Dorota Wojciechowska pisze:Ta nowa szafka-lada weszła pod okno i zmieściło tam tez się to biurko tylko wzdłuż ściany. I pod biurkiem dałam kuwety. To biurko ułatwia też kotom wskakiwanie na szafkę- ladę.
Szafkę ta siwa postawiliśmy na tej scianie koło umywalki a grzejnik przenieśliśmy pod okno, bo ponoć lepiej źródło ciepła przy oknie żeby nagrzewało wpływające zimne powietrze.
Dorotka jak dla mnie ustawienie mebli na trójce jest ok

fajnie to teraz wygląda. Dziś z Patrycją ogarnęłyśmy trójkę.
I tak - powyrzucałyśmy wszystkie niepotrzebne graty i śmieci
W siwej szafce szafce obok umywalki są tylko puszki na zbiórki. I niech tak zostanie. W nowych komodach od Dorotki są super i są bardzo pojemne zagospodarowana jak na tą chwilę jedna półeczka - są tam ulotki wszystkie jakie były porozrzucane w całej kociarni i różne materiały promocyjne na akcje, obok są segregatory ze starymi książeczkami zdrowia i innymi wynikami z badań kotów których już nie ma w kociarni - w wolnej chwili przejrzymy to i zrobimy porządek.
Myślę że do jakiejś półki można przenieść jakieś rzeczy na legowiska dla kociaków.
Do jednej z szuflad przeniosę wszystkie umowy adopcyjne, szuflady są zamykane na kluczy więc ok - a tą metalową półkę przeniesiemy na przedsionek na zdrową.
Wywaliłyśmy chodniki z podłogi. Wszystkie lekarstwa - przeniosłyśmy na kwarantannę co było niepotrzebne poszło do śmieci.
Miski są w wiszącej szafce nad siwą półką. Tam też jest plastikowy pojemnik z workami na śmieci. Jedzenie mokre w przeszklonej wiszącej półce - tam też są waciki i pałeczki. Ręczniki papierowe też tam są. Proszę o nie zostawianie niczego na blatach i nie stawianie jedzenia na blatach.
Jedzenie suche na blacie w pudełku.
Z przedsionka wszystko wyleciało na śmieci - został tylko pojemnik na żwirek , grzejnik który ma być powieszony na ścianie przeniesiony na przedsionek na zdrową.
Nie ma kosza na śmieci, żadnych szczotek - ale już kupiłam nowe szczotki :szczotkę na kiju, szczotkę i zmiotkę takie małe, i kosz na śmieci. Jutro wszystko przywiozę i zostawię w przedsionku. Kupiłam tez wiadro i mopa też zostawię w przedsionku