Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 20, 2014 15:44 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Zaglada zagląda :) :1luvu:

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Czw lut 20, 2014 21:10 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Daj może jakieś zdjęcie, żeby przyciągnąć ludzi.
Może jakiegoś FB zrobić.
Ale przede wszystkim wiadomości musza być.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lut 20, 2014 21:34 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

saggi pisze:Zaglada zagląda :) :1luvu:

Dzieki :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lut 20, 2014 21:41 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Lidka pisze:Daj może jakieś zdjęcie, żeby przyciągnąć ludzi.
Może jakiegoś FB zrobić.
Ale przede wszystkim wiadomości muszą być.

Fotki z grudnia , a fb nie potrafię robić a jest potrzebne :
Karma RC Urinary HD ,
Pampersy aktiv baby rozmiar 6 ,
Podkłady na które go odsikuje , rozmiar obojętny ,
chusteczki nawilżane którymi go przecieram przy przewijaniu ,
Srodki na pokrycie długu za leczenie ...
No i oczywiście dom w którym by sobie z nim poradzili , czyli dale rade odsikiwać, odkupakać , przewijac bo przecież on musi tez sie ruszać ...

Na dzień dzisiejszy Wincenty dobrze sobie radzi , jest odsikiwany , ale jak bym go nie odsikała na czas to przecieka i na mieszkanie musi byc ubierany w pampersa a koszty utrzymania są spore :(:(:( A oprócz jego mam jeszcze onne niepełnosprawne , pmapersowe koty i psy .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Reczniki papierowe aby go osuszyć
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lut 21, 2014 17:24 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Justa a konto na fb masz?
Mogę zrobić wydarzenie, tylko daj mi treść która miałaby być treścią wydarzenia, a ja Ciebie zrobie adminem i później aktualizować informacje będziesz sama tak samo jak to robisz tutaj :).

saggi

Post » Pt lut 21, 2014 17:25 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Na starym wydarzeniu ludzie są, dopytują się: https://www.facebook.com/events/421399324615184/
Dałam linka do tematu.

saggi

Post » Sob lut 22, 2014 1:13 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

saggi pisze:Justa a konto na fb masz?
Mogę zrobić wydarzenie, tylko daj mi treść która miałaby być treścią wydarzenia, a ja Ciebie zrobie adminem i później aktualizować informacje będziesz sama tak samo jak to robisz tutaj :).

Tak , mam konto na fb , bardzo i to bardzo ci dziękuje że zrobisz wydarzenie :1luvu: :1luvu: :1luvu: a zaraz tam wejdę na to które już jest od dawna i coś tam napisze , a też dziś mieliśmy odwiedzinki AgaS1987 i jej TŻ i niebawem beda fotki i filmik też :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 23, 2014 23:48 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Relacja z wizyty u mnie forumowej AgaS , w tym tez o Wincentym :

AgaS1987 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Kochani dziś był wielki dzień , bo była miko_bs która mi pomogła z psami ale tez była AgaS z swym TŻ i mizianek nie było końca , były też i zabawy wędkami i zdjęcia i filmik też i prezenty też , bardzo bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: i zapraszomy zaś :twisted: :wink: :ok:

To byl wspanialy dzien :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zobaczyc Justynke poznać Ją, wygłaskać zwierzaki i sie z Nimi pobawić daje taką radość i kopa jak po dziesięciu energetykach :D

Justyś jestes Wspaniala! (wiem zawsze to powtarzam). Ale teraz moge to powiedziec naprawde bo sie przekonalam na wlasnej skorze! ciepla, radosna, kochana i chętna zawsze do niesienia pomocy innym! Cos wspanialego! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kotki- no coz... prze prze PRZEWSPANIALE! Kazdy idealny! nie mozna odlepic oczu i rąk od zadnego z Nich! Mizianek i zabaw nie bylo konca! Każdy futrzak skradl Nam serca i w kazdym jestesmy po uszy zakochani! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale od poczatku!...

Przyjechalismy okolo 19, powitalismy sie z Justa ktora Nas wysciskala najmocniej w swiecie :1luvu:

Potem weszlismy.... a tam ferajna juz sie na Nas rzucila :D

Tomek ledwo usiadl a na Jego kolanach znalazl sie pewien dostojny rudowlosy przystojniak imieniem Miki :mrgreen:
Mikuś ocierał sie o buzie Mego Tomka i kazal sie glaskac i glaskac :D
Na to przyleciala pewna pingwinka o imieniu Matyldzia i juz wystawila grzbiecik do glaskow :D Wiec Tomek lecial na dwie rece :ryk: :ryk: :ryk: W ogole Matyldzia przecudowna :D Zakochalam sie w Niej bez pamieci! Fikolki robila na kanapie zeby tylko glaskac!
A jakie ma futerko w dotyku... no istny aksamit :D (ja sobie też Dziewczyne wyglaskalam) :D

No i jak Tomek lecial na dwie rece w glaskach to zaraz przyszla tez Etna ktora elegancko sobie zasiadla kolo stolu i wpatrywala sie w Nas i tez prosila o mizianki . Musze Wam powiedziec ze Etna jest najkochansza sunia na swiecie :D :1luvu: Bardzo jest grzeczna i ulozona i do tego przesliczna !

Po paru minutach glaskow przyszedl Pan Tygrysek - sliczny i kochany burasek. Bardzo podobny do Naszego Benia z Wroclawia. Tygrysek mruczak i miaukal zeby go glaskac! bardzo towarzystki i miziaski kocio z Niego :D Wiec wyglaskalismy i wypiescilismy Chlopaka :D

Potem na spotkanie wyszedl na chwilke Pan najwiekszy przystojniak Wegielek. No coz.. dla tego Pana mozna stracic glowe i serce! Niesamowite ma spojrzenie i dostojny jest jak nie wiem co :D I tylko patrzy gdzie by tu Panne jakas dorwac i pomiziac :D

Na kanape przychodzil tez Szlapus ktorego ja sobie wymizialam a takze Bona i jeszcze jedno czarne cudo ktore choruje ale nie chce sie dac poglaskac :(

Byl tez rozbojnik kot bez jednej lapki ktory super wsuwal chrupy :D Jadl jakby nabieral na szufelke , z tym ze nabieral do swojej buzi :D No ekstra chlopak :D Potem szalal z wedka :D

No i nadszedl wielki czas i pokazala sie pewna Najpiekniejsiejsza Mloda Dama... Noemi!
Obrazek
Najpierw usiadla tylem do Nas na kanapie. Ale po chwili jak moj Tomek spojrzal na Nia i zawolal, dziewczyna obrocila sie i zgonila jednym spojrzeniem Mikiego(duzego rudaska ) z Tomkowych kolan i sama na nie wskoczyla. Ze mna srednio chciala gadac, a ja przeciez dla Niej przyjechalam ;)
Takze zaczely sie mizianki Panny Noemi i mego Tomka a ja z zalu prawie plakalam ;)

No ale po chwili Noemcia przyszla i do mnie!:D bylam najszczesliwsza !!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Noemi jest taka jak Dziewczyny pisaly! przyjazna, kochana, sliczna, cudowna, mila, miziasta i skrada serce kazdemu! po prostu kazdemu! Popatrzec Jej w oczy mozna raz bo potem czlowiek jest zgubiony na zawsze bo tak czaruje :D

Jak Noemi sie wyglaskala troszke to przyszla Miko_bs z pieskami ze spaceru . Poznalismy Laryse i Maksia :D Chlopak na wozku zapiernicza jak samochodzik a bez wozeczka malo na kolana nie wskoczy :D Chce sie ciagle bawic, i glaskac! przy tym podskakuje wesolo i gada jak najety :D Strasznie pocieszny , wesoly i kochany z Niego piesek :D A jakiego ma git misia z ktorym sobie spi i ktorego wesolo podgryza :D haha super :D

Potem pozalismy Wincentego! Jak zobaczylam Go na oczy to serce mi szybciej zabilo i znowu bylam zgubiona! Piekny, bialy, puszysty przystojniak spogladal na mnie bystrym wzrokiem! Wymizialismy sie wykochalismy i czas na zabawe! Niepelnosprawny kot bawil sie jak szalony! przewracal sie wyginal i lapal wedke jak szalony! A jak sobie potem dostojnie lezal na legowisku! Przepiekny sniezny Kocurek!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I tak mijaly wspaniale chwile na mizianiu, glaskach i zabawie! ta ostatnia byla najbardziej pozadana bo kociaste wybawily sie wedkami z Madzia Tomkiem i Justa :D Najbardziej szalala tornado Noemi :D Skakala po drapaku za wedka :D a my w szoku bo niepelnosprawny kot biega i wspina sie i wariuje !Obrazek
Obrazek

A razem z Noemcia wariowal Wegielek.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Natomiast w drugim rogu skupila sie reszta rozbojnikow w tym Matyldzia z astma
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a Maksio na podlodze biegal za czescia jednej z wedek ;)

Bylo niesamowicie! Ale najbardziej niesamowity byl Bartus!
Obrazek
Chlopczyk ktory troszke na poczatku byl niesmialy potem prawie wspia mi sie na nogi!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Piekny i kochany! Cos wspanialego! Bartus mnie ujal swoim spokojem i dobrym serduszkiem! tego sie nie da opisac. to trzeba zobaczyc i poczuc. Justynko Dziekuje za uratowalas Bartusia jako male kocie i teraz mozemy Go ogladac i ze ja moglam go poznac! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A na sam koniec powiem jeszcze ze byla takze z Nami Panienka Gaja Obrazek. Przepiekna koteczka syjamka! Troszke sie pokochala z Nami ale pozniej sobie spala z Bartusiem na kocyku :1luvu:
Powiem Wam ze Gajeczka juz sama prawie chodzi. Justyna zrobila cos niesamowitego! z kotka ktory nie stal na nogach, dziewczyna chodzi sama po mieszkanku i ladnie podtrzymuje sie na lapkach! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Niestety zdjecia troszke malo wyrazne:( w ogole telefon Nam padl i myslalam ze nic nie zrobie. a apratu oczywiscie zapomnialam.
Wielka szkoda bo zwierzaczki przepiekne a zdjecia nie oddaja tego :(
Ale ja mam wspomnienia i naprawde trzeba znowu szybko sie spotkac :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PS bedzie tez pozniej filmik z Wincentym
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 24, 2014 21:43 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Przepraszam, że dopiero dziś, ale miałam urwanie głowy :D po tygodniu odnalazł się mój przydomowy kocurek :D i w ogóle :)

Tutaj link do wydarzenia Wincentego:
https://www.facebook.com/events/222146811318265

Jak przyjmiesz moje zaproszenie do znajomych to zrobię Ciebie administratorką :] wtedy będziesz mogła wyedytować treść i napisać o chłopaku parę słów i jakie jeszcze ma potrzeby :).
Jak treść będzie gotowa i wszystko będzie ok, to sprosimy kogo się da i będziemy udostępniać na grupy :).

saggi

Post » Pon lut 24, 2014 22:47 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

saggi pisze:Przepraszam, że dopiero dziś, ale miałam urwanie głowy :D po tygodniu odnalazł się mój przydomowy kocurek :D i w ogóle :)

Tutaj link do wydarzenia Wincentego:
https://www.facebook.com/events/222146811318265

Jak przyjmiesz moje zaproszenie do znajomych to zrobię Ciebie administratorką :] wtedy będziesz mogła wyedytować treść i napisać o chłopaku parę słów i jakie jeszcze ma potrzeby :).
Jak treść będzie gotowa i wszystko będzie ok, to sprosimy kogo się da i będziemy udostępniać na grupy :).

Wielkie dzieki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 25, 2014 18:12 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Tylko zaglądaj tam często bo pytają się już ludzie o konto, adres itp :).
Masa udostępnień wydarzenia jest :).
Zaraz wrzucę trochę zdjęć tylko muszę pozbierać z całego tematu :).
.

saggi

Post » Wto lut 25, 2014 18:36 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

saggi pisze:Tylko zaglądaj tam często bo pytają się już ludzie o konto, adres itp :).
Masa udostępnień wydarzenia jest :).
Zaraz wrzucę trochę zdjęć tylko muszę pozbierać z całego tematu :).
.

Wiem , przed chwilka tam byłam i już odpowiedziałam na wpisy , Saggi jak ja ci jestem wdzięczna , to dzięki tobie Wincenty ma szanse na pomoc, wielkie dzięki kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 25, 2014 20:14 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Nie ma sprawy :) oby powiodło mu się tak jak Blue :]
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

saggi

Post » Wto lut 25, 2014 20:55 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

Saggi :king: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lut 26, 2014 23:28 Re: Złamany kręgosłup - kot już w dt, potrzebne wsparcie $$$

A tu mamy filmik w wykonaniu przez Agusie a w roli głównej Wincenty i jego wariacje http://www.youtube.com/watch?v=F6PY0WmceGM
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]