TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 07, 2013 22:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

No a my dzis byliśmy u weta z Mikim , Czortem , Tygrysem i Primą i to dzieki transportowi Reni :1luvu:

Miki lepiej , ale jeszcze dostał antybiotyk :)

Czort tez lepiej , ale tez jeszcze kontynuujemy leczenie :)

Tygrys miał pobrana krew ( wyniki jutro )

Prima tez miała badanie krwi i ma średnie wyniki , ale na tyle dobre że można ją poddać narkozie i w czwartek będzie miała usuwane zęby i tez nas zawiezie Renia :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon paź 07, 2013 23:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Sto lat , Sto lat , Sto lat dla naszej kochanej Phantasmagori :birthday: :birthday: :birthday: :balony: :balony: :balony: :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 07, 2013 23:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Dzięki Justyś za pamięć :oops: :D

A moje maluszki na razie niewyjściowe, Sonia wygląda jak mały menel z podbitym okiem a Suri jak mały ćpun.
Na razie mam tylko taką fotkę :)
Obrazek

:ok: :ok: :ok: Za Twoje chorowitki i za domek dla Sary
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon paź 07, 2013 23:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Zapomniałam napisać ze dotarła karma rc urinary hd , bardzo i to bardzo Wam kochane dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 07, 2013 23:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Dzięki Justyś za pamięć :oops: :D

A moje maluszki na razie niewyjściowe, Sonia wygląda jak mały menel z podbitym okiem a Suri jak mały ćpun.
Na razie mam tylko taką fotkę :)
Obrazek

:ok: :ok: :ok: Za Twoje chorowitki i za domek dla Sary

O takich ludziach jak TY to sie zawsze pamięta :lol: :lol: :lol:
A kocinki Sonia i Suri pod Twoja opieka wyrosną na piękne łabędzie , podarowałaś im coś najcenniejszego , podarowałaś im życie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon paź 07, 2013 23:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Żeby domki jeszcze odpowiednie się znalazły. Bo Suri ma małoocze, a Soni zostaną zrosty w jednym oczku :(
Choć w grandzeniu im to absolutnie nie przeszkadza, będą jednak koteńkami specjalnej troski :(
No ale damy radę :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto paź 08, 2013 2:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Żeby domki jeszcze odpowiednie się znalazły. Bo Suri ma małoocze, a Soni zostaną zrosty w jednym oczku :(
Choć w grandzeniu im to absolutnie nie przeszkadza, będą jednak koteńkami specjalnej troski :(
No ale damy radę :wink:

Znajdą :ok: , choć to pewnie troszke potrwa , ale pod Twoja opieka to i pewnie nie bedzie wiele widac po chorobie a jesli nawet by miały problem z wzrokiem to i tak mogą być szczęśliwe :ok:

Wiesz ja pare lat temu miałam w domu 4 maleństw z bardzo ciężkim KK , niestety jeden nie przezył a dwie dziewczynki miały tak wyżarte oczy że nie widziały nic , ich brat widział tylko na jedno oko i wiesz co : Cała trojka w wieku 8 mies znalazłam dom i to wspólnie , zamieszkały w Warszawie i wieże że i im sie tez uda :ok: :ok: :ok:

Musze jeszcze tylko Etne przewinąć i iść spać , bo oczy mam juz na zapałkach :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto paź 08, 2013 22:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justa&Zwierzaki pisze:Sto lat , Sto lat , Sto lat dla naszej kochanej Phantasmagori :birthday: :birthday: :birthday: :balony: :balony: :balony: :piwa: :piwa: :piwa:

Dolączam się do życzeń! Wszystkiego Naj Naj Najlepszego! STO LAT!!!!Spełnienia marzeń! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :birthday: :balony: :birthday: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto paź 08, 2013 22:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Oj jaka cisza :(
Ja powiem tylko po cichutku, że Tygrysek ma fajne wyniki badań :ok:

Obrazek Dobrej nocki mrusie i :ok: :ok: :ok: za zdrówko!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto paź 08, 2013 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

AgaS1987 dziękuję :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Wto paź 08, 2013 22:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

A ja tu sobie u was "rzucę okiem" Obrazek

i "popaczam" co się wydarzyło , gdy mnie nie było.

Swoją drogą ... Chopin się rodził w Żelazowej Woli , a Justa w Żelaznej Woli ??? !!!

Tak tylko pytam ...Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto paź 08, 2013 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Monika_Krk pisze:A ja tu sobie u was "rzucę okiem" Obrazek

Swoją drogą ... Chopin się rodził w Żelazowej Woli , a Justa w Żelaznej Woli ??? !!!

Dobre porównanie a żelaznej woli to trzeba aby dać rade wszystko obrobić :mrgreen:

W czwartek do weta z Primą na usuwanie zębów , z Czortem do kontroli a też mi sie nie podoba Szłapek , chyba znów problem z zębami :(
Matyldzi gourmety sie kończą , podkłady i chusteczki nawilżane też :(:(:(
Dług 3 tyś u weta i nadal rośnie :cry: :cry: :cry: błagam o pomoc , nie dam rady go spłacić ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 09, 2013 22:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Pan Wincenty w całej okazałości :D
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw paź 10, 2013 8:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justa&Zwierzaki pisze:
Monika_Krk pisze:A ja tu sobie u was "rzucę okiem" Obrazek

Dobre porównanie a żelaznej woli to trzeba aby dać rade wszystko obrobić :mrgreen:

W czwartek do weta z Primą na usuwanie zębów , z Czortem do kontroli a też mi sie nie podoba Szłapek , chyba znów problem z zębami :(
Matyldzi gourmety sie kończą , podkłady i chusteczki nawilżane też :(:(:(
Dług 3 tyś u weta i nadal rośnie :cry: :cry: :cry: błagam o pomoc , nie dam rady go spłacić ...

Czyli w samą porę poszły pieniążki :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw paź 10, 2013 8:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Za całokształt! :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]