Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 30, 2013 17:42 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Joaś-co prawda jeszcze inne :wink: ale zapraszam miłośników jerzyków, jeżyków i..Jerzych?... :lol: :

url=http://img839.imageshack.us/i/sodw.jpg/]Obrazek[/url]
viewtopic.php?f=21&t=156398

by the way: czemu moje koty nigdy nie leżą w takiej pozycji jak Atomek-o ile to on, bo z tej perspektywy tylko ciocie barzdo w temacie moga rozpoznac chłopaków :mrgreen: -rozkładam sie normalnie :lol:

a mam zagadkę:

psy rosną do ...łap, koty do ....uszu, a jeże? 8)
zadałam to pytanie wetce -ale złosliwiec jestem , co? :mrgreen: :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon wrz 30, 2013 18:51 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Alessandra jeże są extra, ale naprawdę warto dobrze sprawdzić organizację, której chce się pomóc.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 01, 2013 12:32 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

villemo5 pisze:Alessandra jeże są extra, ale naprawdę warto dobrze sprawdzić organizację, której chce się pomóc.

hmm... to akurat lubię sobie przenicować , zanim cokolwiek finansowo... 8) :wink:

tytuł już zmieniła britta :wink: , a ja sie bardzo bardzo cieszę,że jest wątek jeżowy tutaj, gdy nie ma... jeżowego forum -jeże są absolutnie cudowne , mimo,że ja nie cierpię bałaganu, a one sa do tego stworzone :lol: :wink:

Joaś , a Ty sie pokażesz we własnym wątku? Popatrz, nawet jeżyka Ci przyprowadziłam, co prawda wiem,że Ty wolisz j e r z y k i , ale nie będziemy czepiać się polskeigoo języka :mrgreen: :wink:

alessandra

Post » Wto paź 01, 2013 13:14 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Asia jeżyki też lubi. Musiałam jej przesłać fotę mojego Borubarka ze stopą :mrgreen:
A propos - nie wiem jak chłopak sobie radzi. Wierzę, że poszedł w świat daleko i jest szczęśliwy.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lis 09, 2013 16:30 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Asik, no ten tego, odezwij się na swoim wątku.
To ja, zgodnie z obietnicą tyż się odezwę...
Dotarłam w całości...
I jakoś się człapię.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob lis 09, 2013 17:17 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Asia nie ma specjalnego dostępu do netu- w pracy mają serwer zepsuty, a z domu tez zakłócenia nawet telefoniczne , z nowych wieści tyle,że Michaś bardzo ładnie dochodzi po stomatologii, na wyniki względem nerek jedzie w przyszłym tygodniu,Pitulińska znów choruje, Bąbel rozrabia ,a u Joasi jak sie nie podtruwa czymś to coś innego wymyśla, dzisiaj szaleje z różowymi posłankami dla pzredszkola, słowem- nie narzeka na monotonię życia :mrgreen:

alessandra

Post » Sob lis 09, 2013 18:06 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Tak, Olik ja rozmawiałam z Asią we czwartek późnym wieczorem, bo wyjeżdżała w piątek o 6 rano i obiecałam, że odezwę się u niej na wątku to ona się też pojawi...
Ale w zaistniałej sytuacji nie wiadomo kiedy będzie miała dostęp do netu... :(
A obiecałam że jej wyślę aktualne zdjęcia Rycha (który nadal u nas tymczasuje i się nadal chłopak leczy)... oraz zdjęcia doni Mingi z kociastymi...

Bo ja jestem "wyjechana" i to wyjechałam w tempie przyśpieszonym.
Zamartwiam się kociarnią, bo Renifer został do obsługi (a jutro wyjeżdża, no krucabomb jutro niedziela, potem święto a on pracuje 8O )
Właśnie się z nim skontaktowałam.
Sprząta naszą stajnię Augiasza przed wpuszczeniem sąsiadów, którzy jutro sprawują opiekę and całym towarzystwem.

Chociaż se pogadam :oops: na forum, co nie...

denerwuję się

Uściski
dla kociastych i służby
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob lis 09, 2013 20:07 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Cześć dziewczyny :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie lis 10, 2013 18:51 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Petka pisze:Cześć dziewczyny :mrgreen:

oo, Pecia ożyła 8O , bom już ta świcę nieużytą, a do wina przyobiecaną stawiała,że w sen zimowy zapadłaś :lol:

Zosik, ja myślę,że powinnas sie przyzwyczaić już, że taka dola Reniferów- w święta maja najwięcej roboty :mrgreen:
rozumiem,że sąsiedzi uprzedzeni,że to wielkie rysiowate to nie lew ludojad ? :wink:

alessandra

Post » Nie lis 10, 2013 18:54 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Kochanieńka Ty mi adres natentychmiast podawaj :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Nie lis 10, 2013 19:13 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

nie dam, bo będzie bez wina 8) :mrgreen:
a kiedyś przecież i tak przyjadę,coby u Joasi chrześniaka obejrzeć, to świeca się przyda (nie żeby Joasia światła nie miała, ale...) :wink:

alessandra

Post » Nie lis 10, 2013 19:19 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

O Ty łobuzico.

Pakuj plecaczek i do Poznania ruszaj.
:lol: :lol: :lol:

Petka

Post » Nie lis 10, 2013 22:32 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

a warto,naprawdę warto :1luvu: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 11, 2013 0:17 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

Renifer niech wino przywiezie (on ma, narmalnie widziałam)
Ty dołożysz świeczuchnę
Kobitki miłe towarzystwo
I będzie święto na 102

Chłe, chłe, właśnie się dorwałam do netu.

Sąsiedzi znają te wielkie metr kota, nawet bym im chętnie upchnęła, ale tyż zakoceni...
Na całe szczęście z sąsiadami wzajemnie sobie kocio i domopieki udzielamy i nawet jak Musiałam wyjechać wtedy gdy Maurycy już był poważnie chory to sąsiadka miała do lodówki przyczepioną kartkę z rozpiską jak podawać leki i zamykała się z nim w kuchni.. nie wychodząc do momentu aż wszystkiego nie łyknął.

Ale i tak się denerwuję...

Choć chciałam Asi powiedzieć... że miała rację...
Bo rozmawiałam z nią przed wyjazdem i wyjeżdżałam prawie z płaczem... a teraz czuję jak mi to było potrzebne.... Ale
to już całkiem inna historia
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon lis 11, 2013 10:34 Re: Bąbel & Spółka... oraz Michaś.

dziewczyny, macie wspaniały pomysł -zimą sa taaakie długie wieczory , czyli umawiamy imprezkę u Joasi Obrazek (zanim ja sie wybiorę , to spokojnie i Zosia zdąży wrócić i dojechać-oczywista z Reniferem, bo to wino... :lol: :wink: )
Myślę, że jak Asik nie zdąży do tej pory zajrzeć na własny wątek, to dowie sie ...jak sie u Niej zameldujemy :mrgreen: -a na razie..Obrazek

Zosiu, takich sąsiadów to ze świecą szukać, nie potrzebnie się nerwujesz -chociaż troszkę oderwij sie i pobądź w innym wymiarze, zaufaj im, czasem inni też kotami sie potrafią zająć :lol: :wink: (tak mówię, ale wiem, o co chodzi :ok: )

p.s. podsumowałam ,że już mamy dwie flachy winka Obrazek

a naleweczki lubicie?
obecnie uchowała sie jeszcze z pigwy, zimowa z cytryny, miodu i imbiru, coś tam z miętą i..muszę jeszcze poszperać :wink:

alessandra

[poprzednia][następna]