Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 05, 2009 18:48

Wszystkie zdjęcia piękneeeeeee :love: :love:
Na tym zdjęciu dziewczyny w najlepszej komitywie, właśnie skończyły wspólną zabawę i pytają "co ta Duża chce od nas? że niby my się nie lubimy? eeeeetam przecież my się kochamy" :roll: :roll:
Obrazek

A tu mój śliczny kochany Mamrociek taki szczęśliwy :love: :love:
Obrazek

Obrazek

Doniu, zmieniłam tytuł wątku :wink: Może być?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt cze 05, 2009 21:39

Tytuł wątku jak najbardziej może być :wink:

Dziękuję bardzo za ko(t)mplementy :love:

A dziewczynkom faktycznie zdarza się czasem poleżeć koło siebie :wink:
Pewnie gdyby nie to obrażalstwo Czarnej to pewnie już dawno by spały łapa w łapę :lol: cały czas liczymy na to,ze jej przejdzie :wink:

postaram się dodać jeszcze jutro jakieś zdjęcia koteczek :1luvu:

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Sob cze 06, 2009 22:00

spać.....
Obrazek
czy nie spać...oto jest pytanie :lol:
Obrazek

zdecydowanie spać :lol:
Obrazek
a ja się jeszcze zastanowię :lol:
Obrazek

:love: :love: :kitty: :kitty:

donia777

Post » Nie cze 07, 2009 16:30

Eeee, doniu przecież one bardzo blisko siebie leżą :love: :love: A to, że się czasem trochę pogonią to nic :wink: ruch to zdrowie :lol:

Moje też się ganiają i tłuką :twisted:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto cze 09, 2009 13:00

zuzia96 pisze: A to, że się czasem trochę pogonią to nic :wink: ruch to zdrowie :lol:
Moje też się ganiają i tłuką :twisted:

no dokładnie :wink:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw cze 11, 2009 22:34

jestem w domku :D dziewczyny się ucieszyły jak przyjechałam (obie!! :D ) .Wzięłam na ręce jedną i drugą naraz i przytuliłam :lol: bardzo często leżą sobie razem,ale kocie awantury też muszą być :wink: ganiały się dziś chyba z pół godziny,chwilę się poboksowały,ale jak zwykle obyło się bez obrażeń :lol: poza tym kotki mają się bardzo dobrze, może jutro pościgam je z aparatem i wrzucę jakieś nowe zdjęcia :wink:

donia777

Post » Pt cze 12, 2009 20:59

donia777 pisze:jestem w domku :D dziewczyny się ucieszyły jak przyjechałam (obie!! :D ) .Wzięłam na ręce jedną i drugą naraz i przytuliłam :lol: bardzo często leżą sobie razem,ale kocie awantury też muszą być :wink: ganiały się dziś chyba z pół godziny,chwilę się poboksowały,ale jak zwykle obyło się bez obrażeń :lol: poza tym kotki mają się bardzo dobrze, może jutro pościgam je z aparatem i wrzucę jakieś nowe zdjęcia :wink:

Ścigaj i wrzucaj :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob cze 13, 2009 20:26

Doniu, pościgałaś już ??? :ryk:

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie cze 14, 2009 10:28

jeszcze ścigam;) wrzucę zdjęcia wieczorkiem jak będę w Rzeszowie bo domowy komputer dosyć wolno chodzi :D

donia777

Post » Nie cze 14, 2009 19:39

donia777 pisze:jeszcze ścigam;) wrzucę zdjęcia wieczorkiem jak będę w Rzeszowie bo domowy komputer dosyć wolno chodzi :D

:smiech3: :smiech3: :smiech3:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon cze 15, 2009 0:25

Oto zdjątek kilka
przepraszam bardzo za opóźnienia ale to ze względu na to,że piszę pracę...i chyba już skończyłam...tak mi się przynajmniej wydaje :wink:

ach te kocie profile :wink:
Obrazek

Czarna,ale Ty masz fajny ogon :lol:
Obrazek

bawię się :ryk:
Obrazek

....bawimy się? :roll: :lol:
Obrazek

a na koniec mizianko... :lol:
Obrazek

...mizianko....
Obrazek

... i drzemka :lol:
Obrazek

donia777

Post » Pon cze 15, 2009 0:30

Koteńki są wprost cudowne. Odbywają się nadal kocie biegi przełajowe i boks, a czasem nawet zapasy,ale po takich atrakcjach najczęściej następuje wspólne leżakowanie :lol: także mam wrażenie że powolutku jest coraz lepiej :D Czarną można głaskać (ale oczywiście nie za długo,bez przesady... i troszkę sobie przy tym musi powarczeć,żeby przypadkiem ktoś nie pomyślał,że to lubi :lol: ) a ostatnio Mamroć dopadła Carmen i ją lizała po uchu :!: :smiech3: widziałam to już conajmniej dwa razy :love: Czarna jakoś nie była do końca przekonana co do takiej czułości,ale jakoś to zniosła :smiech3: :spin2: :love: a Mamrotka cały czas łasi się i jest takim kocim piesiem :love:

donia777

Post » Pon cze 15, 2009 11:21

Śliczne fotki.
Jak miło patrzeć na szczęśliwe, bezpieczne koty w kochającym domu :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon cze 15, 2009 19:04

donia777 pisze:Koteńki są wprost cudowne. Odbywają się nadal kocie biegi przełajowe i boks, a czasem nawet zapasy,ale po takich atrakcjach najczęściej następuje wspólne leżakowanie :lol: także mam wrażenie że powolutku jest coraz lepiej :D Czarną można głaskać (ale oczywiście nie za długo,bez przesady... i troszkę sobie przy tym musi powarczeć,żeby przypadkiem ktoś nie pomyślał,że to lubi :lol: ) a ostatnio Mamroć dopadła Carmen i ją lizała po uchu :!: :smiech3: widziałam to już conajmniej dwa razy :love: Czarna jakoś nie była do końca przekonana co do takiej czułości,ale jakoś to zniosła :smiech3: :spin2: :love: a Mamrotka cały czas łasi się i jest takim kocim piesiem :love:

Doniu, zdjęcia koteczek to jak zwykle miód na moje serce. Widać, że dziewczyny są szczęśliwe Obrazek a to, że Mamrocia już liże Carmen, a Czarnula sobie w ogóle pozwala na to, jest dowodem że jest SUPER. Carmen nie byłaby sobą, gdyby już pokazała, że jest fajnie z koleżanką, ale na bank już to zrozumiała. Niech sobie ganiają, uprawiają te swoje biegi przełajowe, zapasy czy boks. Nawet jak się czasami potłuką, to są dwie, mają swoje kocie sprawy, o których my ludzie czasami nie mamy pojęcia Obrazek

A ja nigdy nie przestanę Wam dziękować za to, że dałyście Mamroci tak szczęśliwy dom. Ta kicia - którą ktoś tak skrajnie nieodpowiedzialny, że dla mnie nie zasługuje na miano człowieka, wystawił do piwnicy - wyleguje się teraz na puchatym łóżku taka kochana, taka szczęśliwa....ciągle się wzruszam, ile razy oglądam jej zdjęcia. I dla Was przesyłam mój ulubiony deszcz serc
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon cze 15, 2009 19:16

Dziękujemy za serducha :D :wink:

Też się bardzo cieszymy,że są we dwie,zawsze to inaczej mieć obok kogoś swojego gatunku :lol:

a ten człowiek, który ją wyrzucił nawet nie zdawał sobie sprawy z tego co stracił. Taka miłość z kociej strony jest naprawdę czymś przepięknym. ja jak przyjeżdżam do domu to oczu nie moge od koteczek oderwać, takie są piękne obie, a jeszcze do tego Mamrociowe przymilanie,proszenie o głaskanie (długo prosić nie musi :lol:) i przesłodkie turkotanie ogonkiem jak wyciąga się z szafki jakiś miękki koci przysmak - to naprawdę niesamowite :aniolek: Czarnulka jeszcze chyba mimo wszystko jest w fazie przekonywania się do Mamroci, ale jak widać wszystko jest na dobrej drodze :D może niedługo też zacznie się do nas przymilać tak jak Szara;) chociaż ona nigdy nie była kocim przytulakiem...może właśnie dlatego,że nie miała dobrego przykładu :lol:

Strasznie się cieszę że Mamrocia trafiła do nas :love: :love: :love: jeszcze raz bardzo dziękujemy :D :1luvu: :1luvu: :1luvu: :cat3: :cat3:

donia777

[poprzednia][następna]