Trzymam wielkie kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:Magija, on wyglada jak Felicjan ktory byl u Matahari, normalnie kropka w kropke, on znalazl dom jakis czas temu ale bo ja wiem czy to mozliwe by byl to on?
Zerknij na zdjecie w pierwszym poscie DT Matahari w dziale w nowym domu
Etka pisze:Magija to nie ten juz sie pytalam Malgosi. Felicjan ma dom w Bydgoszczy i jest ciagly kontakt z domkiem.
pisiokot pisze:Dzwoniłam do schroniska. Ewelina zanotuje na karcie Cardiamidka, że jest zarezerwowany. Mam nadzieję, że (odpukać !) wszystko pójdzie bez komplikacji.
Trzymam wielkie kciuki
Georg-inia pisze:Czy opisy na stronie schroniska są aktualne? to podrukuję na tablice. Ulotki o oknach i "adopcyjne" też się postaram.
Georg-inia pisze:dziewczynki, wróciłam :) (no chyba, że się TŻ uprze na weekend jeszcze wyjechać, ale to zobaczymy)
Czy opisy na stronie schroniska są aktualne? to podrukuję na tablice. Ulotki o oknach i "adopcyjne" też się postaram.
Mokkunia, sprawdzę w domu, ile mamy kasy na funduszu jedzeniowym i chętnie przekażę finanse
pisiokot pisze:Rozmawiałam z Dużą Trisi![]()
Trisiunia ładnie je, załatwia się do kuwety ("ach, jaką zrobiła śliczną koopę") mruczy, wędruje po mieszkaniu i podbiła już serca domowników, także najmłodszych
pisiokot pisze:Rozmawiałam z Dużą Trisi![]()
Trisiunia ładnie je, załatwia się do kuwety ("ach, jaką zrobiła śliczną koopę") mruczy, wędruje po mieszkaniu i podbiła już serca domowników, także najmłodszych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 93 gości