Futerko dla kota-winowajca jest wśród nas

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 12, 2007 22:47

otka pisze:Ja mam bardzo przydatne auto służbowe z zimowymi oponami jakby co. I chętnie przy okazji osobiście dopilnuję, żeby MOJA Zeranka się po kątach nie chowała.

otka w świetle mojego przedchwilowego odkrycia przemyśl dobrze swoją propozycję bo wiele ryzykujesz jak cię wyciągniemy
Wiesz, ze ten stan umysłu - który można u nas obserwować - może być zaraźliwy - przemyśl dobrze czy chcesz mieć z nami bliski kontakt :lol:

ewa.pik

Od: Wto maja 18, 2004 20:09

Post » Wto lut 13, 2007 9:14

[quote="ewa.pik"]Ludzie ratunkuuuuu :crying:
Normalnie piąta kolumna na własnej piersi odchowana.
Naprawdę zdecydowanie w dodatku samochwalczo i samozwańczo mianuję naszą grupę jako Grupę Arcyblondynek - ta wpłata to jednej z nas 8O , matko dobrze, ze nie moja - bo to już byłby szczyt i musialabym się nazwac w końcu po imieniu nie zasłaniająć się kolorkiem włosków. :roll

Dobra, dobra - przyznaję się :oops: oficjalnie :oops: .
Miałam wpłacić na 5 futerek bezimiennych - tak czy nie???
No i wpłaciłam, ale zamiast imion użyłam kolorów :oops:, bo tak blondynce łatwiej było :oops: doliczyć do 5 :oops:
Uffff - jakoś dałam radę się przyznać - nie mordujcie!!!! Proszę o łagodny wymiar kary.Arcyblondynka :oops:

Szewczyk Magda

Od: Nie lis 26, 2006 20:45

Post » Wto lut 13, 2007 11:50

:smiech3:

Lotta

Od: Śro sie 10, 2005 16:31

Post » Wto lut 13, 2007 12:06

:ryk: :ryk: :ryk:
Dziewczyny jesteście genialne :!:

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Wto lut 13, 2007 12:23

gagatek pisze::ryk: :ryk: :ryk:
Dziewczyny jesteście genialne :!:

Przyznam, że w tej sytuacji ja się "geniusiem: nie czuję. :oops:

I jeśli ktoś myśli, ze myśmy się tak umówiły to prosze, proszę - o to co po wczorajszym apelu dostalam na priv

Od: Szewczyk Magda
Do: ewa.pik
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 21:23
Temat: futra Cytuj wiadomość
Myślałam, że żartujesz - , ale Ty chyba poważnie piszesz - nie chcę być zamordowana - to moja wpłata na 5 bezimiennych, pokolorowałam sobie swoje futra... Embarassed

ewa.pik

Post » Wto lut 13, 2007 12:27

zaczynam sie w ogole w tej sytuacji zastanawiać jak nam się udalo tą akcję przeprowadzić 8O
czy my na pewno byłysmy u Kasi ?:roll:
czy mysmy na pewno zaaplikowały im Stronhold ?:roll:
czy na pewno jesteśmy teraz na forum miau ?:roll:
no i czy ja wiem jak się nazywam ?:roll:
:crying:

ewa.pik

Post » Wto lut 13, 2007 12:34

Ewa, dobrze że dopiero teraz zaczynasz się zastanawiać, gdybyś zaczęła przed akcją, to jej powodzenie na taką skalę byłoby wątpliwe :wink: :lol:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Wto lut 13, 2007 20:27

Szczęście,że Ewa daleko mieszka, bo by mnie zamordowała... a tak to się po kościach rozejdzie do czasu następnego spotkania.
Przepraszam za zamieszanie :oops: ( i nie śmiać się ze mnie, ja tak mam od czasu kiedy widuję się z Moniką, Kasią i Ewą)....

Szewczyk Magda

Post » Wto lut 13, 2007 20:55

Dziewczyny, chapeau bas :!:

:P

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Wto lut 13, 2007 21:02

:?: :?: :?: ja nawet z polskim mam pewne problemiki.... :oops:

Szewczyk Magda

Post » Śro lut 14, 2007 10:03

Sorry :oops:

Kapelusze z głów - w dowód uznania :ok: za rozmach, z jakim przeprowadziłyście akcję, no i wszystkie "okoliczności towarzyszące" (dawno się tak nie uśmiałam :oops: )

Serio serio :)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro lut 14, 2007 13:25

Zostało nas tak niewiele: Gałka, Gruszka, Gwiazdeczka, Hanka, Kiciunia, Klara, Kołek, Kruszynka, Krystynka, Larysa, Laska, Leszek, Łapka, Mamlak, Mariola, Marta, Szpilka i ja. My też chcemy mieć nowe futerko... chyba się powiesze, albo se co utnę :wink: ... ech, nie mam nawet już co ucinać... :cry:
Kizior

Obrazek
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro lut 14, 2007 19:56

EwKo pisze:Sorry :oops:

Kapelusze z głów - w dowód uznania :ok: za rozmach, z jakim przeprowadziłyście akcję, no i wszystkie "okoliczności towarzyszące" (dawno się tak nie uśmiałam :oops: )

Serio serio :)

Dziękujemy, ale tak naprawdę to podziękowania należą się forumowiczkom, które pomogły nam rozdmuchać tę akcję, pomogły zebrać kasę i dzięki temu nam udało się zrealizować zadanie, a przygody były przy okazji, w przeciwnym wypadku nie miałybyśmy tak cennego materiału - to znaczy miałybyśmy, bo przygód u nas bez liku, ale kto chciałby to czytać??? .
Dziękujemy raz jeszcze wszystkim futerkowym darczyńcom.

Szewczyk Magda

Post » Pt lut 16, 2007 19:26

Do kwoty wysłanego na konto Fundacji Azylu Koci Świat przelewu za wylicytowane na bazarku posłanko (wystawione przez MonikaWarszawa) dodałam 4 skórki. :wink:
Pluszak podpowiada, że mają to być jego kuzyni - Mamlak, Kizior i Kołek.
Koć wybrała Laskę.
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pt lut 16, 2007 20:47

ewa.pik pisze:
otka pisze:Ja mam bardzo przydatne auto służbowe z zimowymi oponami jakby co. I chętnie przy okazji osobiście dopilnuję, żeby MOJA Zeranka się po kątach nie chowała.

otka w świetle mojego przedchwilowego odkrycia przemyśl dobrze swoją propozycję bo wiele ryzykujesz jak cię wyciągniemy
Wiesz, ze ten stan umysłu - który można u nas obserwować - może być zaraźliwy - przemyśl dobrze czy chcesz mieć z nami bliski kontakt :lol:

Zaraźliwy stan umysłu - ciekawa teza, niezwykle.

Na wypadek lepszych warunków drogowych mogę zaoferować jeszcze moje własne , komfortowe, estsyczne, klimatyzowane, i znacznie opszerniejsze autko.

otka

Od: Wto lis 22, 2005 20:10

[poprzednia][następna]