Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:I kita na FB: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
alix76 pisze:Fortuna![]()
Burasia, która plątała się po Muranowie, udając dzika. Niestety, wczoraj przestałai dała się zapakować do transportera ... wysterylizowana już wcześniej, zadbana, bez czipa, ale może jednak czyjaś?
Szukamy właściciela albo nowego domu. Najlepiej szybko, bo u mnie jest ponad etat
alix76 pisze:Zaliczyliśmy dziś barwną wycieczkę do weta. Sabinka chora, na antybiotyku. Za to daje się głaskać bez problemu.
alix76 pisze: Kaśka zaczipowana, w sedacji, pogryzła mnie z pasją godną lepszej sprawy.
Fortuna czuje się całkiem swobodnie, korzysta z kociego wyposażenia, chociaż klatkę traktuje jak azyl i chętnie do niej wskakuje.
alix76 pisze:Z Figla wyczesałam dziś kilogram futra![]()
alix76 pisze:Tfu, tfu, jak na jednak zdecydowanie ponad planowe zagęszczenie, to przebiega w miarę spokojnie. Było kilka uwag wymienionych pomiędzy kotami ale bez jakiegoś nacisku.
OKI pisze:alix76 pisze:Zaliczyliśmy dziś barwną wycieczkę do weta. Sabinka chora, na antybiotyku. Za to daje się głaskać bez problemu.
Żeby tam głaskać...
Obcy człowiek może ją wziąć na spokojnie z posłanka, wymiziać, zapuścić krople do nosa (!), wymiziać i odłożyć z powrotem na posłanko.
Zaiste... kot z problemem socjalizacyjnym.... no chyba że konała, ale nie wyglądało
OKI pisze:alix76 pisze: Kaśka zaczipowana, w sedacji, pogryzła mnie z pasją godną lepszej sprawy.
Fortuna czuje się całkiem swobodnie, korzysta z kociego wyposażenia, chociaż klatkę traktuje jak azyl i chętnie do niej wskakuje.
Jak trafi, a nie sp...adnie przed wlotem do klatki paszczą na glebę
OKI pisze:alix76 pisze:Z Figla wyczesałam dziś kilogram futra![]()
Faktycznie dziwne, bo miałam wrażenie, że do goła się wczoraj w lecznicy rozebrał![]()
OKI pisze:alix76 pisze:Tfu, tfu, jak na jednak zdecydowanie ponad planowe zagęszczenie, to przebiega w miarę spokojnie. Było kilka uwag wymienionych pomiędzy kotami ale bez jakiegoś nacisku.
Za mało?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości