Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 04, 2015 11:48 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Na to nic nie poradzisz, jak się upra to będą mieć. :(
Możesz ich tylko dobrymi radami wesprzeć i mieć nadzieję ze posłuchaj.
Z zamowieniem dla Ciebie jest problem opozni sie,bo ja osioł do potęgi nie wpisałem nr. zamówienia w przelewie i oni mi piszą że wpłata nie wpłynęła. Napisałam dzisiaj maila i mam nadzieję ze odnajdą i dotrze w końcu do Ciebie.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Śro lis 04, 2015 12:02 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Zrobiłam wczoraj zakupy w hurtowni tz. moja kol. mi zrobiła ,muszę tylko podjechać do niej ,tak że spokojnie .
Wydałam stówę którą zresztą dostałam ,za co bardzo dziękuję.
Kociaki i tak wolą jeść mięcho z kuraka ,gotuję codziennie po 6 ćwiartek ,czekam tylko jak się w sklepie zaczną dopytywać co ja z tym robię :mrgreen:
Malutka Kulka leży ,to chyba kalici bo łapka boli :cry: Jeszcze do wczoraj miała Biotyl bo brzuszek był chory . :cry:
Po południu Na Białobrzeską.
Chyba ze się teraz zgarnę.
Muszę tylko termofor i ocieplacz na transporter znaleźć .

Pumcia dostała Biotyl i Cerenię ,oczywiście małą kroplówkę i Catosal .

Tyle czasu był spokój ,wiedziałam że to zbyt piękne żeby było prawdziwe :cry:
Białasy nie chorowały na kalici, Pączek też nie ,Szyla 1. nie chorowała ,Szyla 2.tak ,Szyla 3. nie Hurciaki mam nadzieję ze już szczepienie je w jakimś stopniu ochroni.
Gawrosze na antybiotyku na KK.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lis 04, 2015 20:54 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Biedna mała wszystko się jej czepia. :201461

Wku... mnie ten zooplus jak im napisałam co z zamowieniem to mi w pare minut odpisali ze nie dostali przelewu, ale jak im wysłałam potwierdzenie przelewu to milcza :evil:
Obrazek

Kalai

Post » Śro lis 04, 2015 21:11 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Zawsze coś.
Kalici panuje. Niestety.
Zdrówka życzę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro lis 04, 2015 21:55 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Kalai pisze:Biedna mała wszystko się jej czepia. :201461

Wku... mnie ten zooplus jak im napisałam co z zamowieniem to mi w pare minut odpisali ze nie dostali przelewu, ale jak im wysłałam potwierdzenie przelewu to milcza :evil:

już mnie nauczyli ,że jeżeli chcę szybko to tylko płatność przy odbiorze ,wtedy dwa dni i paczusia jest :wink:
ASK@ pisze:Zawsze coś.
Kalici panuje. Niestety.
Zdrówka życzę.

Kuleczka jest plaskata i tego boję się najbardziej :cry: ma z 6/7 tyg. jeszcze nie jadła sama :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 05, 2015 5:35 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Jak kociska?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw lis 05, 2015 9:08 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

ASK@ pisze:Jak kociska?

Dziękuję ,na razie wszystko ok.
Od 6 rano wypuszczone ,rozbierają mi chałupę na czynniki pierwsze .
Gdzie nie spojrzę futro :strach: :201436
Większe to naprawdę cuda do schrupania ,do adopcji na już... 8) niestety oba upodobały sobie polowanie na ..Kleszcza :twisted:
Mniejsze szatany ,skaczą po psach jak po drzewach ,ale ich w sumie nie zaczepiają :mrgreen:
Jedzą wszystkie ,nie 6 żre ,1 je :wink:
Wczoraj ugotowałam 6 ud ,nie schowałam bo jeszcze były ciepłe ,dziś są niejadalne :placz:
Dobrze że nakupiłam puszek i miałam co dać w lodówce też zamrożony kurak więc ugotowałam .
Przed chwilą zrobiłam zamówienie na żwir którego mi idzie strasznie dużo nie dość że w kuwetach to mam go rozsypanego po całym mieszkaniu ,na conva instant i takie tam ,w sumie 215 zł.
:roll:
Limku wzięłam dla Ciebie puszeczkę na spróbowanie ,tz. dla Rudego,tą o której Ci mówiłam,
Teraz już mnie nie ma .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 05, 2015 9:16 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

To Ty ich masz 7 8O myślałam ze 3+2+1=6 :roll:
Ilosci idacego Ci źwirku nie umiemsobie nawet wyobrazic :strach:
Biedna Kleszczus, trafiły się jej zbuje.
Obrazek

Kalai

Post » Czw lis 05, 2015 10:53 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

dzięki Dorciu,że o nim pomyślałaś :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lis 05, 2015 13:53 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

W zooplus przy płatnosci przy odbiorze to nawet na drugi dzień jest przesyłka :)
Dorciu jak Twoje zdrówko?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lis 05, 2015 14:56 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Kalai pisze:To Ty ich masz 7 8O myślałam ze 3+2+1=6 :roll:
Ilosci idacego Ci źwirku nie umiemsobie nawet wyobrazic :strach:
Biedna Kleszczus, trafiły się jej zbuje.

Razem 20 :strach:

LimLim pisze:dzięki Dorciu,że o nim pomyślałaś :D

nie da się o nim nie myśleć :wink:

kaja888 pisze:W zooplus przy płatnosci przy odbiorze to nawet na drugi dzień jest przesyłka :)
Dorciu jak Twoje zdrówko?

zamawiałam w Zooart ,bo tam mają Conva i nie po 10 zł a po 7.20.a to wielka różnica ,przynajmniej dla mnie :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 05, 2015 18:19 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lis 05, 2015 18:44 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

O matko , Kleszczyk w niebezpieczeństwie :strach:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw lis 05, 2015 18:51 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

:ryk: :ryk: :ryk: Zdjęcie z Kleszczusiem młodego mistrzostwo swiata, scena jak z kreskówki.
I miny Kleszczusia i pieska za nimi bezcenna.
Obrazek

Kalai

Post » Czw lis 05, 2015 19:06 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Dymek poluje na Kleszczównę :twisted: na szczęście robi to dość delikatnie ,ale bywa że gad namolny jest. ale jakoś sobie radzimy .Nie zostawiam ich samych ,nie chciała bym żeby stała się jej krzywda .
To są już wielkie i tłuste koty ,Srebek jest jak piłeczka :lol:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]