TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 10, 2013 20:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

oki, to zamówię dla Mati z wołkiem :-)

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie mar 10, 2013 20:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Petka pisze:Jak się ma Bartuś?
:ok: :ok: :ok:

Bez zmian :( nadal go wyciskam , ale na szczęście krwi coraz mniej ...
Ale bawi sie , biega , zaczepia i nawet ma ochotę na amory i mam nadzieje ze bedzie lepiej ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie mar 10, 2013 20:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Justa&Zwierzaki pisze:
LSVC pisze:Justyna, jak coś to mamy dwupłytową kuchenkę elektryczną - używana, ale w stanie dobrym, chętnie oddamy :) tylko nie mamy jak do Ciebie podjechać... czy wysyłka za pomocą poczty by Cię satysfakcjonowała? Jak jutro wyślę, to w środę by już musiała być...

Już ktoś mi obiecała wysłać kuchenkę , ale jeśli Ci ona nie zawadza to proszę trzymaj ją bo nigdy nie znam dnia kiedy znów bede potrzebować ...

nie zawadza :) cztery lata już leży w szafie, to może jeszcze kolejne cztery poleżeć ;)
swoją drogą - nie lepiej by było gotować na gazie? my w mieszkaniu nie mamy podłączenia gazu, ale ja gotuję na butli z gazem - wychodzi dużo taniej, tylko najpierw trzeba kupić butlę (na BP zwrotna kaucja 100 zł). Jedna butla za 69 zł przy codziennym gotowaniu co najmniej dwóch posiłków spokojnie starcza nam na 6-8 miesięcy, więc naprawdę się opłaca. A butle nie tylko można mieć ze stacji benzynowej, ale też mogą dowieźć Ci do domu i zainstalować.

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie mar 10, 2013 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

marivel pisze:oki, to zamówię dla Mati z wołkiem :-)

Bardzo i to bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ona tak bardzo chce żyć , coraz częściej sie bawi , a wczoraj to nawet Santi-Pryja nie chciała wypuścić , wolała sie bawić , jest bardzo dzielna kotunią :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 10, 2013 20:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

LSVC pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
LSVC pisze:Justyna, jak coś to mamy dwupłytową kuchenkę elektryczną - używana, ale w stanie dobrym, chętnie oddamy :) tylko nie mamy jak do Ciebie podjechać... czy wysyłka za pomocą poczty by Cię satysfakcjonowała? Jak jutro wyślę, to w środę by już musiała być...

Już ktoś mi obiecała wysłać kuchenkę , ale jeśli Ci ona nie zawadza to proszę trzymaj ją bo nigdy nie znam dnia kiedy znów bede potrzebować ...

nie zawadza :) cztery lata już leży w szafie, to może jeszcze kolejne cztery poleżeć ;)
swoją drogą - nie lepiej by było gotować na gazie? my w mieszkaniu nie mamy podłączenia gazu, ale ja gotuję na butli z gazem - wychodzi dużo taniej, tylko najpierw trzeba kupić butlę (na BP zwrotna kaucja 100 zł). Jedna butla za 69 zł przy codziennym gotowaniu co najmniej dwóch posiłków spokojnie starcza nam na 6-8 miesięcy, więc naprawdę się opłaca. A butle nie tylko można mieć ze stacji benzynowej, ale też mogą dowieźć Ci do domu i zainstalować.

Super że może poczekać :ok:
U mnie nie bardzo było by gdzie te butle postawić , bo ja praktycznie nie mam kuchni , to jest tylko taka wnęką a na dole mam kuwety :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 11, 2013 18:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

paczka dla Mati już wysłana - podałam kurierowi Twój telefon.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pon mar 11, 2013 20:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

marivel pisze:paczka dla Mati już wysłana - podałam kurierowi Twój telefon.

Bardzo , bardzo dziekuje :1luvu: Matyldzia przesyła głośne mrrrr , mrrrr , mrrrr :1luvu:
A dzis rano mi nie pozwoliła zaścielić łóżka , bo panna Mati miała ochotę na zabawę sznurkiem , oczywiście nie można sie z nia za dużo bawić bo potem rzezi i dusi sie ale tak dziś było w sam raz :ok:

Bartuś wieczorem już nie miał krwi w moczu :lol: , choć nadal musze go wyciskać ( jutro jedziemy do weta ...

A Noemi to mnie o zawał przyprawi :twisted: , ona myśli że jest już w 100% sprawna bo mi najpierw wlazła na szafę a z niej na meblościankę która sięga prawie do sufitu , jest tam mało miejsca, ze 30 cm miejsca , tak w sam raz na kota , na takiego jak Noemi a i Węgielek jej tam wtórował a ja truchlałam kiedy spadnie :roll: . Nie było mowy by ją stamtąd zdjąć :roll: , chyba sobie kupie wysięgnik do wyciągania Noemi :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 12, 2013 14:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

co do musow z krolikiem: nie probowalabym podawac kotom tego, kiedy mieszkaja pod jednym dachem z krolikami. Bo jak kot zakuma, ze to krolik i to krolik, to do zywego krolika tez sie moze zechciec dobrac :ryk: :wink:

Bartek, co sie dzieje z Toba, przyjacielu?
Matyldziu :1luvu: Kocham Cie :1luvu:
Gaja :love: :love: jakas Ty piekna :love: :love:
Wegielek z Noemcia - przeslodki widok :1luvu:
Fakt, tej malej wariatki prawie wogole nie ma na zdjeciach, bo pstrykniecie jej foty graniczy z cudem :ryk:
Jezorek Majeczki kocham :1luvu: Moja slodka kocia kluseczka :1luvu:
Rudolf :1luvu: Kurcze no... Ty coraz ladniejszy jestes :D
Czorcik :ok: Bardzo fotogeniczny kocio :) :1luvu:

Emil juz w DS? 8O To jest super wiadomosc :ok: :piwa: za zdrowko Emila w nowym domku :)

Pedro... [*] ech... byles wariat, szalony... ale to bylo w Tobie najfajniejsze. Pamietam o Tobie i nie zapomne nigdy. :cry:

A tez teraz kiedys (15 marca, dobrze pamietam?) minie 1 rocznica smierci Najdzielniejszego Tyskiego Mruczka - Ozziego. [*] :crying: Bardzo mi brakuje tej kociej chodzacej lagodnosci, tego jego nieziemsko glosnego mruczenia... :cry:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 12, 2013 22:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Ale Emil nie jest w DS lecz w DT u miko-bs :lol:

Miko-bs i dziś bardzo nam pomogła :1luvu: , byłyśmy u weta z Bartusiem , Szłapkiem i Fibim ;a potem byłyśmy na długim spacerze :lol:

Bartuś miał dziś badanie moczu , niestety nadal jest brzydki :( i nadal jest jest na antybiotyku :( , w piątek znów jedziemy do weta ...

Szłapek dziś bardzo wymiotował , dostał leki i o ile dalej bedzie wymiotować to jutro do weta ...

A Fibi miał dziś szczepienie p/wscekliznie .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto mar 12, 2013 23:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Skoro mowa o Emilu, to i tu wklejam nowy poprawiony banerek dla Emila
kalair- Dziękuję serdecznie :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h269w][img]http://tiny.pl/h2z3s[/img][/url]

Trzymam kciuki za Emila, Bartusia i wszystkie kociaste :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Śro mar 13, 2013 9:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Za kotki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 13, 2013 16:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

A tu zwariowane towarzystwo.
I jak tu je nazywać niepełnosprawne? :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro mar 13, 2013 18:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Banerek śliczny:)

A te wariaty to widzę coraz wyżej skaczą:D

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro mar 13, 2013 20:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Banerek super , bardzo dziekujemy :1luvu:

Bartuś nadal wyciskany ...

A Szłapek już nie wymiotuje i lepiej sie czuje :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro mar 13, 2013 23:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

ups, to pomylilam sie, sory :D

Szlapus, nie martw ciotek :)

Noemi 8O 8O 8O 8O wariatko!!! Jesli nie Justa, to ja zawalu dostane przez Ciebie!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]