DT Matahari-kiepskie finanse.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 12, 2009 12:15

a jak moja Szarlotka? ;) :D

ale Cie molestujemy Malgosiu.
Ja w koncu musze Cie odwiedzic bo tylko obiecuje i obiecuje.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto maja 12, 2009 20:41

Krzaki, czyli Ripley i Mikuś bez zmian... człowieka unikają jak mogą, chociaż coraz bliżej mogę koło nich przechodzić bez ich panicznej ucieczki... w dalszym ciągu bardzo uważnie przyglądają się jak koty zachowują się wobec mnie i odwrotnie...
Zuzia jakieś psikania dziś odstawiała, więc wizyta u weta na cito była... zastrzyk i sconamune dopyszcznie... po powrocie kittenka dostała gupawki...
kicia sterylkowa zostaje... dostała imię Fanta - od fantu... powody zostania kici wyjaśni pewnie Tiris, bo to jej decyzja...
białaczkowce mają się dobrze... Omar tylko kuleje, już na różne łapki... ale chłopak dzielny, wyłazi za każdym razem jak przychodzę i chce mizianek i chce się bawić... Szarlotka największa z całego towarzystwa, opiekuję się Żurawinką i Omarem...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Wto maja 12, 2009 21:31

:ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto maja 12, 2009 21:32

:ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro maja 13, 2009 10:01

Ogromnie się cieszę, że Bolek i Kasia i Kajtolek znalazły domki. Cieszę się również, że i Mania trafiła do Ciebie Małgosiu, bo jednak jak widzę to moi weci nie bardzo się przykładają do dokładnego obejrzenia pacjenta.
Skupili się tylko na zmianach skórnych.
Nowe dla mnie doświadczenie o co należy jeszcze weta pytać i prosić. Mam tylko nadzieję, że to co Mania miała w uszach nie przeszło na moje koty, a i tak sobie myślę czy przypadkiem Kajtuś też nie cierpi na to samo, bo jak mu czyściłam uszy to sobie popiskiwał, a pani Monika czyściła im uszy nie zdając sobie sprawy, że powinno to się leczyć.
Ale cudowne jest to, że znalazły domki. Masz szczęśliwą rękę i oby tak było zawsze. :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Pt maja 15, 2009 11:47

czasu po raz kolejny nie mam na nic, a jeszcze zapalenie oskrzeli się przypętało... do mnie...
u Mani znaczna poprawa, Fanta trochę obawia się człowieka, ale bawi się jak trzeba - mam wrażenie, że to bardzo młoda koteczka, jej wielkość sugeruje nawet, że roku jeszcze nie ma...
w łazience siedzą dwie panny - dziś dopiero będziemy wiedzieć jak mają na imię... jedna to tri (to młodsza), druga to pingwinek ze śliczną, białą kreską na nosku i białym brzuszkiem, brakami w zębach i chyba dominującym charakterem... obie zagubione i trochę wystraszone, ale już zjadły i z kuwety korzystały... za chwilkę do weta pojadą, gdzyż w tri strupy w okolicach ogona (chyba to samo co Mania ma), a druga trochę zafafluniona...
panna posterylkowa - Ruda to przemiła koteczka, którą wolałabym zatrzymać i szukać domu... ale to już nie tylko ode mnie zależy...
reszta stada w normie... Bazyl tylko ostatnio przegina...

Matahari

Post » Pt maja 15, 2009 12:08

Żądamy zdjęć!! :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt maja 15, 2009 12:32

Bazylek przegina? a to nowina :twisted:

i tez dopraszam sie zdjec 8)
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Sob maja 16, 2009 20:30

a wczoraj minął rok... ja odeszła Irenka... Irenka, od której się wszystko zaczęło... mój Dom Tymczasowy... Irenka z Korabiewic... [']['][']
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
i z TarusiąObrazekrazem brykają za TM...[']['][']

Matahari

Post » Sob maja 16, 2009 20:34

fotek na razie nie ma :strach: dzisiaj cały dzień spędziłam z synem na zawodach kajakarskich - zmarzłam i zmokłam - ale młody złoto zdobył...

a w klatce kolejna panna na sterylkę CITO... mam nadzieję, że zdążymy... jutro do weta pojedzie, bo silnie zasmarkana jest... sterylka umówiona na wtorek... panna z działek kota7...

ledwo żywa jestem... jutro Tiris obiecała uzupełnić pierwszy post... i może jakieś foty wykona...

Matahari

Post » Nie maja 17, 2009 7:49

Matahari pisze:a wczoraj minął rok... ja odeszła Irenka... Irenka, od której się wszystko zaczęło... mój Dom Tymczasowy... Irenka z Korabiewic... [']['][']
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
i z TarusiąObrazekrazem brykają za TM...[']['][']

Nasza Irenka....byłaś dla niej opoką i całym jej światem Małgosiu....
Irciu [*]
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon maja 18, 2009 22:04

miałam wieści, że Pusia dość mocno chora... nowy domek boi się też o rezydenta... zobaczymy...

footra ostatnio mają naprawdę wieeelkie apetyty... dziś na kolację dostały trzy puszki i w godzinę po rozłożeniu Tiris mnie pytała, czy dałam kotom kolację - w miskach zawsze zostawało, a dziś michy jak po umyciu wyglądały... obie panny z łazienki są podejrzane w kwestii grzybnej, jutro będę wiedzieć, czy hurtownia ma szczepionkę, dopóki jej nie dostaną siedzą w łazience... wczoraj Ruda spędziła całe popołudnie śpiąc na mnie, normalnie nie mogłam się nigdzie ruszyć... Świstak przejął zwyczaje Bajera i wkurza dziewczyny, cały dzisiejszy ranek drażnił Fantę, a ta siedząc pod fotelem burczała ostrzegawczo... dopóki nie przegoniłam plamistego...

Matahari

Post » Pt maja 22, 2009 19:36

witam.
czekam na jakieś wieści o Rudej ;)

kicia91

Od: Pt lut 15, 2008 15:38

Post » Pt maja 22, 2009 23:19

Jakże się miewa Mania? I co słychać u Kajtola, Bolka i Kasi? Mam nadzieję, że znajdziesz jakąś małą chwileczkę i coś napiszesz. :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Sob maja 23, 2009 9:00

Gdzie te foty, gdzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]