mumka27 pisze:oby tylko orzeszków nie krzywdzili, mi już nerwy niestety puszczają chociaz na drugim koncu Polski jestem.....
doskonale Cię rozumiem. też z niecierpliwością czekam na wynik sesji...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mumka27 pisze:oby tylko orzeszków nie krzywdzili, mi już nerwy niestety puszczają chociaz na drugim koncu Polski jestem.....
albiemu pisze:dowiedziałam się że na sesji jest też telewizja Rzeszów...
agnes_czy pisze:Ufffff.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Można zacząć pić
Rada uchwaliła wszystko, co potrzeba: jednostkę budżetową, 1 200 000 na inwestycję + 200 tys na utrzymanie w tym roku + 60 tys na samochód, a od przyszłego roku 400 tys. rocznie - to dużo więcej, niż my mamy na KundelkaHalina mówi, że podjęto jedną z najlepszych uchwał w Polsce, opartą w całości na Ustawie o Ochronie zwierząt.
Muszę przyznać, ze dzielnie![]()
![]()
walczyła i udało jej się przekonać nawet najbardziej zaciekłego przeciwnika, który ostatecznie zagłosował "za" . W sumie uchwałę podjęto 18 głosami przy jednym przeciwnym.
Teraz będzie trudno, ale z górki (mam nadzieję). Od czerwca Kundelek (tzn Halina) ma zacząć szkolenie całej załogi pracowników.
Myślę, że dziś będzie dość obszerna relacja z obrad w TV Rzeszów, chociaż nie wiem, o której- pewnie w Aktualnościach.
ruru pisze:agnes_czy pisze:Ufffff.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Można zacząć pić
Rada uchwaliła wszystko, co potrzeba: jednostkę budżetową, 1 200 000 na inwestycję + 200 tys na utrzymanie w tym roku + 60 tys na samochód, a od przyszłego roku 400 tys. rocznie - to dużo więcej, niż my mamy na KundelkaHalina mówi, że podjęto jedną z najlepszych uchwał w Polsce, opartą w całości na Ustawie o Ochronie zwierząt.
Muszę przyznać, ze dzielnie![]()
![]()
walczyła i udało jej się przekonać nawet najbardziej zaciekłego przeciwnika, który ostatecznie zagłosował "za" . W sumie uchwałę podjęto 18 głosami przy jednym przeciwnym.
Teraz będzie trudno, ale z górki (mam nadzieję). Od czerwca Kundelek (tzn Halina) ma zacząć szkolenie całej załogi pracowników.
Myślę, że dziś będzie dość obszerna relacja z obrad w TV Rzeszów, chociaż nie wiem, o której- pewnie w Aktualnościach.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Modjeska pisze:W we wtorek w "Pytaniu na śniadanie" będę mówić o schronisku i decyzji władz Przemyśla. Chciałabym przy tej okazji zareklamować orzeszki do adopcji poprzez podanie adresów stron internetowych z ogłoszeniami.
Mam w związku z tym prośbę o podanie adresów, pod którymi domy tymczasowe ogłaszają swoje orzeszki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 445 gości