Satoru pisze:Ten kotek przeszedł coś strasznego - wbił sie na cos oczkiem, stracil oczko i przebywał w podłych warunkach. Mimo to KOCHA ludzi.. daj mu domek.. choćby DT...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Satoru pisze:Ten kotek przeszedł coś strasznego - wbił sie na cos oczkiem, stracil oczko i przebywał w podłych warunkach. Mimo to KOCHA ludzi.. daj mu domek.. choćby DT...
galla pisze::!:![]()
vega36 pisze:galla pisze::!:![]()
Dzwoneczek już ma domekWezmę go do siebie. Mam już 2 kocurki, to trzeciemu będzie dobrze. Będzie mógł bawić się z Filusiem. Kiciek ofuknie go tylko wtedy, kiedy zbliży się do niego na odległość mniejszą niż pół metra, ale krzywdy nie zrobi. Problem polega tylko na tym, że oboje pracujemy od rana do wieczora, więc nie możemy pielęgnować kotka w ciągu dnia. Natomiast to, co kotu najbardziej potrzebne - czyli miłość, pełna miseczka i woda przez cały dzień - zawsze będzie dla malucha.
Jana pisze:vega36 pisze:galla pisze::!:![]()
Dzwoneczek już ma domekWezmę go do siebie. Mam już 2 kocurki, to trzeciemu będzie dobrze. Będzie mógł bawić się z Filusiem. Kiciek ofuknie go tylko wtedy, kiedy zbliży się do niego na odległość mniejszą niż pół metra, ale krzywdy nie zrobi. Problem polega tylko na tym, że oboje pracujemy od rana do wieczora, więc nie możemy pielęgnować kotka w ciągu dnia. Natomiast to, co kotu najbardziej potrzebne - czyli miłość, pełna miseczka i woda przez cały dzień - zawsze będzie dla malucha.
Naprawdę?!?!![]()
![]()
Julka_ pisze:Satoru...widisz to??
mziel52 pisze:Jak to fajnie otworzyć kompa i od razu trafić na CUDOWNĄ WIADOMOŚĆ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agalenora pisze:mziel52 pisze:Jak to fajnie otworzyć kompa i od razu trafić na CUDOWNĄ WIADOMOŚĆ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To prawda. Przed chwilą rozmawiałam z vega36 - chciałaby jak najszybciej zabrać maluszka z lecznicy.
Czekamy na wieści od Jany - co na to weci.Jeżeli nie ma przeciwwskazań zdrowotnych, najlepiej byłoby, gdyby maluszek dochodził do pełni zdrowia już w nowym domu
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab i 294 gości