PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepło!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 18, 2013 20:58 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Witaj
W niedzielę mnie nie ma (wyjazd) ale w sobotę postaram się podjechać około 15.
może w firmie uzbierały się jakieś gazety to przywiozę.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lip 18, 2013 21:01 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

kuba.kaczor13 pisze:
Coraz więcej kotów a z Schade jest bardzo źle... Od wczoraj jej stan się strasznie pogorszył. Dziś 2x byłam na kroplówkach. Miały być podskórne a musieliśmy wrócić do wenflonu i kroplówkę mam robić w domu... Strach pomyśleć co by było gdyby nie to że dziś szukałam lekarza i wziełam UŻ....

A wydawało się że najgorsze już za nią .Może to tylko chwilowy kryzys?
Może jednak jeszcze zaskoczy.Jeszcze odrobinę nadziei i dużo kciuków.

a koleżanki będą w sobotę czy w niedzielę ?

Dostosuję się do Basi - wolałabym wybrać bardziej deszczowy i pochmurny dzień, a to pewnie będzie wiadomo we czwartek lub środę.
Co do stanu dywanu. Nie był prany chyba nigdy, a ma kilka lat. Natomiast nie jest zapuszczony. Taki w średnim stanie. Był odkurzany elektroszczotką.

I&S

Od: Śro paź 12, 2011 10:57

Post » Czw lip 18, 2013 21:02 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

kuba.kaczor13 pisze:
Coraz więcej kotów a z Schade jest bardzo źle... Od wczoraj jej stan się strasznie pogorszył. Dziś 2x byłam na kroplówkach. Miały być podskórne a musieliśmy wrócić do wenflonu i kroplówkę mam robić w domu... Strach pomyśleć co by było gdyby nie to że dziś szukałam lekarza i wziełam UŻ....

A wydawało się że najgorsze już za nią .Może to tylko chwilowy kryzys?
Może jednak jeszcze zaskoczy.Jeszcze odrobinę nadziei i dużo kciuków.

a koleżanki będą w sobotę czy w niedzielę ?

Dostosuję się do Basi - wolałabym wybrać bardziej deszczowy i pochmurny dzień, a to pewnie będzie wiadomo we czwartek lub środę.
Co do stanu dywanu. Nie był prany chyba nigdy, a ma kilka lat. Natomiast nie jest zapuszczony. Taki w średnim stanie. Był odkurzany elektroszczotką.

I&S

Od: Śro paź 12, 2011 10:57

Post » Czw lip 18, 2013 21:12 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Shade, walcz malutka :ok: :ok: :ok: Myślałam, że najgorsze już za kicią...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw lip 18, 2013 21:31 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Niestety mam dla was smutna wiadomość.

Shade bryka teraz po drugiej stronie teczowego mostu. Umarła kilka minut temu. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[i]
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Czw lip 18, 2013 21:36 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Shade bryka teraz po drugiej stronie teczowego mostu. Umarła kilka minut temu. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nie takiej wiadomości się spodziewaliśmy,przykro że się nie udało.Ale przynajmniej
ostatnie chwile spędziła z Tobą a nie w schronie.
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lip 18, 2013 21:42 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

pchełeczka pisze:Niestety mam dla was smutna wiadomość.

[i]

Kochana Shade [*] może nie chciała już walczyć, czasem tak jest. Znalazła domek i bezpieczna- spokojna odeszła. Teraz już nic nie boli, jest szczęśliwa
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Czw lip 18, 2013 21:46 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

buuu
Brykaj radośnie za TM Shade!

ps. czy chcemy wiedzieć jaka była przyczyna (w sensie czy warto robić sekcję)?
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Czw lip 18, 2013 22:00 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Pchełeczko tak bardzo ,bardzo mi przykro :cry: :cry: :cry:
Shade [']
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 18, 2013 22:03 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

A ja myślę, że Shade wiedząc już, że są na świecie dobrzy ludzie szybciutko tu wróci, choć może w innym futerku
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Czw lip 18, 2013 22:04 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

sekcja nie ma sensu -Shade [*]miala wyniszczenie organizmu.Kicia walczyla ,ale pomoc byla za pozno. Za to pcheleczka w tej walce wytoczyla wszystko co bylo dostepne - dzieki Ci ogromne dzielna dziewczyno.
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw lip 18, 2013 22:22 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Cały czas będę się zastanawiała i tak czy nie dało się więcej zrobić.... Strasznie mi jej żal. Ostatnie godziny dla niej były naprawdę trudne... nie było jak pomóc... a biegając dziś po wetach sama mało nie zasłabłam... za dużo emocji... Jeszcze niedawno rozrobiłam conve, zamontowałam lepiej kroplówkę i odruchowo bezmyślnie włączałam w kuchni czajnik żeby była ciepła woda do podgrzewania...

Dziękuję wszystkim za wsparcie i pomoc. Niestety nie zawsze się udaje dotrwać do happy endu.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Czw lip 18, 2013 23:36 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

hej dziewczyny jesteście z wawy a ja potrzebuje tdt na max 4 dni dla kotki którą chce przygarnąc od kobitki. Ja jestem z Katowic jutro będe dzwonic w sprawie transportu do katowic z wawy. Kotka przebywa w Wyszków. Proszę Was o pomoc czekam na PW
Obrazek

Kuśka

Od: Nie lut 17, 2013 12:03

Post » Pt lip 19, 2013 8:09 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Shade [*]
Pchełeczko ogromnie mi przykro :( .
Wyrwałaś dla Shade kilka tygodni dobrego, pełnego miłości życia.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

[poprzednia][następna]