K-ów, Ines - FIP? :-( trzymamy kciuki koteńko!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 05, 2009 17:34

miszelina pisze:
Tweety pisze:
Tweety pisze:kto może odebrać dzisiaj po południu kota z Prokocimia i zawieźć go do Chirona na ciachnięcie? Pilne!

nieaktualne, poradziwszy sobie samodzielnie

Czasem dobrze jest mieć własną firmę, a nie siedzieć od - do :twisted:

owszem, ma to swoje plusy, tylko, że dzięki temu ja siedzę od - do bardzo późna, bo mój TŻ lata z kotami/"kotkami" lub wolontariuszkami zamiast pracować :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto maja 05, 2009 17:47

Tweety pisze:
miszelina pisze:
Tweety pisze:
Tweety pisze:kto może odebrać dzisiaj po południu kota z Prokocimia i zawieźć go do Chirona na ciachnięcie? Pilne!

nieaktualne, poradziwszy sobie samodzielnie

Czasem dobrze jest mieć własną firmę, a nie siedzieć od - do :twisted:

owszem, ma to swoje plusy, tylko, że dzięki temu ja siedzę od - do bardzo późna, bo mój TŻ lata z kotami/"kotkami" lub wolontariuszkami zamiast pracować :twisted:

Widzisz tak to współpracować z rodziną :P :twisted:

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto maja 05, 2009 17:52

owszem, ma to swoje plusy, tylko, że dzięki temu ja siedzę od - do bardzo późna, bo mój TŻ lata z kotami/"kotkami" lub wolontariuszkami zamiast pracować :twisted:[/quote]
Oooo…czyżby wyczuł nutkę zazdrości?? :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto maja 05, 2009 17:54

W związku z odblokowaniem allegro mam kilka pytań technicznych (wznawiam zakonczone aukcje)-gdzie jest Talia (chyba coś mi umknęło), pozatym nieśmiało proszę o jakiekolwiek info o Artusiu oraz kotkach które są u Ani i w życiu nie widziałam zadnych zdjęć. Może trzeba tam podjechać i obfocić? Ja aktualnie z przyczyn ode mnie niezależnych mam ograniczoną możliwość jeżdżenia w dalsze trasy, ale może można to jakoś załatwić...:(

kastapra

Post » Wto maja 05, 2009 18:44

Talia już jest w super domciu, z tego co mi mówił marcopolo. A Artuś u Basi jest i wciąż nie chce się zaprzyjaźnić z ludźmi

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto maja 05, 2009 18:45

Ja mogłabym być u Aani w sobotę (jadę w tym kierunku), tyle, że ze mnie fotograf jak z koziej d.... trąba :evil:
Ale może jakieś fotki nadałyby się. No i jeśli Aania będzie mogła w sobotę, bo może pracuje.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto maja 05, 2009 19:04

A ja z nieco innej beczki. Jak tam Pan Leon?
I jeszcze w sprawie allegro, czy mozna zaczekac z nowym allegro Kingi az podesle nowe foty i opis, bo kota mi odkrywa caly wachlarz pozadanych zachowan?

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto maja 05, 2009 19:06

Tunisia pisze:Talia już jest w super domciu, z tego co mi mówił marcopolo.

Ja czekam na adres i telefon do domku Talii, żeby iść z wizytą :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto maja 05, 2009 19:10

lutra pisze:A ja z nieco innej beczki. Jak tam Pan Leon?
I jeszcze w sprawie allegro, czy mozna zaczekac z nowym allegro Kingi az podesle nowe foty i opis, bo kota mi odkrywa caly wachlarz pozadanych zachowan?

Ona jeszcze ma aukcje, ale tam są mikroskopijne fotki. Czekam na jakieś lepsze, będą na następną aukcję.
Dostałam informacje ze opiekunowie Filona przelali kasę na kastrację Kolika :) Ma chłopak chody :P

kastapra

Post » Wto maja 05, 2009 21:16

markopolo00 pisze:owszem, ma to swoje plusy, tylko, że dzięki temu ja siedzę od - do bardzo późna, bo mój TŻ lata z kotami/"kotkami" lub wolontariuszkami zamiast pracować :twisted:

Oooo…czyżby wyczuł nutkę zazdrości?? :roll:[/quote]

dokładnie ale nie o wolontariuszki tylko o możliwość pracy przy kotach a nie użeranie się z ludźmi, którzy wszystko lepiej wiedzą, przychodzą podchmieleni albo wyglądają i zachowują się jak "chłopcy z miasta".
W dodatku prezeska wkopała mnie w jakieś wywiady - dzwoniła pani z gazety ogólnopolskiej robiła wywiad przez telefon, nie wiem co mówiłam, bo tu klient, tu telefony, tu Robert się wydziera do elektryka ustalając jeszcze zakupy, ja coś majaczę nie wiem o czym i na koniec jajo, bo fotograf z tej gazety ma jutro w samo południe przyjść do mnie do domu robić zdjęcia. No to pierwsza myśl, poparta słowem budowlanym: kur..., fryzjer czy ekspresowy remont?. Mało mnie szlag nie trafił, moja chałupa nie nadaje się do pokazywania w gazecie :evil: No to znowu zawalę jutro pracę, bo muszę jakoś doprowadzić chociaż jeden pokój do jakiegoś wyglądu. Uhh, chyba jestem dzisiaj zła :oops:
Do Aani dzisiaj dzwoniłam ale nie było nikogo. Chciałam umówić się z nią na ciachniecie panienek, bo chyba już najwyższy czas i odpracowały rujki i dowiedzieć się czy Wielka Szu poszła do domu. Przy okazji zrobiłabym zdjęcia, bo tak się umawiałyśmy.

Beksa odstawiona do domu, myślę, że będzie tam szczęśliwa ale beczałyśmy obydwie :oops:

Tweety

Post » Wto maja 05, 2009 21:32

Właśnie :) Dostał dzisiaj może zastrzyki??

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Wto maja 05, 2009 21:32

zjadł dwie strzykawki jedzonka (mój TŻ sobie poradził), dodatkowo kroplówka w Chironie. Dostał zastrzyk, następny we czwartek i potem jeszcze jeden. Dostał też coś przeciwbólowego, bo cała końcówka języczka zeżarta :cry: i mięska zjeść nie mógł (skorzystał kocurek zza ściany).
Kto jutro rano będzie na Wielopolu? a wieczorem? Wiem, że Robert jutro kończy gipsowanie na Kocimskiej i w sobotę można wchodzić z malowaniem.

Tweety

Post » Wto maja 05, 2009 21:37

Ja rano podjadę.
Wieczorem, jeśli się żadna dusza nie znajdzie, też, ale chyba byłoby cudownie, gdyby dostał jeść 3 x i jeszcze 3 x tantum verde... może ktoś może?

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto maja 05, 2009 23:50

mjs, zajrzyj tutaj proszę http://www.dogomania.pl/forum/f486/pola ... ex128.html
Yorija oferuje dla naszych ogonków stojaczki z Ikei, na miau poszłoby 12 sztuk (proszę o wystawienie), resztę wystawią dziewczyny na dogo

Tweety

[poprzednia][następna]