Iga-już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 12, 2013 6:57 Re: Iga - już w DS :)

Przez przypadek Duży wyrzucił mojego maila więc się przypomniałam następnym :wink:
U Igi sielanka :) Mała sama z siebie zaczęła aportować i to ostatnio jej ulubiona zabawa :D
Okno niestety nie zostanie osiatkowane (zarządca się nie zgodził), ale Duzi zastosowali inne rozwiązanie kwestii bezpieczeństwa - szelki i opancerzona Iga w taki właśnie sposób wietrzy futro.
Mam obiecane fotki, jak tylko je dostanę to wrzucę :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt lip 12, 2013 9:31 Re: Iga - już w DS :)

Przecież niektóre firmy montują specjalne ramy na okna, które nie naruszają żadnej konstrukcji rany okiennej. Szkoda:( Ale dobrze, że Iga ma się super. Niedawno byłam na wizycie przedadopcyjnej dla kotki z Darłowa, ale to był dramat. Musiałam powiedzieć forumowej Ciotce, że lepiej nie niestety. Aż żałowałam, że Animalion ze mną nie było...

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pt lip 12, 2013 9:47 Re: Iga - już w DS :)

Oni to wszystko wiedzą, ale zarządca :? rozumiesz. Nie spodziewałam się, że osiatkowanie nie wypali :( Cieszę się jedynie, że mimo to sami z siebie pomyśleli o szelkach. Stosują wszystkie metody, które pomagają w utrzymaniu bezpieczeństwa - nie zostawiają otwartych okien, zawsze pilnują, zakładają szelki. Inni by to olali - nie można osiatkować, trudno - a Oni jednak pomyśleli, ze jeśli nie siatka to trzeba inaczej :) Mądrzy ludzie :)

Szkoda, że domek dla koteczki z Darłowa nie wypalił, ale lepiej wcześniej niż za późno.
Trza było umawiać się z Animalon, pewnie we dwie byście zadymę zrobiły :D :wink:
Obrazek

nelka83

Post » Pon lip 15, 2013 6:58 Re: Iga - już w DS :)

Kochani, dostałam niepokojącego maila z DS:
"Prawdopodobnie to sa tylko nasze przesadzone wymysly ale zauwazylismy chyba u igi, ze do okola oczu zrobilo sie kilka takich malutkich gulek albo tak nam sie wydaje i jak by sie linia do okola oczu lekko pogrubila, moze to przez to ze iga dorasta(rosla) i takie zmiany zaszly ale wolimy sie spytac."

ObrazekObrazek

Macie może jakieś pomysły? :(
Obrazek

nelka83

Post » Pon lip 15, 2013 7:03 Re: Iga-już w DS :) PROBLEM Z POWIEKAMI-PROSIMY O RADY

do veta trzeba podejść -dziwnie to wygląda

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lip 15, 2013 8:22 Re: Iga-już w DS :) PROBLEM Z POWIEKAMI-PROSIMY O RADY

Jutro pójdą do weta.
Obrazek

nelka83

Post » Czw lip 18, 2013 9:02 Re: Iga-już w DS :) PROBLEM Z POWIEKAMI-PROSIMY O RADY

Wet długo i skrupulatnie oglądał oczka Igi, ale nic niepokojącego nie zauważył :ok:
Oczywiście DS będzie nadal obserwował.
Obrazek

nelka83

Post » Czw lip 18, 2013 9:03 Re: Iga-już w DS :)

ciekawe co to takiego

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw lip 18, 2013 9:11 Re: Iga-już w DS :)

Może faktycznie nic tam nie było, nie wiem :roll:
Ale podałam (uzyskany od WeraW :1luvu: ) namiar na okulistę w Szczecinie w razie gdyby się coś działo (tfu, tfu!).
Obrazek

nelka83

Post » Pon mar 17, 2014 12:15 Re: Iga-już w DS :)

Już prawie rok od adopcji Igi :ok: Rany, jak ten czas leci :strach:

A u małej wszystko w jak najlepszym porządku :D Zdrowa i ładnie przybrała na wadze, którą Duzi skrupulatnie pilnują.
Ma swoje ulubione zabawy, lubi bawić się z Dużymi, strzela fikołki i ma czasem fochy :roll: , ale i na to Duzi mają sposób - smakołyczki :twisted:
Gdy Duzi jeżdżą do swoich rodzinnych domów oczywiście Iga jeździ z nimi, ma tam swoich kumpli, których odwiedza i terroryzuje (ale tylko czasem :twisted: ) - świnkę morską i pieska :)
Iga szczęśliwa i zadowolona, a Duzi w niej zakochani :1luvu:

Ech, uwielbiam dostawać takie dobre wieści :) A że się łezka czasem z tego szczęścia zakręci... kto z nas tego nie zna :wink:

I fotki :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Świąteczne zdjęcie :D - padłam :ryk: :ryk:

Obrazek
Obrazek

nelka83