezultat mojej samodzielnej lapanki wczoraj: ZLAPANE 2 kotki (chyba dziewczynki). :piwa: Juz sa w lecznicy. (niestety nie zagladalam pod ogonki - grozilo odgryzieniem reki!!, ale chyba dziewczynki) . Czaje sie jszcze na pelnojajecznego kawalera: sprawcy wielu ciaz ... 8) 8)
Mam nadzieje, ze sie uda...

:ok: :ok: :ok:

mieszkam niedaleko, chętnie pomogę w następnych akcjach :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon lis 07, 2011 14:00 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

xAgaX - a czy koteczek sie znalazl???

alysia

Post » Pon lis 07, 2011 14:10 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

alysia pisze:xAgaX - a czy koteczek sie znalazl???

Nie wiem- wstawiłam ogłoszenie, ponieważ to ten sam rejon, to nie mój stwór...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon lis 07, 2011 19:18 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

dzieki, ze oferujesz pomoc w akcjach/lapankach, jakos sobie na razie radze... jak bede w Polsce nastepnym razem , poprosze o pomoc.. :-) :kotek:

alysia

Post » Śro lis 09, 2011 8:43 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

wczoraj zlapany trzeci kotek. Zdaje sie, ze wszystkie trzy to rodzenstwo z jednego miotu. Wszystkie maja cudowne pomaranczowe pysia :!: Kocio zostanie po zabiegu u mnie i juz sie boje, ze sie do niego przyzwyczaje...
Niestety - jajcarz nie wykazuje zainteresowania klatka, ale nie ustaje w probach pojmania drania.

alysia

Post » Śro lis 09, 2011 9:48 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

alysia pisze:wczoraj zlapany trzeci kotek. Zdaje sie, ze wszystkie trzy to rodzenstwo z jednego miotu. Wszystkie maja cudowne pomaranczowe pysia :!: Kocio zostanie po zabiegu u mnie i juz sie boje, ze sie do niego przyzwyczaje...
Niestety - jajcarz nie wykazuje zainteresowania klatka, ale nie ustaje w probach pojmania drania.

kotek okazal sie kocurkiem - ma metne oczy po herpesie. :( Dzisiaj bedzie mial zabieg..

alysia

Post » Śro lis 09, 2011 15:45 Re: Koty na Smoczej/Miłej (W-wa)

kocio juz u mnie, po zabiegu. Wszystkie koty z Milej 25 maja potworne robale. Kotka sterylizowana przedwczoraj wymiotowala robalami po narkozie. Kocio , ktore jest u mnie na pewno ma tasiemca.. :( :(

alysia

[poprzednia][następna]