Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:Ja się zaangażowałem w tą akcję choć jestem jakby to powiedzieć nawrócony na świeckość. I choć faktycznie list ma jakiś tam wydźwięk religijny to przede wszystkim jest to ponadpodziałowe wołanie o pomoc, o poprawę losu zwierząt, równie dobrze może to być historia o księdzu katolickim, o popie prawosławnym, o mulle muzułmańskim czy o świeckim przywódcy jakiejś organizacji. Co do "martwych dusz" na forum to też uważam że nie powinno się "czyścić" forum bo każdy kto chce się przyczynić do porawy losu zwierząt ma prawo tu być nawet cichutko, podczytując albo zupełnie anonimowo.
Może do 200 wpisów dojdziemy![]()
Szczegóły dogaduję z Anuk, także w pierwszym tygodniu lutego nasz list trafi do redakcji Newsweeka.
PumaIM pisze:Eee... czy gdzieś można podejrzeć, kto jest już na liście? Bo ja, kurczę, nie pamiętam, czy się w końcu dopisałamMajaczy mi mętnie, że posta z linkiem odbierałam na jednej nodze wychodząc do pracy i miałam dopisać się potem, tylko czy to "potem" doszło do skutku?
piotr568 pisze:Za 20 minut oficjalnie kończymy. Jest 199 zgłoszeń.
Jana pisze:piotr568 pisze:Za 20 minut oficjalnie kończymy. Jest 199 zgłoszeń.
Mój podpis dotarł? Wysłałam jeszcze na Twoją skrzynkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości