MOJE KOCIE BIEDY cz.1 Bardzo Wam dziękuję...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 22, 2014 12:28 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Meteorolog1 pisze:Pozdrowienia dla Pana Szpiega :D :D :D

:1luvu: :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Czw maja 22, 2014 14:34 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Wszystko czerwone..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw maja 22, 2014 20:03 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

morelowa pisze:Wszystko czerwone..

Światlo odbijalo sie na czerwono od zaslon :? Ale teraz jest ladnie :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Czw maja 22, 2014 20:05 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Szpieg ma anioła stróża :ryk:
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Czw maja 22, 2014 22:05 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

super się dogadali

inga.mm

Od: Pon lut 21, 2011 22:42

Post » Pt maja 23, 2014 6:30 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Miś jest mniejszy od kota?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt maja 23, 2014 8:52 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Na początku obawiałam się, że Szpiegus nie będzie tolerował psa, bo pozostali seniorzy Gucio i Pandziak go nie znoszą. A na dworze nie okazywał nim zainteresowania, no ale teraz to przyjaźń prawdziwa między nimi się zrodziła :1luvu:
Pozostałe kotomstwo troszkę się nim dziś zaciekawiło: Pandziak podszedł się powąchać, Lenka nawet go polubiła, Gretka obrażona teraz - choć do łazienki przychodziła w odwiedziny i poluje na Szpiega pod stałem i bije, Staś i Ferduś prychają, Puszek i Gutek też troszkę fochy stroją :twisted:
Sam Szpiegul na widok kotów miłe odgłosy wydaje, ale na ich jakże kulturalną odmowę kontaktu się wycofuje i idzie swoją droga.
Dziś zwiedził stół, półki, kąty obwąchał, na łozku ze mną rano spał, plecy w plecy - no moze z 20cm odległóści z Pandziakiem :)
A wczoraj wyszedł wieczorem cichutko przez otwarte dni na resztę mieszkania... Do kuchni :D I bardzo lubi w oknie siedzieć i patrzeć na swój dach na garażu, gdzie czekał na posiłek...
kicikicimiauhau

Post » Pt maja 23, 2014 10:08 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

kicikicimiauhau pisze:[...]
A wczoraj wyszedł wieczorem cichutko przez otwarte dni na resztę mieszkania... Do kuchni :D I bardzo lubi w oknie siedzieć i patrzeć na swój dach na garażu, gdzie czekał na posiłek...

:D :ok:
ale chyba nie chce tam wracać?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Pt maja 23, 2014 10:17 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Szpiegul jest przecudny :love:
Super, że się zaaklimatyzował i ma kumpla :ok:

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Pt maja 23, 2014 12:20 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

morelowa pisze:Miś jest mniejszy od kota?

Szpieguś to kot o ponadprzeciętnym wzroście (i wadze też) :mrgreen:
violet pisze:
kicikicimiauhau pisze:[...]

:D :ok:
ale chyba nie chce tam wracać?

Zdecydowanie NIE 8)
anieli pisze:Szpiegul jest przecudny :love:
Super, że się zaaklimatyzował i ma kumpla :ok:

Kumla, od ktorego nie może odetchnąć ;)
kicikicimiauhau

Post » Pt maja 23, 2014 12:31 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Ten biały to jego dawny przyjaciel z podworka Pandziak, w tleślepek Puszek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt maja 23, 2014 12:40 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

: Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Pt maja 23, 2014 14:57 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

Post » Sob maja 24, 2014 8:33 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

Witam sie na watku Szpiegusia :)
Jak ja takie duze koty lubie! Przystojniak z niego nie lada :mrgreen:
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Sob maja 24, 2014 9:50 Re: Staruszek Szpieg po przejściach - juz leżę na łożku :) :

kiwi pisze:Witam sie na watku Szpiegusia :)
Jak ja takie duze koty lubie! Przystojniak z niego nie lada :mrgreen:

Witamy, witamy :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]