PAKT CZAROWNIC 4. głosujemy kwietniowo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 21, 2008 13:06

ups... :oops: miałąm się nie odzywać... ale tak kusząca propozycja... że aż nie wytrzymałam...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pt mar 21, 2008 13:15

Ćwicz silną wolę Siostro :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt mar 21, 2008 13:34

ajmk pisze:
kristinbb pisze:
Aleksandra59 pisze:
ajmk pisze:A-59 Ty to powinnaś juz spać! Jest dawno po dobranocce! :twisted:

Siostro Prezes :twisted: po nocy proszę mnie nie wnerwiac, bo wleję w dupiszcze :twisted: Oczywiście z całym szacunkiem 8)

Na Twoim miejscu Ajmk ,
wolałabym nie wchodzić pod rękę A-59.... :lol: :lol: :lol:

Taaaa?? A kto by jej tę rękę rozbujał? :wink:

Hm... a jak by to był odruch warunkowy.... :roll: :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt mar 21, 2008 13:38

AniHili pisze:To teraz masz dwa :) A ten jest..hmm...z Kazimierza Dolnego chyba.

I słusznie ,że dwa , przecież koty najlepiej mieć parami... :lol: :lol:

kristinbb

Post » Pt mar 21, 2008 14:03

Ojej, wystarczy kilka dni nic nie napisać i od razu człowieka uśmiercają (razem z jego kotem (?) ).
Tak więc uroczyście oświadczam, iż wiadomość o naszej śmierci była mocno przesadzona. (Chociaż przez chwilę miałam wrażenie, że prędzej zemrę, niż doczytam do końca wątek – dziewczyny – 20 stron przez trzy dni na krzyż!!! :conf: Łolaboga!!! Ze dwie godziny to czytałam :crying: )

A co do składek to chciałam zaznaczyć, że okres rozliczeniowy się jeszcze nie skończył :wink: A dziś – tak tak – MB Pieniężnej :dance:

W każdym razie meldujemy się – niezmiennie razem z Kawą – tym razem już z Żoliborza – bo wreszcie udało nam się przeprowadzić :P . Tak, cała kilkudniowa akcja zakończyła się dziś o 3.00. Sprzątanie, załatwianie, noszenie, jeżdżenie, urwanie głowy. Mycie okien w padającym wokół śniegu z deszczem… (Ludzie przejeżdżający ulicą musieli sobie pomyśleć „nieźle tę babę poje…” To znaczy, eee… „ale przejęła się świętami” :lol: )

I w tym wszystkim biedny kot, który kompletnie nie wiedział, o co chodzi :( A zamieszanie wcale się nie skończyło (właśnie panowie budują nam w przedpokoju szafę – giganta) i tak szybko nie skończy.

No ale za to teraz kot ma do dyspozycji prawdziwe apartamenty. A ile się można nabiegać za myszką, piłeczką i światełkiem laserowym… (sprawdzone). Wystarczyło też z pół goziny, by wszystkie zabawki wepchnąć pod kanapę, niech się pańcia męczy i wyciąga, skoro kanapy jej się zachciało. Buszowanie w torbach i kartonach też ujdzie…

No a mnie zostało jeszcze tylko sprzątanie, jeżdżenie, załatwianie, wypakowywanie, upychanie, kupowanie itd. No i takie drobnostki jak półgodzinne szukanie dołu od czajnika…

Ach, a mail i telefon się nie zmieniły. Mam nadzieję, że Siostra Skarbnik posiada i nie muszę wysyłać jeszcze raz.

PS. Uwielbiam, gdy mi post wywala w połowie wysyłania i musze pisać jeszcze raz. A jeśli jeszcze był długi, to wręcz dostaję ekstazy. Jak to dobrze, że dziś mają przyjść panowie podłączyć Internet stacjonarny…

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pt mar 21, 2008 14:15

Ajmk???
Koteczekanusi też dostała od Ciebie priva???
Tak się tłumaczy bidulka.... 8O 8O

kristinbb

Post » Pt mar 21, 2008 15:15

Nie dostałam :dance2: I się nie tłumaczę, tylko daję wyraz swojemu oburzeniu, że wstarczy się zająć sprawami polepszenia bytu własnego kota i już człowieka uśmiercają :P

koteczekanusi

Post » Pt mar 21, 2008 15:19

No i, nie ukrywam, trochę oczekuję ogłaskania po główce i wyrazów współczucia, ze musiałam w trzy dni dwa mieszkani posprzątać. Jak ja nienawidzę sprzątania :!: Uważam, że jest to doskonały przyklad syzyfowej pracy. Pierwsza z dziesięciu najbardziej bezsensownych rzeczy na świecie :!:

koteczekanusi

Post » Pt mar 21, 2008 16:12

Koteczekanusi zasłużyłaś na order! Brawo!
Jednakże nie wiem, o jakim uśmiercaniu Ty piszesz 8O
I proszę tak nie demonizować moich privów, których przecież z braku weny nie wysyłam! :evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 21, 2008 16:27

koteczekanusi pisze:No i, nie ukrywam, trochę oczekuję ogłaskania po główce i wyrazów współczucia, ze musiałam w trzy dni dwa mieszkani posprzątać. Jak ja nienawidzę sprzątania :!: Uważam, że jest to doskonały przyklad syzyfowej pracy. Pierwsza z dziesięciu najbardziej bezsensownych rzeczy na świecie :!:

Bardzo Ci współczuję , też nie lubię sprzątać...Obrazek

kristinbb

Post » Pt mar 21, 2008 16:28

ajmk pisze:Koteczekanusi zasłużyłaś na order! Brawo!
I proszę tak nie demonizować moich privów, których przecież z braku weny nie wysyłam! :evil:

Nie wysyłasz???
A dlaczego nie wysyłasz?? 8O 8O
Ostatnio edytowano Pt mar 21, 2008 16:30 przez kristinbb, łącznie edytowano 1 raz

kristinbb

Post » Pt mar 21, 2008 16:30

kristinbb pisze:

Nie wysyłasz???
A dlalzego nie wysyłasz?? 8O 8O

Czytasz?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt mar 21, 2008 16:32

Patrz... 8O 8O 8O
Bardziej zapamiętuję czynności na nie...np nie wysyłasz.... 8)

A Ty??? :roll:

kristinbb

Post » Pt mar 21, 2008 16:58

Dziękuję za order i kristinbb za pogłaskanie (a propos - skąd wy takie fajne ikonki bierzecie, u mnie takich nie ma :cry: )
Coś tam chyba było o zejściu, kiedy się zastanawiałyście, czemu ludzie poznikali, a w każdym razie tak mi się skojarzyło i z Markiem Twainem. O privach to się nie wypowiadam, bo jeszcze żadnego nie dostałam, więc nie odczułam siły rażenia :lol:

koteczekanusi

Post » Pt mar 21, 2008 19:58

Boli mnie cała prawa ręka :evil: Konkretnie wszystkie w niej stawy, począwszy od barku :evil: :evil: :evil:
Czy musi być taka plucha?
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]