Jana pisze:Glupio mi się tak tłumaczyć, ale na mnie czekają dwa GUSowskie mioty
Kto jak kto, ale Ty to naprawdę nie musisz się tłumaczyć...
Jana pisze:Co zrobimy?![]()
![]()
Nie wiem... Może piszemy bardzo dużymi literami, że DT dla kociaków są potrzebne?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:Glupio mi się tak tłumaczyć, ale na mnie czekają dwa GUSowskie mioty
Jana pisze:Co zrobimy?![]()
![]()
Agalenora pisze:Dużymi literami
Jutro łapanka
6 tygodniowe kociaczki proszą o swoją szansę
Alazosia pisze:Bardzo serdeczne podziękowania za zorganizowanie tak pieknej akcji pomocy dla kotów na Cmentarzu Wolskim - w imieniu mojego taty Wiesława (karmiciela) i moim.
Tato już dostał sporo puszek , a wczoraj jeszcze 2 duże worki suchej karmy! Wielka pomoc i wielkie dzięki !!
Tato jest b. wdzięczny i wzruszony - kocha te wszystkie koty i karmi je od wielu lat. Bardzo leży mu na sercu ich dobro, a wiadomo jaki jest budżet emeryta....
Świadomość, że tak wiele osób uczestniczy w staraniach o los kotów dodaje wiele sił do tych codziennych działań karmicielom.
Dziekuję również meggi 2, która z wielkim zapałem i zaangazowaniem organizacyjnym przyczynia się do tych wielce pozytywnych efektów.
[/img]
mziel52 pisze:Jana, gratulacje dla Twojego TŻ-ta, że wytropił maluchy, przynajmniej te już są bezpieczne, bo w tej stercie na pewno nie były. Czy to dzieci tej czarnobiałej krówki? Było ich 4, może wyniosła to jedno, a może qrcze przepadło w trakcie robót. Okaże sie myślę w tym tygodniu - gdyby już żadnego kociaka nie miała, to ona w pierwszej kolejności powinna pójść na sterylkę - coś mi się zdaje, że za dużo pije.
A jak rozmowy z księdzem? Odbyły się?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, kasiek1510 i 1181 gości