Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Daj może jakieś zdjęcie, żeby przyciągnąć ludzi.
Może jakiegoś FB zrobić.
Ale przede wszystkim wiadomości muszą być.
saggi pisze:Justa a konto na fb masz?
Mogę zrobić wydarzenie, tylko daj mi treść która miałaby być treścią wydarzenia, a ja Ciebie zrobie adminem i później aktualizować informacje będziesz sama tak samo jak to robisz tutaj.
AgaS1987 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Kochani dziś był wielki dzień , bo była miko_bs która mi pomogła z psami ale tez była AgaS z swym TŻ i mizianek nie było końca , były też i zabawy wędkami i zdjęcia i filmik też i prezenty też , bardzo bardzo dziękujemy![]()
![]()
i zapraszomy zaś
![]()
![]()
To byl wspanialy dzien![]()
![]()
![]()
Zobaczyc Justynke poznać Ją, wygłaskać zwierzaki i sie z Nimi pobawić daje taką radość i kopa jak po dziesięciu energetykach
Justyś jestes Wspaniala! (wiem zawsze to powtarzam). Ale teraz moge to powiedziec naprawde bo sie przekonalam na wlasnej skorze! ciepla, radosna, kochana i chętna zawsze do niesienia pomocy innym! Cos wspanialego!![]()
![]()
![]()
Kotki- no coz... prze prze PRZEWSPANIALE! Kazdy idealny! nie mozna odlepic oczu i rąk od zadnego z Nich! Mizianek i zabaw nie bylo konca! Każdy futrzak skradl Nam serca i w kazdym jestesmy po uszy zakochani!![]()
![]()
![]()
Ale od poczatku!...
Przyjechalismy okolo 19, powitalismy sie z Justa ktora Nas wysciskala najmocniej w swiecie![]()
Potem weszlismy.... a tam ferajna juz sie na Nas rzucila
Tomek ledwo usiadl a na Jego kolanach znalazl sie pewien dostojny rudowlosy przystojniak imieniem Miki![]()
Mikuś ocierał sie o buzie Mego Tomka i kazal sie glaskac i glaskac
Na to przyleciala pewna pingwinka o imieniu Matyldzia i juz wystawila grzbiecik do glaskowWiec Tomek lecial na dwie rece
![]()
![]()
W ogole Matyldzia przecudowna
Zakochalam sie w Niej bez pamieci! Fikolki robila na kanapie zeby tylko glaskac!
A jakie ma futerko w dotyku... no istny aksamit(ja sobie też Dziewczyne wyglaskalam)
![]()
No i jak Tomek lecial na dwie rece w glaskach to zaraz przyszla tez Etna ktora elegancko sobie zasiadla kolo stolu i wpatrywala sie w Nas i tez prosila o mizianki . Musze Wam powiedziec ze Etna jest najkochansza sunia na swiecie![]()
Bardzo jest grzeczna i ulozona i do tego przesliczna !
Po paru minutach glaskow przyszedl Pan Tygrysek - sliczny i kochany burasek. Bardzo podobny do Naszego Benia z Wroclawia. Tygrysek mruczak i miaukal zeby go glaskac! bardzo towarzystki i miziaski kocio z NiegoWiec wyglaskalismy i wypiescilismy Chlopaka
Potem na spotkanie wyszedl na chwilke Pan najwiekszy przystojniak Wegielek. No coz.. dla tego Pana mozna stracic glowe i serce! Niesamowite ma spojrzenie i dostojny jest jak nie wiem coI tylko patrzy gdzie by tu Panne jakas dorwac i pomiziac
Na kanape przychodzil tez Szlapus ktorego ja sobie wymizialam a takze Bona i jeszcze jedno czarne cudo ktore choruje ale nie chce sie dac poglaskac
Byl tez rozbojnik kot bez jednej lapki ktory super wsuwal chrupyJadl jakby nabieral na szufelke , z tym ze nabieral do swojej buzi
No ekstra chlopak
Potem szalal z wedka
No i nadszedl wielki czas i pokazala sie pewna Najpiekniejsiejsza Mloda Dama... Noemi!
Najpierw usiadla tylem do Nas na kanapie. Ale po chwili jak moj Tomek spojrzal na Nia i zawolal, dziewczyna obrocila sie i zgonila jednym spojrzeniem Mikiego(duzego rudaska ) z Tomkowych kolan i sama na nie wskoczyla. Ze mna srednio chciala gadac, a ja przeciez dla Niej przyjechalam
Takze zaczely sie mizianki Panny Noemi i mego Tomka a ja z zalu prawie plakalam
No ale po chwili Noemcia przyszla i do mnie!:D bylam najszczesliwsza !!!![]()
![]()
![]()
Noemi jest taka jak Dziewczyny pisaly! przyjazna, kochana, sliczna, cudowna, mila, miziasta i skrada serce kazdemu! po prostu kazdemu! Popatrzec Jej w oczy mozna raz bo potem czlowiek jest zgubiony na zawsze bo tak czaruje![]()
Jak Noemi sie wyglaskala troszke to przyszla Miko_bs z pieskami ze spaceru . Poznalismy Laryse i MaksiaChlopak na wozku zapiernicza jak samochodzik a bez wozeczka malo na kolana nie wskoczy
Chce sie ciagle bawic, i glaskac! przy tym podskakuje wesolo i gada jak najety
Strasznie pocieszny , wesoly i kochany z Niego piesek
A jakiego ma git misia z ktorym sobie spi i ktorego wesolo podgryza
haha super
Potem pozalismy Wincentego! Jak zobaczylam Go na oczy to serce mi szybciej zabilo i znowu bylam zgubiona! Piekny, bialy, puszysty przystojniak spogladal na mnie bystrym wzrokiem! Wymizialismy sie wykochalismy i czas na zabawe! Niepelnosprawny kot bawil sie jak szalony! przewracal sie wyginal i lapal wedke jak szalony! A jak sobie potem dostojnie lezal na legowisku! Przepiekny sniezny Kocurek!
I tak mijaly wspaniale chwile na mizianiu, glaskach i zabawie! ta ostatnia byla najbardziej pozadana bo kociaste wybawily sie wedkami z Madzia Tomkiem i JustaNajbardziej szalala tornado Noemi
Skakala po drapaku za wedka
a my w szoku bo niepelnosprawny kot biega i wspina sie i wariuje !
![]()
A razem z Noemcia wariowal Wegielek.
Natomiast w drugim rogu skupila sie reszta rozbojnikow w tym Matyldzia z astma
a Maksio na podlodze biegal za czescia jednej z wedek
Bylo niesamowicie! Ale najbardziej niesamowity byl Bartus!
Chlopczyk ktory troszke na poczatku byl niesmialy potem prawie wspia mi sie na nogi!
Piekny i kochany! Cos wspanialego! Bartus mnie ujal swoim spokojem i dobrym serduszkiem! tego sie nie da opisac. to trzeba zobaczyc i poczuc. Justynko Dziekuje za uratowalas Bartusia jako male kocie i teraz mozemy Go ogladac i ze ja moglam go poznac!![]()
![]()
![]()
A na sam koniec powiem jeszcze ze byla takze z Nami Panienka Gaja. Przepiekna koteczka syjamka! Troszke sie pokochala z Nami ale pozniej sobie spala z Bartusiem na kocyku
![]()
Powiem Wam ze Gajeczka juz sama prawie chodzi. Justyna zrobila cos niesamowitego! z kotka ktory nie stal na nogach, dziewczyna chodzi sama po mieszkanku i ladnie podtrzymuje sie na lapkach!![]()
![]()
![]()
Niestety zdjecia troszke malo wyrazne:( w ogole telefon Nam padl i myslalam ze nic nie zrobie. a apratu oczywiscie zapomnialam.
Wielka szkoda bo zwierzaczki przepiekne a zdjecia nie oddaja tego
Ale ja mam wspomnienia i naprawde trzeba znowu szybko sie spotkac![]()
![]()
![]()
PS bedzie tez pozniej filmik z Wincentym
saggi pisze:Przepraszam, że dopiero dziś, ale miałam urwanie głowypo tygodniu odnalazł się mój przydomowy kocurek
i w ogóle
Tutaj link do wydarzenia Wincentego:
https://www.facebook.com/events/222146811318265
Jak przyjmiesz moje zaproszenie do znajomych to zrobię Ciebie administratorką :] wtedy będziesz mogła wyedytować treść i napisać o chłopaku parę słów i jakie jeszcze ma potrzeby.
Jak treść będzie gotowa i wszystko będzie ok, to sprosimy kogo się da i będziemy udostępniać na grupy.
saggi pisze:Tylko zaglądaj tam często bo pytają się już ludzie o konto, adres itp.
Masa udostępnień wydarzenia jest.
Zaraz wrzucę trochę zdjęć tylko muszę pozbierać z całego tematu.
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa, ewar, Google [Bot], Zeeni i 1754 gości